Dodaj firmu

Neodoljivi specijaliteti iz Italije!

Neodoljivi specijaliteti iz Italije!

Ovog vikenda posetite restoran Campania u Beoradu i upoznajte napolitanske ukuse koji će Vam dočarati pravi duh ove italijanske regije, po kojoj je restoran i dobio ime.

U ovom restoranu sve namirnice nabavljaju direktno iz Italije, a ambijent, osoblje, atmosfera i hrana, odvešće Vas u divan napolitanski svet okupan suncem, morem i letom. Pred Vama su kuponi kojima ostvarujete popuste na specijalitete od morskih plodova, pice, paste, rižota...

Rezervišite sto na vreme, i uživajte u fenomenalnim ukusima i ovog vikenda. Kulinarsko carstvo pravih majstora Vas poziva da se opustite i provedite prijatno vreme sa najmilijima uz autentične ukuse.

Ostvarite popuste, isprobajte specijalitete Campania Pizza Gourmet restorana i potražite još zanimljivih akcija iz različitih oblasti na Vašoj omiljenoj internet adresi.

Firme povezane sa tekstom

Campania Pizza Gourmet italijanski restoran

Italijanski restoran Campania Pizza Gourmet nalazi se na Novom Beogradu. Jedan od retkih restorana sa originalnim sastojcima iz italijanske regije Campania, čija su jela pravi spoj uživanja za sva čula
Pročitaj više

Omladinskih brigada 86, lok 3, West 65
Novi Beograd, Beograd
Idi na vrh strane