Dodaj firmu
Uživajte u ukusima tradicionalnih jela!

Danas možete da se opustite i zaboravite na kuvanje!

Uživajte u ukusima tradicionalnih jela!
Priprema za uživanje u kafani!

Znamo da ste uživali u novogodišnjoj trpezi proteklih dana. Ipak, popustima na vrhunske specijalitete koje su ugostitelji pripremili, nećete moći da odolite!

Priprema za uživanje u kafani!
Evo zašto volimo restorane i kafane!

Za svakog boema, kafana je posebna riznica užitka i zadovoljstva i svaki boravak u njoj je poseban doživljaj.

Evo zašto volimo restorane i kafane!
O ukusima se ne raspravlja!

Ako još uvek nemate planove kako provesti predstojeće dane, akcijske ponude koje smo izdvojili za Vas mogu da Vam posluže kao inspiracija kako da iskoristite slobodno vreme. Jeste li spremni za pravu kulinarsku avanturu?

O ukusima se ne raspravlja!
Najstarija kafana u Beogradu

Ukoliko poznajete nekog starijeg ili pripadnika srednje generacije, koji je rođen u Beogradu, te ako ga zamolite da vam pokaže znamenitosti glavnog grada, nema sumnje da će jedno od mesta za obilazak biti i čuvena kafana Znak pitanja.

Zašto je muzika važna za dobar provod?

Ne tako davno su ljudi uživali u večernjim izlascima, ali je to ipak bilo drugačije nego u današnje vreme. Posebno se način provoda mlađih generacija u velikoj meri promenio.

Kafana kao simbol jednog vremena

Ko god je i malo izučavao istoriju glavnog grada zna da se ranije prestonički život definitivno odvijao ili u kafani ili oko nje. A u ne tako davnoj prošlosti, kafane Beograd su se nalazile u samom centru grada. Tačnije, na mestu, na kome se danas sa ponosom uzdiže spomenik srpskom knezu Mihailu Obrenoviću.

Da li kafane polako izumiru?

Na nekadašnjem Pozorišnom trgu, koji se nalazio u centru grada Beograda, sve je vrvelo od sveta. Nekako vremenom su kafane Beograd postale atraktivne naročito u Skadarliji, mada ne treba zaboraviti ni čuvene Dardanele, Pozorišnu kafanu i Kolarac, koje su se pored ostalih nalazile u centru grada.

Vikend, dobro društvo i kafana!

Ako ste boemskog duha, ljubitelj prave kafanske atmosfere, uživate u raznovrsnim ukusima dobre hrane, na pravom ste mestu!

Idi na vrh strane