O nama - AVIO KARTE BRAVO TRAVEL


Ukoliko tragate za jeftinim avio kartama za sve svetske destinacije, Bravo travel je pravo mesto za Vas. Sa željom da Vam pružimo mogućnost da posetite udaljene destinacije, prestonice sveta i Evrope, nudimo Vam brojne specijalne ponude i popuste. Takođe, obezbeđujemo popuste za studentske avio karte i work and travel program.

Bravo travel je osnovan 1997. godine sa željom da bude Vaš siguran partner pri kreiranju specifičnih putovanja, kako individualnih, tako i grupnih. Naš tim poseduje dugogodišnje iskustvo u praksi, stečeno radom u poznatim turističkim kompanijama. Osnivač agencije je gospođa Vera Borozan, dugogodišnji služebnik KLM-a Beograd, sa velikim iskustvom u organizaciji putovanja.

Naša agencija je direktnom vezom povezana sa globalnim svetskim rezervacionim sistemom Amadeus, što nam omogućava da značajno uštedimo vreme neophodno za pronalaženje odgovarajućeg leta avionom za klijenta. Kod nas ćete pronaći avio karte za sve svetske destinacije, po veoma pristupačnim cenama.

Svim studentima koji planiraju da idu u inostranstvo, agencija Bravo travel nudi specijalne popuste za studentske avio karte. U našoj ponudi nalaze se najpovoljnije tarife za work and travel program za severnu Ameriku. Takođe, nudimo osiguranja putnika po zahtevu ili želji putnika kod Dunav osiguranja.

Sa željom da ostvarimo uspešnu saradnju sa našim klijentima, nudimo Vam brzu i efikasnu uslugu, kao i izuzetno povoljne cene naših usluga. Ljubazno i profesionalno osoblje Bravo travel tima će Vam rado izaći u susret i odgovoriti na sve Vaše zahteve.

Najpovoljnije tarife za work and travel program
Specijalni popusti za studentske avio karte

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-17h

Avio karte Bravo travel, Dobračina 9, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

14.03.2017 05:38
Sandra Marinkovic

Ukoliko tragate za jeftinim avio kartama za sve svetske destinacije,Bravo travel je pravo mesto za vas.Sa zeljom da vam pruze mogucnost da posetite udaljene destinacije, prestonice sveta i Evrope,nude vam brojne specijalne ponude i popuste.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Avio karte
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Avio karte Bravo travel
  • bravo travel,
  • avio karte bravo travel radno vreme,
  • avio karte bravo travel stari grad,
  • avio karte bravo travel beograd,
  • studentske avio karte,
  • jeftine avio karte,
  • avio karte za ameriku,
  • avio karte za evropu,
  • avio karte za australiju