Kafići Banjica

Uzevši u obzir da u ponudi postoje mnogobrojni kafići Banjica, to i mlađi i gosti starije životne dobi mogu pronaći upravo onaj koji im u potpunosti po konceptu, ali i po tome šta nudi od napitaka, najviše odgovara.

Kafići Banovo brdo

Kako je u pitanju jedno od najprostranijih naselja na području grada Beograda, to postoje brojni kafići Banovo brdo, ali i mnogi drugi ugostiteljski objekti. Neki od njih su tematski, a neki su pak dizajnirani u klasičnom stilu, te omogućuju posetiocima da u potpunosti uživaju u ukusima vrhunskih kafa i drugih napitaka.

Kafići Žarkovo

Prilično je obimna ponuda takvih ugostiteljskih objekata u Žarkovu, tako da praktična svako može pronaći onaj kafić, čijom ponudom će biti u potpunosti zadovoljan.

Kafići Vidikovac

Uopšteno govoreći, u ponudi se nalaze kafići Vidikovac koji funkcionišu po principu standardnih kafeterija, ali i oni koji su usmereni na to da svojim gostima omoguće autentičnu ponudu.

Kafići Mirijevo

Kako je ponuda izuzetno bogata, to brojni kafići Mirijevo nastoje da vrlo često kartu pića upotpunjuju, te da svojim posetiocima omogućuju učešće u brojnim tematskim večerima, čime uspevaju da ih zadrže kao stalne goste.

Kafići Miljakovac

Sem posebno bogate ponude bezalkoholnih i alkoholnih napitaka, mnogobrojni kafići Miljakovac nude svojim gostima i različite vrste kafa, ali i poslastica i slanih specijaliteta, kao i voćnih kupova.

Kafići Medaković

Očekivano je da su u ponudi brojni kafići Medaković, budući da je ovo veoma prostrano beogradsko naselje, te da u svim njegovim delovima živi veliki broj stanovnika glavnog grada.

Kafići Konjarnik

Pored standardne ponude pića, brojni su i oni kafići Konjarnik koji organizuju određenih dana u toku sedmice i živu muziku, a u nekima od njih su u ponudi i tematske večeri.

Kafići Karaburma

Izuzev različitih vrsta kafa, odnosno alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, u ponudi su i oni kafići Karaburma koji gostima nude slane i slatke specijalitete.

Kafići Dorćol

S obzirom na to da se radi o centralnom gradskom jezgru, to je u potpunosti očekivano da postoje mnogobrojni kafići Dorćol, tako da za svačiji ukus ima po nešto. A osim standardnih kafića i kafeterija, u tom delu grada Beograda se nalaze i tematski kafići, ali i pivnice i mnogi drugi vrlo interesantni ugostiteljski objekti.

Kafići Braće Jerković

Brojni su ugostiteljski objekti na teritoriji voždovačkog naselja Braće Jerković, a među njima se svakako izdvajaju kafići, koji funkcionišu ili kao klasične kafeterije ili kao tematski lokali, tako da za svačiji ukus ima nešto.

Kafići Bežanijska kosa

Kako je jedno od većih beogradskih naselja, tako se i da očekivati da postoje brojni kafići Bežanijska kosa. Osim standardnih kafeterija, odnosno kafića, u ponudi su i oni koji su tematski, odnosno uređeni na specifičan način, ali i pivnice i klubovi, te mnogi drugi ugostiteljski objekti.