Izdavastvo Scanner studio

  • 0
5.00 | 3 ocena

Izdavastvo Scanner Studio

Scanner Studio je preduzeće za grafičko-izdavačku i štamparsku delatnost, sa sedištem u Beogradu, ulica Zaplanjska 86. Preduzeće je počelo da radi kao zanatska radnja za pripremu za štampu 1984. godine. Danas je to moderno opremljena štamparija koja ima dvadeset stalno zaposlenih radnika.

Kvalifikaciona struktura zaposlenih je visoka stručna sprema (2), viša stručna sprema (17). Ljudi koji rade u proizvodnji su specijalisti za poslove koje obavljaju.

Scanner Studio ima zaokružen proces proizvodnje, što znači da se kompletan štamparski proizvod dobija unutar kuće.

Posedujemo najmodernije tehničko-tehnološke sisteme za pripremu svih vrsta štampe.

Scanner Studio može da odštampa i dizajnira Vaš logotip, promotivni materijal, transformišući Vašu poruku u moćan komunikacijski proizvod.


Nase delatnosti su:

Graficki dizajn i priprema za sve vrste štampe

Pre-press

Ofset štampa

Dorada


Priprema za štampu

Kreiraćemo grafički dizajn primeren zahtevima i potrebama Vašeg projekta!

U našem studiju možete dobiti savremen dizajn i vrhunski kvalitetnu izradu bilo kog štampanog materijala. Naši iskusni i provereni dizajneri će adekvatno pripremiti svaku Vašu ideju za bilo koju vrstu štampanog materijala.

Ukoliko Vam treba logo firme, katalog, nešto po čemu ćete biti prepoznatljivi, možete nam se obratiti i kompletan imidž firme djete dobiti u rekordnom roku.

U dizajn studiju ćemo Vam ponuditi naše predloge, saslušati Vaše zahteve i sugestije, kako bismo došli do pravog rešenja.

Takodje Vam možemo pokazati i neke od naših interesantnih projekata i ideja.

Na osnovu znanja i višegodišnjeg iskustva na polju grafičkog dizajna i pripreme u programima ADOBE ILUSTRATOR, QUARK, PHOTO SHOP, COREL, usavršili smo pripremu za sve vrste štampe. U delu priprema je linija računara Mac G4 i PC povezani sa Sun Ultra 2 serverom.
Flajeri, katalozi, pozivnice, vizit karte, lifleti, kalendari, brošure i drugi proizvodi po želji kupca, mogu se kod nas realizovati od ideje do finalnog proizvoda.štampa

Scanner Studio je štamparija osposobljena za brzu i kvalitetnu štampu knjiga, kataloga, brošura, časopisa i ambalaže u velikim tiražima uz poštovanje rokova izrade.

U okviru štamparije, Scanner Studio poseduje dve štamparske mašine iz B2 formata Roland 200, koji štampa četiri boje u jednom prolazu i Heidelberg Sormz koji štampa dve boje u prolazu. Prosečna brzina štampe je 8000 tabaka po času.

Flajeri, katalozi, pozivnice, vizit karte, lifleti, kalendari, brošure i drugi proizvodi po želji kupca, mogu se kod nas realizovati od ideje do finalnog proizvoda.

Stalnim praćenjem novih tehnologija iz oblasti štampe možemo odgovoriti zahtevima tržišta.
Rezultat ovakvog načina razmišljanja je postojeći mašinski pogon štamparije.

štamparija Scanner Studio je opremljena za štampu:
- sredstava direktnog marketinga (kataloga, prospekata, brošura...)
- propagandnog materijala (kalendara, fascikli, plakata...)
- publikacija (knjiga, monografija, časopisa...)
- poslovnih papira (memoranduma, koverata, računa, vizit karata...)
- ...i svega drugog što je izvodljivo u ofset štampi...

Reference

Naši klijenti su oni koji shvataju značaj reklamiranja i uticaj istog na prodaju i profit. Naš pristup marketingu i istraživanju tržišta prepoznaju kao krajnje profesionalan.

