Caffe Restaurant Lotus

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - KAFIĆ LOTUS


U samom srcu Zemuna, na početku šetališta kej nalazi se kafe restoran Lotus. U prijatnom ambijentu zatvorenog prostora i na prostranoj terasi možete uživati i u našoj ponudi i pogledu na Dunav i Veliko ratno ostrvo.

Ponudu našeg kafe restorana čini veliki izbor sokova, voda, kiselih voda, piva, dezerta i, ukoliko ogladnite, ogroman izbor kineskih jela spremljenih po tradicionalnim receptima.

Od dezerta izdvajamo kugle od slatkog krompira i susama i puding od kokosa...

A od tradicionalno spremljenih kineskih jela : prolećne rolnice, kiselo-ljutu supu sa morskim plodovima, piletinu/teletinu/svinjetinu u ljutom sečuan sosu, piletinu sa ananasom, kung pao piletinu, piletinu sa pečurkama, sečuansku kuvanu govedinu, veliki broj jela bez mesa kao i morske specijalitete sa lignjama, grgečom i račićima.Jela spremaju isključivo kineski kuvari, koji će pokušati da Vas svojim specijalitetima, makar na kratko približe Kini i čarima kineske kuhinje.

Jela spremaju isključivo kineski kuvari, koji će pokušati da Vas svojim specijalitetima, makar na kratko približe Kini i čarima kineske kuhinje.

Opustite se uz predivan pogled na reku, a naše ljubazno osoblje je tu da Vam boravak u našem kafe restoranu Lotus učini prijatnim.

Dođite i uverite se u kvalitet naših jela i usluge uz povoljne cene.

Radno vreme:
ponedeljak – četvrtak: 10 – 22 h
petak, subota, nedelja: 10 – 23 h

Lotus kineski restoran Beograd
Kej oslobođenja 6, Zemun, Beograd

Facebook: Lotus kineski restoran

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe Restaurant Lotus
  • Kafić Lotus,
  • Caffe Restaurant Lotus,
  • Kafe Restoran Lotus Beograd,
  • Kafići u Zemunu,
  • Kafić Lotus radno vreme