Dodaj firmu

Nislijska Mehana

Nislijska Mehana. Kafana Nislijska Mehana zvanicno je otvorena 08. 03. 1996 godine a vec u leto iste te godine postala je jedan od omiljenih lokacijama medju Nislijama, kako bi u godinama pred njom dobila status najposecenije kafane u Nisu....
Pročitaj više

Prvomajska 49, Nis
Niš

Kafana Mrak Nis

Kafana Mrak nalazi se na adresi Bulevar 12 Februara bb u Nisu. Radno vreme kafane je od 10 do 23h radnim danima i subotom.
Pročitaj više

Bulevar 12 Februara bb, Nis
Niš

Kafana Kod Gise Nis

Kafana Kod Gise nalazi se na adresi 9 Brigade broj 19 u Nisu. Kafana se nalazi pored parka Cair.
Pročitaj više

9 Brigade 19, Nis
Niš

Kafana Zvrk Nis

Kafana Zvrk nalazi se na adresi Vozda Karadjordja 92a u Nisu. Kafana je u samom centru grada, nadomak Narodnog pozorista.
Pročitaj više

Vozda Karadjordja 92a, Nis
Niš
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
15.06.2021 19:52

Prelepo je sve i sve preukusne ! Osoblje je preljubazno ! Posebno gospodin mislim da se zove Milovan , konobar . Veoma usluzan , kulturan i veoma profesionalan i uvek ljubazno nasmejan. Pozdrav za gospodina Milovana i svo osoblje sa kuvarima !

Nislijska Mehana
slavica
30.09.2014 10:17

Umesto komentara, ja imam pitanja. 07.10.2014. potrebno je da organizujem rucak za oko desetak ljudi, verovatno oko 15 sati. Pitanja: Sta predlazete za meni, koliko bi to kostalo, da li placanje moze karticom umesto gotovinom? Da li je kasno da se javim u cetvrtak ili petak za konacni dogovor? Cekam vas odgovor i ocekujem povoljni dogovor. Pozdrav Slavica

Nislijska Mehana
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane