Limuzine Limo Business Class

5.0 | 12 ocena

Grad: Beograd
Mobilni: 063/
www.limobusinessclass.com

O nama

LIMUZINE LIMO BUSINESS CLASS

LimoBusinessClass već dugi niz godina pruža usluge najzahtevnijoj klijenteli, zahvaljujući najvišim profesionalnim standardima.

Razumevajući Vaše potrebe, uz maksimalno poverenje i apsolutnu posvećenost, izlazimo u susret svim Vašim željama.

Sigurnost, udobnost i diskrecija, preduslov su Vašeg bezbednog i relaksirajućeg putovanja.

Svi naši vozači imaju dugogodišnje iskustvo u pružanju taxi usluga stranim i domaćim klijentima. Govore engleski i ruski jezik.

Vaše je samo da nas kontaktirate. Za sve ostalo će se pobrinuti Vaš LimoBusinessClass

USLUGE

Naše usluge namenjene su prvenstveno poslovnim korisnicima. Naš vozač će Vas odvesti do mesta sastanka i po potrbi sačekati i vratiti nazad. Ukoliko poslovno putovanje traje duže od jednog dana, vozač će prenoćiti u mestu sastanka i vratiti vas nazad. Noćenje i čekanje se posebno naplaćuju.

Aerodromski transfer obuhvata prevoz od ili do aerodroma, kao i mogućnost prevoza klijenta do aerodroma sa povratkom u grad. Čekanje klijnata kojima kasni avion ne naplećujemo!

Usluge obavljamo na teritoriji čitave Srbije kao i u inostranstvu. Cene međunarodnih transfera uvećavaju se za troškove izdavanja viza, kao i druge trškove takve vrste transfera.

Vozila iznajmljujemo isključivo sa vozačem.

 • Aerodrom transfer
 • Vožnja u Beogradu
 • Putovanja van Beograda
 • Obilazak grada
 • Venčanja

Vrste usluga

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Aleksandar Mihajlovic
  21.06.2018 10:13

  Imaju zaista luksuzna vozila, solidne cene u odnosu na kvalitet usluge, po meni je limuzine limo mozda i najbolji business class rent a car u Beogradu. Sve pohvale i preporuke.

  Goran Sarenac
  01.06.2017 06:58

  Poslovni partneri moje firme su prezadovoljni transportom koji imaju kad dodju u Beograd.Vec nekoliko godina koristimo usluge ove agencije za transfere po gradu i imam samo reci hvale na njihovu profesionalnost.

  Maja Matic
  27.03.2017 08:33

  Vrhunska usluga i veoma poslovni ljudi.Voznja sa njima ceo dan bila je pravo uzivanje.Svi njihovi vozaci imaju dugogodisnje iskustvo u pruzanju taxi usluga stranim i domacim klijentima.Govore engleski i ruski jezik.

  Iva Markovic
  07.12.2016 09:51

  Njihove usluge nisu specificne ali su najkvalitetnije kada je rec o transferu klijenata na razne destinacije.Da li je u pitanju poslovni sastanak ili aerodromski transfer uzivajte u luksuznim automobilima,udobnoj i sigurnoj voznji.

  Milos Topalovic
  14.06.2016 02:11

  Usluga vrhunskog nivoa za najzahtevniju klijentelu.Ako je potrebno da vas neko saceka,odveze do aerodroma ili vam prosto treba luksuzna limuzina sa vozecem ovo je prava agencija za vas.

  Milos Bozovic
  11.06.2016 07:07

  Vozite se limuzinom po najpovoljnijim cenama.Svi vozaci imaju dugogodisnje iskustvo u pruzanju taxi usluga stranim i domacim klijentima.Sigurnost,udobnost i diskrecija,preduslov su vaseg bezbednog i relaksirajuceg putovanja.

  Dragica Pavlović
  21.08.2015 01:58

  Limuzine Limo Business Class najtoplije preporučujem kada je u pitanju najam luksuznog vozila sa vozacem. Extra prevoz luksuznim kolima!

  velimir
  30.07.2013 03:02

  dali se placa depozit kada je u pitanju najam limuzine preko firme Limuzine Limo Business Class?

  stanko
  21.05.2013 02:56

  vrhunska vozila, solidne cene u odnosu na kvalitet usluge, po meni je limuzine limo mozda i najbolji business class rent a car u Beogradu

  branimir
  03.04.2013 04:48

  Limuzine Limo Business Class, OK ste, solidan rent a car.

  dusko
  11.03.2013 06:41

  Limuzine Limo Business Class, da li je moguce angazovanje po satu?

  Toma
  18.02.2013 03:37

  Koliko je rent a car vozila sa vozacem za vencanje, Beograd je u pitanju i ne duze od 24h a zanima me da li je mogice i krace izdavanje.

  Firme u blizini

  Iznajmljivanje limuzina, Krunska 31, Vračar, Beograd
  Iznajmljivanje limuzina Transporter Lux, Sazonova 106, Vračar, Beograd
  BG Diplomat limo servis, Antifašističke borbe 23, lok 10, Novi Beograd, Beograd
  Lider Limo doo, Vidikovački venac 49, Vidikovac, Rakovica, Beograd