Konoba 32

  • 7
5.00 | 3 ocena

O nama - KAFANA KONOBA 32


Sve je manje pravih kafana sa dušom...jer onda moraš dati i voleti...

Kafana "Konoba 32" je nastala baš tako...iz ljubavi... Svako veče tamburaši, preko dana akustična gitara uz vrhunsku domacu kuhinju obećavaju odličan provod...

Za sve one koji u zvuku tamburaša čuju više od običnih nota...slušajte ih kod nas svaku noc...
Za sve vas koji u rakiji ne vidite samo alkohol već prepoznajete cvet dunje, kajsije,kruške,šljive....
Za sve vas koji uzivate u njeguškom pršutu, beranskom siru, leskovačkom roštilju i bakinim kuvanim jelima...
Za sve vaše srećne trenutke, slavlja i proslave...
Za sve vas koji u kafani ne vidite samo izlazak vec osećate ritam, vrelo strujanje voća kroz vene i dušu koja raduje i teši...

Samo za Vas u "Konobi 32" svako veče tamburaši i utočište od svakodnevnice....

Kafana "Konoba 32" nalazi se u ulici Mite Topalovića broj 12 u Pančevu. Smeštena u samom centru grada, kafana koja podseća na zlatna stara vremena, svojim izgledom privlači veliki broj poklonika opuštajuće atmosfere i dobrog provoda. Sa svojim radom naša kafana započela je 2009. godine u pešačkoj zoni Pančeva.

U duhu minulih vremena koja su nekad vladala pančevačkim ulicama, kafana "Konoba 32" pokušava da oživi period s početka 20.veka u Pančevu. Uređena u rustičnom stilu, kafana koja poštuje tradiciju i istoriju, pružiće Vam potpuni ugođaj i povesti Vas na nezaboravno putovanje.

Kada prošetate gradom u letnjim mesecima, zaintrigiraće Vas savršeno ušuškana, simpatična bašta naše kafane. Specijaliteti domaće kuhinje oplemeniće Vaša čula i učiniti da uživate u svakom trenutku.

Vrhunski majstori srpske kuhinje, spremiće za Vas izvrsna jela, koja će Vas oduševiti svojom punoćom ukusa i mirisa. Pažljivim biranjem sastojaka i začina, nacionalni specijaliteti koje naši šefovi kuhinje pripremaju za Vas, dočaraće Vam lepote nekadašnjeg načina života i umetnost uživanja u dobrom jelu.

Navike ljudi, tokom godina su se znatno menjale, međutim pravim ljubiteljima srpskih kafana, uvek je ostala u srcu draga uspomena, na lepe trenutke provedene u kafanama, koje su nekada predstaljale glavna okupljališta i sastajališta poslovnih ljudi i boema.

Naš primarni zadatak je bio da oživimo duh Skadarlije u srcu Pančeva. Težeći ka tome, u našoj Vas kafani "Konoba 32" očekuje prijatna tradicionalna akustična muzika uz tamburicu, gitaru, bas i harmoniku. Vrsni muzičari, pobrinuće se za Vaše dobro raspoloženje.

Domaćinska atmosfera u našoj kafani, čini da se naši gosti osećaju ugodno i da nam se uvek iznova vraćaju. Mesto koje svojom toplinom i pozitivnom energijom dočarava lepote prošlih vremena i poziva na dobro druženje.

Biće nam zadovoljstvo da nas posetite. "Konoba 32" kafana u Pančevu.

Pogledajte našu kafanu u Beogradu.

Iskustva i komentari posetilaca

08.09.2015 04:55
Jovana Djordjevic
Uvek fenomenalna atmosfera, dobra klopa i odličan provod uz tamburaše!
02.08.2014 01:24
Milan
Nema bolje kafane u Pancevu, tamburasi odlicni.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Kafane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Konoba 32
  • tamburasi pancevo,
  • uzivo tamburasi pancevo,
  • kafana sa tamburasima pancevo,
  • najbolje kafane u pancevu,
  • kafana u pancevu