Vekrov izvodjenje radova

 • 4
5.00 | 3 ocena
 • Ulica: Pante Srećkovića bb
 • Opština: Zvezdara
 • Grad: Beograd
 • Telefon: 011/Prikaži broj

O nama - VEKROV IZVOĐENJE RADOVA

Građevinsko preduzeće "Vekrov" nalazi se na Zvezdari u ulici Pante Srećkovića bb, u Beogradu. Osnovna delatnost našeg preduzeća ogleda se projektovanju i izgradnji poslovno - stambenih objekata, kao i u investiranju prilikom gradnje.

Izuzetno visok kvaliet našeg rada, odgovornost na svakom koraku i pouzdanost prilikom saradnje sa Vama, ističu nas u domenu poslova koje obavljamo. Izričito poštujemo obaveze koje smo na sebe preuzeli sa željom da ostarimo uspešnu saradnju sa svojim klijentima. Omogućavamo Vam takođe i potpunu pravnu sigurnost.

Građevinsko preduzeće "Vekrov" Vam nudi:

 • projektvanje stambenih objekata
 • projektovanje poslovnih objekata
 • izvođene građevinski radova
 • investiranje u izgradnju nekretnina

Prilikom izvođenja radova, nevezano za lokaciju gradnje, pokrivamo poslove investiranja, izgradnje i prodaje stambenih i poslovnih objekata. Izvođenje grubih građevinskih radova i zanatskih radova, po veoma konkurentnim cenama, je naš način da Vam izađemo u susret.

Od temelja do useljenja, projektovanje i izvođenje radova, u našoj organizaciji, omogućiće Vam da imate prostran objekat, u skladu sa Vašim željama i zamislima. Grubi građevinski radovi odnose se na izgradnju temelja, međuspratnih konstrukcija, krovova i svih pratećih zidarskih radova.

Uz naše stručne savete moći ćete da kupite Vama željenu nekretninu, po povoljnim cenama. Takođe ukoliko želite izvršićemo adaptaciju i održavanje Vaše nekretnine. Kompletno uređene i adaptacija objekta od infrastrukture do zelenila. Uspostavićemo povezanost Vašeg objekta sa prilaznim putevima, vodovodom, kanalizacijom i električnom energijom.

Građevinsko preduzeće "Vekrov" bavi se i rekonstrukcijom starih stanova i kuća. Možete uz našu pomoć i građevinske radove znatno da poboljšate unutrašnju organizaciju prostora i uređenje istog. U najkraćemo vremenskom roku, uz našu pomoć dostupno Vam je projektovanje stambenih objekata i projektovanje poslovnih objekata, izvođenje radova i uspešna izgradnja, pod budnim okom našeg arhitekte.

Građevinsko preduzeće "Vekrov" Zvezdara, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

09.05.2018 01:21
Dejan Stefanovic

Uvek bih pohvalio VEKROV gradjevinsko preduzece koje se uspesno bavi izgradnjom stanova. Uz visok kvalitet i povoljne uslove placanja spadaju u jedan od retkih preduzeca gde mozete da dobijete omah kljuc u ruke.

11.04.2017 12:21
Iva Markovic

Od temelja do useljenja,projektovanje i izvodjenje radova,u njihovoj organizaciji, omogucice vam da imate prostran objekat,u skladu sa vasim zeljama i zamislima.Grubi gradjevinski radovi odnose se na izgradnju temelja,medjuspratnih konstrukcija,krovova i svih pratecih zidarskih radova.

18.05.2016 11:56
Andrija Atanaskovic

Vekrov vam nudi izgradnju stanova i poslovnih objekata po najpovoljnijim cenama.Osim izvodjenja grubih radova u ponudi imaju i projektovanje.Kvalitet i niske cene su im prednost u odnosu na ostale,sve preporuke.

31.07.2015 04:05
Ana Maric

Veoma profesionalan tim za projektvanje stambenih objekata i projektovanje poslovnih objekata, izvodjene gradjevinskih radova. Pored toga dobila sam veoma konstruktivne savete za investiranje u izgradnju nekretnina. Tople preporuke za saradnju

21.03.2015 02:28
Ljubica Topalović

Najpovoljnjije usluge izvodjenja radova u Beogradu. Najpristupacnije cene za projektovanje poslovnih objekata. Sve pohvale za gradjevinsko preduzece Vekrov.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Izvodjenje radova
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vekrov izvodjenje radova
 • Vekrov izvodjenje radova,
 • Izvodjenje radova Vekrov,
 • Gradjevinska firma Vekrov,
 • Vekrov,
 • Vekrov izvodjenje radova radno vreme