Jastuk za putovanje moze vam znacajno olaksati duga putovanja. Ako imate problema sa kičmom, a očekuje vas dugo putovanje u kojem ćete veliki deo vremena provesti u sedećem položaju, onda to nije dobra vest. Međutim, postoje rešenja za sve situacije, pa tako i za ovu – predlažemo vam da kupite jastuk za putovanje.

U čemu su tačno njegove prednosti i kako vam može pomoći, saznajte u nastavku teksta, a takođe se informišite i o trgovinama gde jastuk za putovanja može da se kupi, po kojim cenama i slično.

Jastuk za putovanje prodaja

Ne morate da lutate gradom, kada se sve što vam je potrebno nalazi na klik od vas, a zahvaljujući upravo – internetu. Dakle, online shopovi nude bogatu ponudu i to sve na jednom mestu, sa različitim artiklima i raznolikim cenama, za svakoga ponešto i za svačiji džep.

Konkretno, jastuci za putovanja su predstavljeni kroz slike i tekstualne opise. Fotografije se obično mogu uvećati ili čak i posmatrati iz više uglova, dok opisi služe da nam proizvod predstave kroz njegove najvažnije karakteristike. Dakle, od kog materijala je napravljen, kojih je dimenzija, u kojim bojama je dostupan, da li je trenutno na lageru, kao i najvažnije – koja je cena takvog jastuka.

Ako niste nikada poručivali artikle putem interneta, onda treba da znate da ćete najviše vremena potrošiti na izbor željenog artikla, zato što je ponuda zaista bogata. Međutim, kada odlučite, trebalo bi vam svega par minuta da stavite artikal u korpu, i da naručivanje potvrdite ostavljanjem adrese za isporuku.

Tada vršite i plaćanje putem e-bankinga ili u obližnjoj pošti ili banci, a kada uplata legne na račun, potrebno je da prođe do dva radna dana pa da jastuk za putovanje stigne na naznačenu adresu.

Možete i lično da se prošetate do prodavnica koje imaju ovaj artikal u svojoj ponudi i da na licu mesta dobijete korisne savete oko pravilnog izbora. Naš predlog je da se raspitate o funkcijama jastuka, od čega je napravljen, te da li ga možete nameštati u položaje koji vama odgovaraju i slično.

Jastuci za putovanje

Niko ne želi da putuje nekoliko sati, ili možda celu noć i da na odredište stigne ukočen. Da biste to izbegli, neophodno je da pomognete sebi nabavkom jastuka za putovanja. On je napravljen od memorijske pene, što znači da pamti položaj u kome ste prethodno bili, i prilagođava se obliku vašeg tela.

Jastuk za put

Izrađen je u obliku latiničnog slova U, stoga ga veoma lako možete da podesite u onaj položaj koji vama najviše odgovara. Ako vas interesuje kako se jastuk održava, reći ćemo da ćete prati samo navlaku, i to na temperaturi od trideset stepeni.

Nakon prve upotrebe, zaključićete da je ovo idealan jastuk za udobna putovanja, čak i ako imate problema sa kičmom. Jastuk je tako dizajniran da se prilagođava vašem vratu, i sprečava da nastanu nelagodnosti koje su tipične za taj deo tela – bol, ukočenost, stres...

Osnovna uloga jastuka za putovanja jeste da ispravi vaše držanje, kao i da doprinese boljoj cirkulaciji, zbog čega ćete u celom telu osećati blagostanje i opuštenost.

Jastuk za putovanje – cena:

Cene su različite, ali se u proseku kreću od 2500 do 3500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.