Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Izrada fotografija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

100 fotografija + poklon foto book 10x15 (10 fotografija)

Akcija -52% 1045 Din.
100 fotografija + poklon foto book 10x15 (10 fotografija) - 1.045 din! Foto radnja Foto Image!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

ŠOK CENA! FOTOGRAFISANJE I IZRADA FOTOGRAFIJA ZA DOKUMENTA

Akcija -50% 200 Din.
ŠOK CENA! FOTOGRAFISANJE I IZRADA FOTOGRAFIJA ZA DOKUMENTA, po ceni od 200 din samo u IMS Infinity Marketing Studio štam...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Fotografisanje rođendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija

Akcija -37% 4800 Din.
Fotografisanje rodendana u trajanju od 2h, od 300 do 600 fotografija - 4.800 din samo u IMS Infinity Marketing Studio št...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Izrada fotografija

Svi mi volimo da ovekovečimo određene trenutke. Da li su u pitanju egzotična putovanja, momenti provedeni sa dragim osobama, ludorije naše dece, kao i mnogo toga drugog što sačinjava život, svoje mesto potražiće na fotografijama, zahvaljujući čemu postaje nezaboravna uspomena.

 

 

Iz tog razloga nam je digitalni fotoaparat uvek pri ruci, a mnogi od nas imaju i mobilne telefone sa kamerom visoke rezolucije. Šta god da ste upotrebili da uhvatite trenutak, biće vam potrebna izrada fotografija.

Izrada slika

U savremenom dobu, koje prati elektronska komunikacija, često budemo zadovoljni da svoje slike okačimo na zid Fejsbuka. Međutim, istina je da svoju pravu draž, fotografija dobija tek onda kada je na svom papiru, zalepljena u albumu ili uramljena kao slika na zidu... Lepo je da nam je uvek pred očima, a ne samo kada uključimo računar ili uđemo preko mobilnog telefona na FB ili Instagram.

Često je lepše prelistati slike, a ne samo klikati mišem ili dodirivati ekran telefona ili tableta... Uslugu izrade fotografija pronaći ćete u svim foto radnjama. Tu će vam biti ponuđeno da se one načine u određenim formatima.

Veoma je važno i kakve digitalne mašine se tom prilikom koriste, tako da su izbor profesionalaca najsavremeniji aparati, kako bi i najzahtevniji klijenti bili zadovoljni. Takozvani laserski sistemi su u mogućnosti da proizvedu ogromnu paletu tonova na digitalnoj fotografiji.

Izrada fotografija – iskustva

Vaše slike biće urađene na fotografskom papiru, sa hemijskim procesom obrade, na određenoj temperaturi. Na taj način se dobijaju realno definisane boje, prikazivanje finih detalja i veća postojanost.

Takođe, pruža vam se mogućnost izrade panoramskih fotografija, a fotopapiri se odlikuju jasnom reprodukcijom boja, tako da možete izabrati mat, sjajne, silk i pearl površine papira. 

 

 

Možda ste romantičari, koji i dalje vole crno-bele fotke i mišljenja ste da one imaju tu neku svojstvenu draž? Zahvaljujući laserima, novom načinu njihovog eksponiranja i kontrole, biće omogućena izrada takvih slika na kolor papiru. 

Prateći savremene trendove, sve foto radnje su opremljene savremenom digitalnom opremom poznatih svetskih brendova, koja garantuje izradu kvalitetnih kolor i crno belih fotografija, u veoma kratkom periodu i maksimalno kvalitetno.

Dugi niz godina poslovanja koje su obogaćene zavidnim iskustvom, kao i veliki broj zadovoljnih klijenata, omogućava visoki standard i perfektnu uslugu, koja je postala svima dostupna kroz pristupačne cene. 

Najrazličitijim zahtevima je moguće udovoljiti na pravi način, bez obzira da li se radi o analognoj ili digitalnoj fotografiji. Slike se izrađuju sa svih digitalnih medija, negativ i pozitiv filmova i sa slajdova u ramicama. Foto radnje iz ponude izdvajaju poseban panoramski format do 90 centimetara dužine. 

Porudžbine za izradu fotografija moguće je primiti putem interneta, odnosno na taj način, putem mail-a, možete poslati slike za razvijanje. Druga opcija je da odnesete CD u foto studio, ili da ponesete lično digitalni foto aparat ili mobilni telefon sa koga će stručna lica skinuti vaše slike za izradu. 

Ako ste od onih ljudi koji često govore „Ptičica“, redovno će vam biti potrebne usluge izrade fotografija. To istovremeno znači, da ćete sačiniti zavidnu riznicu uspomena, kojima ćete se uvek sa radošću vraćati.

