Caffe Udba

  • 1
5.00 | 23 ocena

O nama - CAFFE UDBA


Caffe Udba smešten je na veoma atraktivnoj lokaciji u ulici Gospodar Jevremova broj 1, u Šapcu. Za sve istinske ljubitelje domaćeg i stranog roka, džez i bluz muzike ovo je pravo mesto za noćni izlazak.

U veoma prijatnom ambijentu jednog od najlepših kafića u Šapcu dočekaće Vas uvek ljubazno osoblje, dok će izvrsana ponuda alkoholnih i bezalkoholnih pića u nesvakidašnjem enterijeru učiniti da se u potpunosti opustite i setite nekih davnih, srećnih vremena.

Suncem obasjana bašta našeg kafića u centru Šapca idealno je mesto za prvu jutarnju kafu i novine, a veliki izbor frapea i sokova od ceđenog voća upotpuniće Vaš predah sa prijateljima od svakodnevne gužve.

Caffe Udba poseduje i galeriju, koja će Vas podsetiti na zatvorsku ćeliju i samo značenje imena našeg kafića. Vratiće Vas u neko davno, prošlo, vreme kada je sama pomisao na reč “UDBA” kod ljudi stvarala strah i bojazan za njihovu sudbinu, međutim danas je ovo jedan od najpopularnijih kafića u Šapcu, gde su svi posetioci dobro došli i gde je istinski noćni provod bez narodne muzike.

Vaše mesto za večernji izlazak u najlepšem kafiću u Šapcu možete da rezervišete na telefon:
063/ 836 49 81

Radno vreme:
Ponedeljak – četvrtak: od 08-24h
Petak – subota: od 08-01h
Nedelja: od 08-24h

Caffe Udba, Gosopdar Jevremova 1, Šabac

Iskustva i komentari posetilaca

19.02.2017 05:26
Milos Bozovic
Suncem obasjana basta njihovog kafica u centru Sapca idealno je mesto za prvu jutarnju kafu i novine,a veliki izbor frapea i sokova od cedjenog voca upotpunice vas predah sa prijateljima od svakodnevne guzve.
18.08.2015 04:36
Andrea Kovačević
Morava caffe bar svakodnevno posećujem sa prijateljima. Izuzetno ljubazno osoblje i prijatna atmosfera kakva se retko gde sreće
20.07.2015 03:17
Jelena Mitrovic
Fenomenalan kafe, gde necete cuti narodnjake.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe Udba
  • caffe udba,
  • udba caffe,
  • caffe udba šabac,
  • caffe bar udba,
  • caffe udba u šabcu,
  • caffe udba radno vreme