O nama - STAR WELLNESS & SPORT KAFIĆ

Star Wellness & Sport je moderan, novootvoreni sportski centar. Nalazi se na teritoriji opštine Voždovac, u naselju Braće Jerković. Obuhvata 2.000 m2 luksuzno opremljenog prostora namenjenog svima koji žele da redovno vežbaju i bave sportom, ali i onima koji bi da se opuste i sklone od svakodnevnog stresa.

Sportski deo centra raspolaže sa teretanom, salom za jogu, velikom salom za grupne sportove (fudbal, košarka, odbojka, tenis) i malom salom (sa stolovima za stoni tenis).

Wellness deo je namenjen opuštanju. Sadrži bazen, parno kupatilo, suvu saunu, kao i sobu za masažu. Svim korisnicima je obezbeđen set za korišćenje bazena, kao i kompletan set za higijenu.

Naš centar brine o Vašoj privatnosti, zato je SPA zona urađena bez video nadzora, kako bi se korisnici osećali što prijatnije.

U okviru našeg centra nalazi se i kafić u kojem se možete opustiti nakon vežbanja i osvežiti. Na raspolaganju su Vam razni voćni miksevi koji će podići Vašu energiju i telu dati snagu, ali i veliki izbor kafa, negaziranih i gaziranih sokova, kao i drugih napitaka. Postoji mogućnost poručivanja iz SPA zone, pa će Vas naše ljubazno osoblje kafića uslužiti i pored bazena.

Mi činimo sve kako biste se kod nas lepo osećali i maksimalno uživali. Posetite nas!

Pratite nas na društvenim mrežama – Facebook: Star Wellness & Sport i Instagram: @star_wellness_sport.

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota: 08 – 22 h
Nedeljom ne radimo.

Star Wellness & Sport kafić
Braće Jerković 112, Voždovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe Star Wellness & Sport
  • Caffe Star Wellness & Sport,
  • Caffe vozdovac,
  • kafic vozdovac,
  • Star Wellness & Sport beograd,
  • Star Wellness & Sport radno vreme