Cafe Košnica

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - CAFE KOŠNICA


Jedan od najpoznatijih beogradskih kafe restorana, Košnica, nalazi se na teritoriji opštine Novi Beograd, u ulici Omladinskih brigada 18 b.

Moderan ambijent ispunjen kombinacijom toplih i hladnih boja je idealan za trenutke opuštanja dok ispijate svoju prvu jutarnju kafu ili uživate u čaši vina uz muziku u večernjim časovima.

Već sa vrata dočekaće Vas naše ljubazno osoblje koje će Vas uputiti do slobodnih stolova i pomoći pri izboru jela i pića.

Veliki izbor kvalitetnih i ukusnih jela i pića je ono što nas, osim specifičnog ambijenta, izdvaja od drugih. Jela spremaju iskusni kuvari od kvalitetnih i proverenih namirnica.

Na našem meniju ćete naći: doručak, sendviče, topla i hladna predjela, supe, čorbe, potaži, paste, rižoto, obrok salate, jela od mesa , jela sa roštilja, jela od ribe, salate i prilozi, palačinke, sladoled, kolači.

Pozivamo Vas da zasladite dan ukusnim kolačima (Chese cake, Čokoladna košnica, Tres leches...) i palačinkama (Košnica, džem, eurokrem, nutela, čoko-višnja, šumsko voće) sa našeg menija.

U našoj ponudi naćićete i veliki izbor gaziranih i negaziranih sokova, kafa, čajeva, piva, vina, koktela i žestokog pića.

Kafe restoran Košnica je od srede do nedelje organizovao muzičke večeri uz najbolje pevače i bendove. Provedite veče uz slasnu zakusku i čašu vina uz prijatne zvuke u našem restoranu.

Cafe Košnica Vas poziva na druženje i uživanje!

Pratite nas na društvenim mrežama:
Facebook - Košnica restoran
Instagram - kosnicarestoran

Cafe Košnica
Omladinskih brigada 18b, Novi Beograd, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Kafici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Cafe Košnica
  • Cafe Košnica,
  • Cafe Košnica Novi Beograd,
  • Cafe Košnica Beograd,
  • Cafe Košnica radno vreme