O nama - TALAS 783 - CAFFE BAR

Caffe Bar Talas - 783 je sasvim novo mesto u kragujevačkom naselju Šumarice koje ćete zasigurno voleti. Nudimo Vam svežinu ukusa i mirisa u obliku pića, kafe i sokova, a po želji za Vas organizujemo manja ili veća slavlja.

Caffe Bar Talas - 783 nudi:

  • uživanje u kafi ili piću
  • organizaciju proslava (rođendani, svadbe, godišnjice..)
  • prijatan ambijent i povoljne cene

Naš ambijent je posebno uređen za istinsko uživanje. Prepun je cveća i kreativne dekoracije koja može biti prilagođena i Vašim željama u slučaju da kod nas organizujete svoja slavlja.

Osmišljen je tako da će Vam u bilo kojim okolnostima ponuditi mir i opuštanje, što je sadržano i u samom nazivu kafea. Naime, 7.83 je zapravo tzv. Šumanova rezonanca, odnosno frekvencija opuštanja. Uz jutarnju kafu dočekaće Vas miris lavande, a boravak kod nas stvara utisak da ste na nekoj udaljenoj lokaciji i istinskom odmoru.

Muzika koju puštamo je prijatna svima i deo namere da zajedno zatalasamo na poželjnim frekvencijama relaksacije.

Do nas možete i da prošetate, dođete biciklom ili automobilom (imamo sopstveni parking) i osvežiti se u jedinstvenom miru. Ako i pored svega poželite da koristite mobilni telefon, na raspolaganju Vam je besplatan Wi-Fi.

Kafe bar Talas 783 ima unutrašnji prostor kapaciteta 40 mesta, ali i prelepu terasu na kojoj može udobno da se smesti do 25 osoba. Sve zajedno čini jednu predivnu celinu u kojoj ćete uživati sa svojim prijateljima u najrazličitijim prilikama.

Prilikom organizacije proslava, u dogovoru sa Vama, obezbedićemo Vam kompletnu uslugu (ketering, muziku, dekoraciju..) ili sve to možete da organizujete sami, a da pri tom iskoristite samo naš prostor. Javite se radi dogovora. Otvoreni smo za sve opcije i kombinacije.

Svakako, uvek možete da svratite i na kratko osveženje tokom dana ili večeri i uverite se i sami u opis koji smo Vam ponudili.

Dozvolite da i Vas ponese novi kragujevački talas i uživajte u svakom trenutku uz našu pomoć i usluge. Posetite Caffe Bar Talas 783 što pre.

Radno vreme:

ponedeljak - subota 7 - 23

nedeljom samo za organizovana slavlja

Adresa: Gornjomilanovačka 95, Kragujevac (naselje Šumarice)

Očekujemo vas.

Vaš Talas - 783 Caffe bar.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.07.2020 04:27
Nada Majstorović

Prijatno mesto za opuštanje uz vaše omiljeno piće u društvu dragih prijatelja, van gradske vreve i gužve. Posebno me raduje što imaju parking i veliki prostor, te su idealno mesto za organizovanje proslava.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Talas - 783 Caffe bar
  • Talas 783 Caffe bar,
  • Talas 783 Caffe bar Kragujevac,
  • Talas 783 Caffe bar radno vreme