Campania Pizza Gourmet italijanski restoran

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - CAMPANIA PIZZA GOURMET ITALIJANSKI RESTORAN

Izađite iz tmurne zime, serije loših vesti i događaja i uronite u jedan sasvim novi svet koji miriše na davno zaboravljeno more, sunce i jug Italije.

Italijanski restoran Campania Pizza Gourmet je jedan od retkih koji će vaš dan učiniti fantastičnim bez obzira na okolnosti.

U našem restoranu stanuje leto ali i obilje najkvalitetnijih italijanskih specijaliteta pravljenih po originalnoj recepturi italijanske regije Campania.

Pozivamo vas da uživate u našem ambijentu i osetite razliku na nepcima.

Italijanski restoran Campania Pizza Gourmet, otvorili smo kako bi i Beogradu pružili samo 100% autentične sastojke sa ovog podneblja.

Uposlili smo sertifikovane italijanske Pizaiole, koji su umetnost pravljenja gastronomskih remek dela usavršili baš u predelima regije Campanie.

Autentičnost našeg restorana ogleda se u svakom kutku, od ambijenta, posuđa, dekora, do atmosfere, načina pripreme naših jela i korišćenja 100% autentičnih italijanskih sastojaka koje uvozimo direktno iz ove regije.

Želimo da istinski osetite našu priču celim svojim bićem, najpre čulima, a na kraju i doživite kompletan gastronomski i kulturološki ugođaj koji ćete želeti da ponovite.

Važan deo našeg menija sa razlogom zauzimaju, pizze pripremljene na poseban način po originalnoj napolitanskoj recepturi. Za testo koristimo posebno integralno brašno koje mleveno na kamenom mlinu “Machinata di Pietra”. Na taj način pripremamo jednu od naših najpoznatijih vrsta pizza, Pizzu Gourmet.

Svako jelo ima svoju priču i priprema se na poseban način. Pored najpoznatijih italijanskih specijaliteta pizze i paste, na meniju imamo i specijalitete od mesa, obrok salate i deserte, ali spremljene na jedan nov i na ovim prostorima nesvakidašnji način.

Sigurni smo da smo vas zainteresovali i srećni smo da bar na kratko možete osetiti duh juga Italije u Beogradu!

Za one koji više vole uživanje kod kuće, spremamo i jela za dostavu putem Glovo, Wolt i Batler aplikacije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram!

Radno vreme:

Ponedeljak-Petak: 09h–23h

Subota i Nedelja: 12h–23h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Italijanski restorani
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Campania Pizza Gourmet italijanski restoran
  • Campania Pizza Gourmet italijanski restoran,
  • Campania Pizza Gourmet italijanski restoran Novi Beograd,
  • Campania Pizza Gourmet italijanski restoran Beograd,
  • Campania Pizza Gourmet italijanski restoran radno vreme