U stručnim krugovima programera Java programiranje se smatra jednim od najzastupljenijih i najprilagodljivijih programskih jezika današnjice budući da se koristi za kreiranje i razvoj velikog broja različitih aplikacionih softvera za računare, ali i mobilne telefone i tablete sa operativnim sistemom Android.

Java je objektno orijentisan programski jezik koji može poslužiti za izradu svih tipova aplikacija – od jednostavne desktop aplikacije, web aplikacije ili video igrice, pa sve do kompleksnih aplikacija na naučnim superračunarima. Javu odlikuju izuzetna brzina, pouzdanost i bezbednost, stoga je omiljena kod kompanija koje se bave finansijama, telekomunikacijama i osiguranjima.

Java programeri su među najtraženijim IT stručnjacima. Veoma su dobro plaćeni, a posao mogu naći u domaćim i inostranim kompanijama kao honorarni saradnici (frilenseri) ili stalno zaposleni kadar.

Škola Java programiranja

Škole Java programiranja trude se da svojim polaznicima obezbede praktično znanje koje se odmah može primeniti u poslu. Svakoj kompaniji koja ima ozbiljniju IT službu neophodan je stalno zaposleni Java programer.

Za upis u školu Java programiranja nije neophodno nikakvo predzanje iz programiranja, ali je poželjno snalaženje u Windows okruženju i razumevanje osnovne programerske logike.

Veština Java programiranja omogućava svakome ko je poseduje da lako napreduje i nadogradi svoje programersko znanje i karijeru, ukoliko to želi. 

Kurs Java programiranja

Osnovni kurs Jave osmišljen je tako da korisnike uvede u svet objektno orijentisanog programiranja, obavesti ih o osnovama programiranja uz korišćenje programskog jezika Java, a onda ih upozna sa upravljanjem bazama podataka i različitim naprednim Java operacijama.

Kursevi Java programiranja mogu biti individualni ili grupni, osnovni i napredni i manje ili više intenzivni. Ukupno trajanje kursa tokom kog se može ovladati ovom veštinom je od 4 nedelje do godinu dana, u zavisnosti od toga kako škole programiranja koncipiraju ovaj kurs.

Cena kursa Java programiranja iznosi od 200 do 800 evra. Kursevi se mogu održavati u školama 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Java programiranje
Pitaj firme

Kurs programiranja Java (36 školskih časova)

Akcija -% 14900 Din.
Kurs programiranja Java (36 školskih časova) - 14.900 din! Škola računara Softline!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kurs programiranja Java Script (36 školskih časova)

Akcija -% 14900 Din.
Kurs programiranja Java Script (36 školskih časova) - 14.900 din! Škola računara Softline!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Miodrag Kostic

java programiranje je u danasnje vreme jedno od najzastupljenih programiranja koje se u velikoj meri trazi u danasnje vreme na trzistu rada. Prijatelj moj je pre nekoliko meseci polagao za Java sertifikat i to je platio oko 300 eura.

09.05.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju ono mora da se debelo plati kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

24.04.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju ono mora da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

12.04.2017
Simona Vucinic

Pre ili kasnije se ovaj vid programiranja isplati. Drugacije to ipak ne moze da funkcionise i nazalost je to jedna surova realnost.

28.03.2017
Todor Markovic

Java sa serverom je po meni odlican vid programiranja.

13.03.2017
Marta Dencevic

Sto se tice ovog programiranja, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je manje bitno.

21.02.2017
Janko Zivanovic

Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ovo poseban vrsta programiranja. Mada, nije bas potpuno adekvatna za totalne pocetnike.

03.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Ubedljivo je najvaznija stvar kod java programiranja da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

24.01.2017
Petar Jankovic

Mogu samo da kazem da je ovo veoma zahtevno programiranje i bas iz tog razloga, ono nije bas za svakoga.

05.01.2017
Nikolina Pantelic

ovo je veoma ozbiljno programiranje i bas iz tog razloga bas ozbiljno trebad a mu se posvetite.

16.12.2016
Ivan Stojanovic

Verovatno bi u danasnje vreme svako ko se bavi java programiranjem, mogao da ga bas dobro savlada ako bi imao ozbiljnu ambiciju da pronadje neki dobro placen posao.

30.11.2016
Jana Stankovic

Po pitanju java programiranja, samo treba da posetite skolu Guidance u koju definitivno mozete da imate puno poverenje.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Kada pricamo o java programiranju, ubedljiov je onda najbolje resenje za vas da posetite skolu Kliker Centar.

24.10.2016
Marko Petrovic

Skoro je jedan moj prijatelj polagao za sticanje Java sertifikata. Mislim da je to platio oko 2000 eura. Mada, i sam kaze da nije bas u potpunosti siuguran da li ce i sa tim sertifikatom imati neku prodju za zaposlenje.

24.08.2016
Dusan Markovic

Ovo je sigurno jedan od najperspektivnijih programa za malde programere. Manje - vise kada se zaposljavate u oblasti programiranja se izmedju ostalog ocekuje i da poznajete rad u ovom programu.

20.07.2016
Lea Stankovic

java programiranje je u danasnje vreme jedno od najzastupljenih programiranja koje se u velikoj meri trazi u danasnje vreme na trzistu rada. Prijatelj moj je pre nekoliko meseci polagao za Java sertifikat i to je platio oko 300 eura.