Neke od referenci : Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Zavod za udžbenike Republike Srpske, časopis Kuća Stil, marketinške agencije: NASA, Ovation, Mc Cann Ericsson, Nova Communication, Idea Plus i još mnogo onih koje ovom prilikom nećemo spomenuti, ali im se jednako zahvaljujemo na ukazanom poverenju i divnoj saradnji.

Casopisi
Luksuzna izdanja časopisa i brošura. Saradjujemo sa novinskim izdavačkim kućama koje su nam poverile štampu svojih časopisa i naslovnih strana u koloru. Novac nije jedino što možemo uštedeti za Vas, mi štedimo i Vaše vreme jer poštujemo date rokove, a ujedno štedimo i Vašu energiju, jer ste posao poverili odgovornim ljudima.
Vrhunska kolor izdanja uglednih časopisa!

Katalozi
Predstavite svoju firmu na najbolji mogući način. Pokazaćemo Vam bogat izbor kataloga iz naše arhive i onih u fazi realizacije, sigurni smo da ste ih već negde videli i pitali se da li biste i Vi mogli da dobijete takav za Vašu firmu.


Izdavaštvo

Ceneći izraženu potrebu za formiranjem vodiča u kome bi se objedinjeni našli podaci o ugostiteljskoj ponudi glavnog grada Srbije, koristimo priliku da Vas obavestimo da pripremamo i peto izdanje ambijenta za oktobar 2005. godine, sa ciljem da animiramo što veći broj gostiju iz zemlje i inostranstva. Ambijent se besplatno distribuira po ugostiteljskim objektima i hotelima Beograda.

Vodič dečiji svet izlazi 1. oktobra. Bavi se predškolskim ustanovama, dečijim igraonicama, školicama, prodavnicama dečije garderobe.
Distribucija: zdravstvene ustanove, igraonice, pozorišta i knjižare.

Iskustva i komentari posetilaca

16.04.2018 05:19
Tihomir Senic
Ako zelite da vasu ideju sprovedete u delo ,onda se obratite Scenner timu.Oni ce vam na najbolji moguci nacin pruziti kvalitetan graficki dizajn.Sve pohvale!
16.04.2018 05:19
Tihomir Senic
Ako zelite da vasu ideju sprovedete u delo ,onda se obratite Scenner timu.Oni ce vam na najbolji moguci nacin pruziti kvalitetan graficki dizajn.Sve pohvale!
15.04.2018 07:39
Svetlana Andric
Posto sam veliki ljubitelj kuhinje, stalno sam u potrazi za novim receptima ne samo sa nasih podrucja vec i sire. Nedavno sam otkrija fenomenalan vodic Computer book i tamo saznala sve ono za cim tragam. Razliciti recepti iz italijanske,meksicke ,japanske kuhinje...Jenostavno najbolji!
15.04.2018 07:37
Svetlana Andric
Posto sam veliki ljubitelj kuhinje, stalno sam u potrazi za novim receptima ne samo sa nasih podrucja vec i sire. Nedavno sam otkrija fenomenalan vodic Computer book i tamo saznala sve ono za cim tragam. Razliciti recepti iz italijanske,meksicke ,japanske kuhinje...Jenostavno najbolji!
13.05.2016 10:39
Andrija Atanaskovic
Ako nemate ideju za vas graficki dizajn obratite se Scanner timu a oni ce u skladu sa vasim zeljama ispuniti vase zahteve.Tim mladih ali iskusnih i pre svega strucnih profesionalaca vam je uvek na raspolaganju.Moje srdacne preporuke.
13.05.2016 10:36
Milos Topalovic
Ispunili su sve moje zahteve i potrebe za kvalitetnom uslugom ofset stampe.Svojim sugestijama i savetima pomogli su mi da dodjem do najreprezentativnijeg resenja.Sve pohvale za strucnost i ljubaznost.
13.05.2016 10:33
Sanja Kekic
Prezadovoljna sam promotivnim materijalom koji sam izradila kod vas.Brz i lak dogovor,kvalitetna usluga i profesionalno i strucno osoblje.Sve pohvale za saradnju i najvise preporuke.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
BIZNIS Izdavastvo
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Izdavastvo Scanner studio
  • izdavastvo,
  • izdavastvo scanner studio,
  • stamparija scanner studio