Izrada fotografija – cena:

Cena izrada fotografija zavisi od njihovog formata, ali i od ukupnog broja slika koji vam je potreban. U tom smislu, potrebno je izdvojiti od 20 do 290 dinara za fotografije formata 30x40 cm. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje koje su oglašene ispod našeg teksta. 

ŠOK CENA! FOTOGRAFISANJE I IZRADA FOTOGRAFIJA ZA DOKUMENTA

Akcija -50% 200 Din.
ŠOK CENA! FOTOGRAFISANJE I IZRADA FOTOGRAFIJA ZA DOKUMENTA, po ceni od 200 din samo u IMS Infinity Marketing Foto Studij...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

SUPER CENA! 50 fotografija 10 x 15 cm

Akcija -64% 450 Din.
SUPER CENA! 50 fotografija 10 x 15 cm po ceni od 450 din samo u City Foto radnji! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

SUPER CENA! 50 fotografija 13 x 18 cm

Akcija -54% 690 Din.
SUPER CENA! 50 fotografija 13 x 18 cm po ceni od 690 din samo u City Foto radnji! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Izrada foto šolje

Akcija -42% 350 Din.
Izrada foto šolje - 350 din! Foto Viktor!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Izrada 50 fotografija 10x15cm po SUPER ceni!

Akcija -44% 450 Din.
Izrada 50 fotografija 10x15cm po SUPER ceni! - 450 din! Foto Viktor!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Foto kugla

Akcija -21% 550 Din.
Foto kugla - 550 din! Foto Viktor!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

03.09.2018
Mladen Todorovic
Izrada fotografija je zaista nesto posebno i nesto sto ipak treba da prepustite profesionalcu u kojeg mozete da imate puno poverenje. Takav jedan profesionalac je i Foto Image.
05.09.2017
Jovana Milinkovic
Kako god da okrenete, izrada fotografija mora da kosta. Nikada ona nije bila jeftina. Danas u doba digitalizacije je jedina prednost u tome sto se slike dobiju zaista relativno brzo.
25.07.2017
Endrju Gaudlok
U kojim foto radnjama moze da se poruci online izrada fotografija ?
06.06.2017
Milan Mijatovic
Super
05.06.2017
Igor Popovic
Ljudi, isprobajte online izradu fotografija, super je fora
05.06.2017
Igor Popovic
Ljudi, isprobajte online izradu fotografija, super je fora
18.05.2017
Filip Milutinovic
kako god da okrenete, nije ona ni malo jeftina. Zaista je potrebno u tom pogledu da pronadjete pravi kvalitet.
05.05.2017
Lea Stankovic
tesko da po ovom pitanju u Beogradu mozete da dodjete do nekog previse dobrog kvaliteta.
04.05.2017
Mihajlo Nastasovic
Kako god da okrenete, u Beogradu postoji dosta mesta na kojima mozete bez nekih velikih problema da izradite fotografije.
20.04.2017
Simona Vucinic
Po pravilu, moze ona da se uradi bez nekih vecih problema.
06.04.2017
Todor Markovic
Po meni je ipak izrada fotografija nesto posebno u sta je ipak bolje i najbolje da se sami uverite. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
21.03.2017
Marta Dencevic
Po meni u svakom slucaju ona treba da se dosta plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.
02.03.2017
Janko Zivanovic
Sada vec izrada fotografija nije vise ni priblizno skupa kao sto je nekada bila.
13.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, svaka izrada fotogafija je nesto sto mora posebno da se plati. Sve drugo je daleko manje vazno.
17.01.2017
Petar Jankovic
Po ovom pitanju zaista ne treba da stedite na novcu posto sa tim zaista nista necete postici.
27.12.2016
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju samo trebad a se obratite nekim strucnim licema i ukoliko bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.
09.12.2016
Ivan Stojanovic
Po pitanju izrade fotografija, samo treba da se odlucite da posetite neko provereno mesot u okje zaista mozete da imate puno poverenje.
23.11.2016
Jana Stankovic
Veoma kvalitetna izrada fotografija se moze dobiti u agenciji digital Dream u koju zaista mozete da imate puno poverenje.
04.11.2016
Biljana Brankovic
Izrada fotografija je zaista nesto posebno i nesto sto ipak treba da prepustite profesionalcu u kojeg mozete da imate puno poverenje. Takav jedan profesionalac je i Foto Image.
13.09.2016
Marko Petrovic
Izrada fotografija vise nije bauk i zaista vise nije toliko skupa, tako da je u danasnje vreme manje - vise svima dostupna.
10.08.2016
Dusan Markovic
Neka prosecna cena za izradu digitalnih fotografija u Beogradu iznosi oko 70 dinara. To je pristojna cena za neki lep trenutak koji se zabelezili svojim fotoaparatom.