Ukoliko ste oduvek sanjali da živite u kući, ta želja može da se ostvari tako što ćete pogledati oglase za izdavanje kuća po svom ukusu. Za razliku od stanova, kuća nudi mnogo više komfora ali i privatnosti, jer ste na određen način, odvojeni od komšija.

Pročitaj više

Izaberite neku od agencija za nekretnine koje nude uslugu IZDAVANJA KUĆA

Beograd

Dama retreats - Prostori za iznajmljivanje
Beogradska bb, ergela Surčin
Surčin Pozovi

Dama retreats predstavlja jedinstveni rental u Beogradu, u blizini centra Surčina. Zbog neobično luksuznog, stilskog i antikvarnog nameštaja, prostor je pogodan za slikanja i snimanja, kao i modne revije .Dama retreats, mesto gde se beleži is...
Pročitaj više

SM NEKRETNINE
Trgovačka 7, lokal 9, Žarkovo
Čukarica Pozovi

SM NEKRETNINE Agencija za nekretnine nalazi se na Čukarici. Bavi se kompletnim posredovanjem između kupca i prodavca nekretnina kroz ceo proces, zajedno sa svim fazama i izradom dokumentacije....
Pročitaj više

Helianthus agencija za nekretnine
Generala Štefanika 17
Voždovac Pozovi

Agencija za nekretnine Helianthus nalazi se na Voždovcu. Bavi se rentiranjem i prodajom nekretnina, pre svega stanova, kuća i iznajmljivanjem lokala....
Pročitaj više

Green door properties agencija za nekretnine
Balkanska 18, lok.50
Stari grad

Green Door Properties agencija za nekretnine, nalazi se u centru Beograda I vrši posredovanje između kupca i prodavca nekretnina, uz pravnu podršku za regulisanje dokumentacije i sve procese koji prate prodaju nekretnine....

Agencija za nekretnine Riviera
Makenzijeva 21
Vračar

Agencija za nekretnine Riviera nalazi se na dve lokacije u centru Beograda. Posrednik je između kupca i prodavca nekretnina, kao i prilikom iznajmljivanju nekretnina, sa kompletnom pravnom službom, ličnim adokvatima i marketing službom....

Agencija za nekretnine Frigo Nekretnine
Svetogorska 22
Stari grad

Ukoliko tražite novi dom, poslovni prostor, magacin ili garažno mesto za zakup ili kupovinu na teritoriji Mladenovca, Beograda i Zlatibora Vaš siguran partner je agencija Frigo Nekretnine...

Agencija za nekretnine Sweet Home Nekretnine
Vojvode Skopljanca 11
Voždovac

Uživajte u toplini sopstvenog doma uz pomoć stručnjaka iz agencije Sweet Home Nekretnine. Bilo da želite da iznajmite ili kupite stan, naši profesionalni i vredni agenti nastoje da obezbede odgovarajuću nekretninu na lokaciji po Vašoj želji...

Frigo Nekretnine
Kralja Petra I 204
Mladenovac

Frigo Nekretnine bavi se posredovanjem i prometom nepokretnosti u Mladenovcu i okolini, Beogradu i na Zlatiboru. Uslugu naplaćujemo po realizaciji posla...

Akropola nekretnine agencija za nekretnine
Partizanske avijacije 25/ I sprat
Novi Beograd

Neka kupovina Vašeg novog stana bude prijatno iskustvo, izaberite agenciju AKROPOLA NEKRETNINE. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i visoko školovanim agentima, možemo da Vam ponudimo kompletnu uslugu u oblasti prometa nepokretnosti....

Agencija za nekretnine Demako
Gandijeva 122b lok.5, blok 63
Novi Beograd

Porodična agencija za nekretinine Demako je siguran partner u potrazi za Vašim novim domom ili prilikom prodaje Vaše nepokretnosti. Naš posao se ne završava onda kada zaključimo Ugovor o saradnji, već Vam nudimo i svu neophodnu pomoć oko sređ...

Novi Sad

Agencija za nekretnine NS-GIGANT
Augusta Cesarca 11

Bilo da želite da prodate, kupite ili iznajmite nekretninu na području Novoga Sada i okoline, agencija NS-GIGANT je tu za Vas. Naš tim čine licencirani agenti koji se trude da Vam pruže svu neophodnu pomoć u pronalaženju idealnog životnog i...

