Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Japanski manikir
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Japanski manikir + OPI lakiranje

Akcija -25% 900 Din.
Japanski manikir + OPI lakiranje po ceni od 900 din samo u Dve mace kozmetičkom salonu! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Japanski manikir

Japanski manikir je namenjen za oporavljanje, negu i prirodno ojačanje vaših noktiju. Ovaj tretman je zasnovan na tradicionalnim japanskim tehnikama i potpuno je prirodan. Pošto se ova tehnika koristi u Japanu već hiljadu godina, smatramo da je to dovoljno da joj ukažemo poverenje kada je zdravlje i lepota naših noktiju u pitanju.

Japanski manikir - iskustva

Ukoliko imate oštećene i slabe nokte, posle nanošenja gela ili nadogradnje, ovaj istočnjački tretman će ih u potpunosti oporaviti. Na potpuno prirodan način, vaša nokatna ploča biće ojačana,  tretman japanskog manikira će podhraniti vaše nokte i podstaknuti njihov rast. Vaši novi nokti biće čvrsti, elastični i imaće zdravu boju i prirodan sjaj.

Japanski manikir – kako se radi?

Pre samog početka tretmana, vaša manikir dama će vaše nokte nežno površinski isturpijati, a sve iz razloga kako bi pasta mogla da prodre u dubinu nokatne ploče.

Piling je neophodan da bi nokti i zanoktice bili meki i glatki. Pasta je zasićena morskim peptidima, keratinom i sedefom, i sve se to utrljava u nokte specijalnom turpijom. To je aplikator, čiji je vrh sačinjen od prirodne kože. Njime se na vaše nokte nanosi i utrljava pasta koja je bazirana na prirodnom pčelinjem vosku obogaćenom vitaminima i mineralima. Mineralna pasta će popuniti čak i mikroskopske pukotine i sva oštećenja na nokatnoj ploči. 

Vaša manikir dama će na vaše nokte naneti specijalni prah za poliranje, koji sadrži pčelinji vosak, čime će vaši nokti biti zaštićeni prilikom sledećih nekoliko lakiranja kao i skidanja laka. Nokti će izgledati zdravo i imaće prirodan sjaj. Ukoliko japanski manikir redovno primenjujete, vaši nokti će vremenom postati dosta jači i zdraviji, najviše zahvaljujući reparacijskim svojstvima prirodnog pčelinjeg voska.

Da bismo vam bolje ilustrovali, reći ćemo, da metodom japanskog manikira postiže se da su vaši nokti kao u nekoj vrsti zaštitne čaure, koja će dozvoliti noktima da dišu ali će ih i hraniti u isto vreme. 

Pošto je tretman japanskog manikira završen, sledi relaksirajuća masaža šake esencijalnim uljima, tako da će vaše orijentalno iskustvo biti sasvim nezaboravno!

Manikir cena

Cene se kreću u rasponu od 590 dinara do 700 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

01.10.2018
Snezana Aleksic
Japanski manikir sam radila po ceni od 700 dinara u salonu Express Manicure. Veoma sam zadovoljna sa cenam i kvalitetom. Svima bih preporucila da posete ovaj salon i da se licno uvere u kvalitet. Nalazi se na Vracaru.
14.08.2017
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, mora ovaj manikir da se dobro plati. Sa druge strane, po pitnaju cena ovaj manikir jeste ipak malo bolja varijanta ali u svakom slucaju nije bas toliko jeftina.
16.05.2017
Milen Jovanovic
Sto se ovog manikira tice, pre ili kasnije sigurno se necete pokajati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
28.04.2017
Jovana Milinkovic
On je sigurno nesto sto nije ni malo jeftino.
26.04.2017
Filip Milutinovic
On u svakom slucaju treba da se debelo plati da vam ga neko kvalitetno uradio.
18.04.2017
Lea Stankovic
Po meni, sto se njega tice, pre ili kasnije sigurno da treba da dodjete do kvaliteta. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
31.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, japanski manikir je nesto sto sto treba i mora da se lepo plati.
16.03.2017
Simona Vucinic
Koliko samo mogu da vidim, ovo je u svakom slucaju i vise nego posebna vrsta manikira.
24.02.2017
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, ova vrsta manikira je zaista nesto posebno. Ukoliko se za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
08.02.2017
Marta Dencevic
Koliko mi je samo poznato, sto se tice japanskog manikira, odmah treba da znate da je veoma bitno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
27.01.2017
Janko Zivanovic
Koliko mi se samo cini, japanski manikir je odlicna stvar.
11.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko se meni samo cini japanski manikir je ipak nesto sto uvek mora manje vise da se plati. Pri tome cene nisu ni malo povoljne ni jeftine.
11.01.2017
Petar Jankovic
Licno mislim da kada vec pricamo o ovom manikiru da je veoma vazno da se odlucite upravo za kvalitet.
21.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju japanskog manikira, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da brinete.
05.12.2016
Ivan Stojanovic
Po pitanju ove vrste manikira, smao treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
18.11.2016
Jana Stankovic
Ukoliko vam je vec potreban kvlaitetan japanski manikir, samo treba da posetite studio pedikir Centar. Prema tome, to je zaista studi u koji mozete da imate puno poverenje.
28.10.2016
Marko Petrovic
Japanski manikir ipak treba da bude nesto sto je posebno i u sta mozete da imate puno poverenje.
06.09.2016
Dusan Markovic
Po pitanju kvalitetnog japanskog manikira, ubedljivo je najbolje resnjee za vas da posetite salon lepote Sofic i da se licno uverite u kvalitet. To je salon lepote u koji mozete da imate puno poverenje.
29.07.2016
Biljana Brankovic
Mislim da je japanski manikir samo jos jedna od novotarija koje su izmeiljene da se ljudima uzme novac. Ukoliko se vec odlucite za ovu vrstu manikira, onda se siguro necete pokajati.
30.06.2016
Jovana Milinkovic
Radila ga po ceni od 700 dinara u salonu Express Manicure. Veoma sam zadovoljna sa cenam i kvalitetom. Svima bih preporucila da posete ovaj salon i da se licno uvere u kvalitet. Nalazi se na Vracaru.