O nama - CAFFE GO PLAY


Caffe Go Play pruža kompletnu uslugu za sve članove porodice na 500 m2 jedinstveno koncipiranog prostora na Zvezdari. Dok uživate u kafi ili omiljenom piću, Vaš mališan se može zabaviti u našoj igraonici uz mnoštvo različitih sadržaja.

Komforno uređen i klimatizovan prostor kafića Go Play vizuelno je pregledan, tako da roditelji u svakom trenutku mogu da prate kretanje mališana. Tokom cele godine gostima je dostupna bašta zatvorenog tipa, a za pušače je rezervisan poseban prostor.

Dečija igraonica Go Play uređena je po najvišim svetskim standardima za bezbednost, a raznovrsnost sadržaja za igru oduševiće sve drugare. Osnovna inspiracija prilikom dizajniranja igraonice Go Play bili su naši drugari, tako da je sve podređeno njihovom uživanju i zabavi.

Za najmlađe slavljenike predviđen je pažljivo kreiran Baby corner u kome je obezbeđena kompletna briga o našim bebama. Veliki broj sadržaja za animaciju, kao i pravi Mini city sa raznovrsnim elementima, koji garantuju dobru zabavu.

Dominatno mesto u igraonici Go Play zauzima prostrana džungla sa trampolinom koja je rezervisana samo za najhrabrije drugare. Autentičan kutak sa raznovrsnim prirodnim elementima oduševiće sve poklonike prirode, a prostrana zelena površina idealna je za “igrice iz parkića”.

Jedinstvena pozorišna scena i podijum za nastup željno iščekuju talentovane mališane, uz omiljene pesmice koje mogu da preslušavaju na čarobnom drvetu. Buduće fudbalere oduševiće stadion sa mnoštvom rekvizita za vežbanje preciznosti šuta.

Ako Vaši mališani više vole PC igrice na raspolaganju je atraktivan PC room, kao i poslednji primeri inovacija svetske industrije zabave: street basket, hokej, stoni fudbal. Sa željom da podstaknemo kognitivni, jezički, socijalni, emocionalni i fizički razvoj dece, u igraonici Go Play organizujemo mnoštvo kreativnih radionica različitog sadržaja.

Caffe Go Play nudi mogućnost organizacije proslave rođendana kapaciteta 70-oro dece i 100 odraslih. U cenu zakupa uključen je kompletan prateći program (plastični pribor za decu, vatromet i svećice za tortu, keramičko posuđe za odrasle, escajg, posuđe, rođendanske pozivnice), kao i pomoć našeg osoblja za pripremu i posluživanje pića – 2 šankera i konobar.

Mališanima su na raspolaganju svi sadržaji igraonice i dva profesionalna animatora koji vode ceo program. Po želji dece i roditelja nudimo mogućnost izbora osnovne animacije: facepainting, muzičke stolice, limbo dance, karaoke, takmičarske igre... Najlepša uspomena sa proslave je svakako CD sa fotografijama.

Sa željom da izađe u susret roditeljima, caffe Go Play pruža mogućnost kompletne organizacije posluženja u saradnji sa partnerima, dok se piće isključivo služi iz našeg bara. Pravo iznenađenje slavljeniku i njegovim drugarima možete da priredite angažovanjem profesionalnih animatora: pozorišni glumci, mađioničari, klovnovi, pozorišne predstave, sportska takmičenja sa nagradama za najbolje, tematski rođendani. Takođe, pružamo mogućnost profesionalne dekoracije prostora i usluge profesionalnog fotografa.

Radno vreme:
radni dan i vikend od 09-22h

Pratite nas putem društvenih mreža:
Facebook: www.facebook.com/Igraonica-Go-Play-1725562517751161/
Instagram: www.instagram.com/igraonica_go_play/

Caffe Go Play, Ante Bogićevića 8, Zvezdara, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Caffe Go Play
  • Caffe Go Play,
  • Caffe Go Play Zvezdara,
  • Go Play Beograd,
  • Kafić Go Play na Zvezdari,
  • Kafići na Zvezdari,
  • Caffe Go Play radno vreme,
  • Cafe Go Play