Sremska Mitrovica

Domus Nekretnine - agencija za nekretnine
Kralja Petra I, prolaz Zeleno drvo lokal 6 (kod Diskoteke Noks) Pozovi

Agencija za nekretnine Domus nalazi se u Sremskoj Mitrovici. Bavi se prodajom i rentiranjem nekretnina po najpovojnijim uslovima uz pravnu i administrativnu podršku za klijente...
Pročitaj više

Ukoliko ste oduvek sanjali da živite u kući, ta želja može da se ostvari tako što ćete pogledati oglase za izdavanje kuća po svom ukusu. Za razliku od stanova, kuća nudi mnogo više komfora ali i privatnosti, jer ste na određen način, odvojeni od komšija.

Osim toga, u ovakvoj vrsti nekretnine imate dvorište, što će vaša deca i kućni ljubimci obožavati, a pored toga možete da se odlučite i za luksuznije varijante kao što su kuće sa bazenom i slično.

Iznajmljivanje kuća

Kuće se zakupljuju iz mnogo razloga. Na primer, možda ste mladi bračni par koji tek namerava da oformi svoju porodicu. U drugoj varijanti, kuću mogu da zakupe studenti koji su pristigli u Beograd iz unutrašnjosti radi akademskog obrazovanja. Takođe, kuća je zgodna i za sve ljude koji privremeno borave u drugom gradu, a radi poslovnih obaveza.

Šta god da su vaši razlozi za zakupljivanje kuće, pri odabiru nekretnine, potrebno je da obratite pažnju na određene pojedinosti o kojima će biti reči u nastavku našeg teksta.

Naime, kuća može da bude dosta udaljena od centra grada i da ima veliku kvadraturu, pri čemu je cena po jednom kvadratu niža u odnosu na kuću koja se nalazi u luksuznim delovima grada kao što su Dedinje ili Senjak, na primer.

Većina zakupaca želi da kuća ima garažu, što je neophodno jer smo u današnje vreme svi motorizovani. Kao što smo pomenuli na početku teksta, nekretnine sa bazenom, veoma su privlačne, ali svakako i skuplje, jer nam omogućavaju uživanje i apsolutni komfor.

Kuće mogu da se iznajme cele, ili se može dati u zakup samo deo kuće, na primer, vertikala ili horizontala. Tada može da se dogodi da kuću delite sa vlasnikom, ili sa drugim zakupcem.

Bitno je i to da se definiše da li zakupac ostavlja određeni iznos novca kao depozit, te da li je plaćanje kirije na mesečnom nivou, ili je definisano na neki drugi način.

Kuće mogu da se koriste i kao poslovni prostor, tako da nije retkost da poslovni ljudi otvaraju firme i adaptiraju nekretninu prema svojim potrebama, a sve u dogovoru sa vlasnikom.

Prilikom rentiranja kuće se potpisuje ugovor, koji je u interesu obe ugovorne strane, jer se tada definiše cena zakupa na određeni period, koja neće biti menjana.

Kuće se mogu izdavati kao kompletno ili delimično nameštene, ali i bez nameštaja i bele tehnike. Poslednja spomenuta varijanta odgovara ljudima koji već poseduju svoje pokućstvo, dok prve opcije koriste porodice koje još uvek nemaju stvari potrebne za svakodnevno funkcionisanje.

Agencije za nekretnine imaju bogatu ponudu kuća za rentiranje, koje se nalaze u različitim delovima grada. Kada se javite, ljubazni agenti će vam objasniti sve detalje koji vas zanimaju, a nakon toga ćete i sami moći da posetite nekretninu i da odlučite da li vam odgovara ili ne.

U ovom slučaju, plaćate određeni dogovoreni procenat agenciji koja je posrednik između vas kao zakupca i vlasnika nekretnine.

Na lepo osmišljenim web prezentacijama agencija za nekretnine možete da pogledate kuće za rentiranje koje su predstavljene u slici i reči, sa cenama.

Izdavanje kuća – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za iznajmljivanje kuće, zavisi od više faktora, kao što su lokacija na kojoj se kuća nalazi, broja kvadratnih metara površine, starosti objekata i opšteg stanja, da li kuća poseduje garažu, bazen i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije za nekretnine koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Katarina Perisic
  31.10.2018 12:38

  Šta god da su vaši razlozi za izdavanje kuće, pri odabiru nekretnine, potrebno je da obratite pažnju na određene pojedinosti pa je bolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

  Dusan Markovic
  08.08.2017 11:17

  Mora jednostavno da se izdavanje kuca uradi na jedan kvalitetan nacin i sve u skladu sa ugovorom kako bi obe ugovorne strane bile sigurne da ce usmeni dogovor ispostovati do kraja. Mnogo je problema kasnije oko izdavanja kuca i to je odlicno resenje.