SALATE | ||
1. Miks zelenih salata | 250 3 |
|
2. Salata od krastavca i susama | 250 1 |
|
3. Rolnica od krastavca i svinjetine | 300 2 |
|
4. Tokio «skytree» kapreze | 350 0 |
TOPLA PREDJELA | ||
1. Miso supa | 200 3 |
|
2. Edamame | 300 3 |
|
3. Tempura od povrća | 350 1 |
|
4. Tempura od gambora | 890 0 |
|
5. "ebi-fraj" predjelo od gambora | 880 0 |
|
6. Agedaši tofu | 350 0 |
|
7. Grilovana marinirana slanina | 400 0 |
GIOZE (JAPANSKI RAVIOLI) | ||
1. Svinjske qioze | 500 0 |
|
2. Gioze sa povrćem | 460 0 |
|
3. Miks gioze | 480 0 |
JAPANSKE NUDLE / VRUĆI RAMEN | ||
1. Šoju ramen | 700 1 |
|
2. Šio ramen | 710 0 |
|
3. Miso ramen | 680 9 |
|
4. Miso ramen sa povrćem | 680 1 |
|
5. Marukoši ramen salata | 720 0 |
|
6. Vegetarijanski ramen salata | 670 0 |
JAPANSKE NUDLE / UDON NUDLE | ||
1. Tempura udon | 720 0 |
|
2. Ebi tempura udon sa qamborima | 1050 0 |
|
3. Niku (goveđi) udon | 800 0 |
|
4. Goveđi yaki udon | 920 1 |
|
5. Pileći yaki udon | 890 1 |
|
6. Saki udon sa povrćem | 780 0 |
OKONOMIJAKI | ||
1. Okonomijaki sa slaninom | 700 0 |
|
2. Vegetarijanski okonomijaki | 650 0 |
DONBURI (ČINIJE PIRINČA) | ||
1. Gjudon | 880 3 |
|
2. Katsudon | 800 1 |
|
3. Olakodon | 750 0 |
|
4. Tendon | 1080 0 |
|
5. Tendon od povrća | 600 0 |
|
6. Korokkedon | 650 0 |
JELA SA JAPANSKIM KARIJEM | ||
1. Govedina u kari sosu sa pirinčem | 900 2 |
|
2. Piletina u kari sosu sa pirinčem | 850 0 |
|
3. Katsukare | 880 2 |
|
4. Korokke kare | 700 0 |
OSTALA GLAVNA JELA | ||
1. Terijaki piletina | 850 0 |
|
2. Terijaki tofi | 700 2 |
|
3. "ebi-fraj" gambora | 1450 0 |
|
4. Tonkatsu | 780 0 |
|
5. Korokke | 600 0 |
|
6. Pileći nanban / riblji nanban | 900 0 |
|
7. Tofu nanban | 750 0 |
DEZERTI | ||
1. Daifuku-moči | 280 2 |
|
2. Močiri banana kolač | 280 1 |
|
3. Mont fudži fondant | 280 0 |
|
4. Zeleni čaj blancmange | 320 0 |
|
5. Letnje voćno iskušenje | 260 0 |
|
6. Japanski wah parfe | 300 0 |
|
7. Mača sladoled | 330 0 |
Cene su izražene u dinarima.