Vratite se na mobilnu verziju sajta
iPhone servis iPhone servis - ovi servisi za mobilne telefone rade popravku Apple telefona. Saznajte sve vezano za sevis, instalaciju ili reparaciju stakla različitih modela iPhone telefona, kao i cene i akcije za popravku Apple telefona. www.navidiku.rs iPhone servisIPHONE SERVIS Beograd cena, apple IPHONE SERVIS Pančevo cena, apple IPHONE SERVIS Novi Sad cena, apple IPHONE SERVIS Novi Beograd cena, apple IPHONE SERVIS Čukarica cena, apple IPHONE SERVIS Savski venac cena, apple IPHONE SERVIS Stari grad cena, apple IPHONE SERVIS Voždovac cena, apple IPHONE SERVIS Vračar cena, apple IPHONE SERVIS Zemun cena, apple IPHONE SERVIS Zvezdara cena, apple IPHONE SERVIS Palilula cena, apple

iPhone servis

Za mnoge pripadnike mlađe generacije, imati najnoviji model Apple telefona jeste stvar prestiža. Dešava se da čak i deca u najranijem uzrastu požele iPhone. To nije samo telefon, u smislu u kome se nekada ta reč upotrebljavala. Vaš iPhone je deo vašeg stila, ličnog imidža, on posredno govori o vama, vašem ukusu kao i o tome koliko držite do sebe. 
 
 
Naravno, gore navedene karakteristike odnose se na ljude koji vole tehniku, ali njima je ovaj tekst ponajviše i namenjen, zar ne?
Kada govorimo o softveru, ovde umesto Androida  nailazimo na iOS, za koji mnogi kažu da je pravi „šminkerski softver“.

Servis iPhone telefona

Interesantno je da Apple izbaci samo jednu liniju telefona za godinu dana, pa čak i ređe. Možda se pitate zašto je to dobro ili je možda loše? Odgovor je da je veoma dobro u smislu, da model iPhone koga budete kupili, biće vam najnoviji barem 365 dana, i operativni sistem koji imate, najbolji je, od njega trenutno nema boljeg. 
Sve to mami ljude da se lakše odluče za iPhone, pored ostalih pogodnosti. Međutim, i pored kvalitetnog hardvera i softvera, i Apple telefonima se dešava da se pokvare, na bilo koji način. Tada u pomoć priskaču specijalizovani servisi mobilnih telefona.

Servis Apple telefona

Interesantno je da je iOS najlakši mogući operativni sistem, koga svako može jednostavno i lako da savlada. A to je ono što je i najvažnije, jer smart telefoni nisu pravljeni i namenjeni za doktore nauka, već sa sasvim obične ljude.
 
 
Međutim, ipak se dešava da ponekad greškom izgubimo neke važne podatke, kao što su: poruke, istorija internet pregledanja, lista poziva, te svima nama omiljene fotografije i video zapisi... 
Često se pri tome dogodi da je iPhone van funkcije i da vi mislite da vam nema spasa. To ipak, i na sreću - nije tačno. Jer, specijalizovani servisi za mobilne telefone, pružaju usluge spasavanja podataka, uz pomoć svog znanja i odgovarajuće opreme. Pa tako praktično, ne postoji skoro ništa što se ne može spasiti i ponovo vratiti na vaš ekran.
Svakako se pitate šta se dešava sa poverljivošću podataka? Zaštita podataka je strogo poštovana procedura, privatnost je osigurana svim klijentima, kako fizičkim licima, tako i kompanijama koji se obrate iPhone profesionalnim servisima.
Možda je vašem iPhone telefonu oštećen ekran, pa će biti potrebna reparacija; zatim, kompletna instalacija softvera ili instaliranje programa po želji i srpskog menija, što se veoma često traži.
Korisnici se obraćaju i iz razloga da im se otključa ekran, ubace mape u navigacije, kao i da se zamene određeni delovi, originalnim rezervnim delovima, ako je to neophodno.
iPhone je na neki način, čuvar naših uspomena, naš verni pratilac svakoga dana, i u svim situacijama. Stoga, najmanje što možete da učinite, pre nego što ga zamenite nekim novim telefonom, jeste da izvršite popravku vašeg iPhone u ovlašćenom servisu, čime ste mu svakako produžili životni vek, a pre svega na vaše lično zadovoljstvo.

iPhone servis – cena:

Cena za popravku odnosno servisiranje vašeg iPhone, zavisi od vrste kvara i toga šta vam je potrebno od instaliranja, pa se cene kreću od:
Instalacija softvera, od 600 do 2500 dinara; 
Otključavanje telefona, od 600 do 1800 dinara; 
Instaliranje srpskog menija i programa po želji, između 600 i 1800 dinara;
Reparacija stakla, od 3000 do 5000 dinara;
Ubacivanje mapa u navigacije, od 1000 do 2000 dinara.
Radni sat servisera se naplaćuje u proseku 1000 dinara + cena rezervnog dela.
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od servisa za mobilne telefone gde mozete raditi popravku APPLE TELEFONA

iPhone servis :
iPhone servis Beograd:
iPhone servis Pančevo:
iPhone servis Novi Sad:

Proverite ponudu i saznajte koji je iPHONE SERVIS najpovoljniji

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu iPhone servis
Napišite komentar:
Goran Tomić

Utorak, 25.12.2018. 11:12

Veliki je izbor Iphone servisa u Novom Sadu ali bih zaista istakao Iservice . Kad god sam nosio kod njih u servis moj Iphone uvek su ga sredili i popravili u normalno vreme i sve cene popravki koje sam radio su bile normalne. Ne mogu da kazem da nisam imao dobro iskustvo i kada sam nosio iphone na servisu i u neki drugi specijalizovani servis , ali razlika je u tome sto sam obicno duze cekao dok ga ne poprave i sto je cena uglavnom bilo veca neho i iservice -u.

Mladen Todorovic

Ponedeljak, 06.08.2018. 11:27

Mobile Korner jeste kvalitetno mesto na kojem mozete da izvrsite kvalitetan iphone servis. Medjutim, ono sto je posebno bitno, onda je u svakom slucaju potrebno da izvrsite kvalitetan servis.

Jovana Milinkovic

Utorak, 29.08.2017. 11:32

Mora iPhone servis da se dobro plati kako god da okrenete. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga. Po pitanju kvaliteta, sigurno se tu necete nista previse pokajati.

Petar Jankulovski

Utorak, 16.05.2017. 08:36

Kako god da okrenete, iPhone servis u svakom slucaju nije ni malo naivan. Sve drugo je samo gubljenje vremena bar kada pricam o novcu.

Lea Stankovic

Petak, 28.04.2017. 12:06

Koliko mi se samo cini, malo je kvalitetnih servisa ove vrsta u Beogradu.

Stojance Ristovski

Utorak, 04.04.2017. 02:00

Zaista, ali zaista ne mogu da shvatim zbog cega pojedini ljudi izbegavaju da nadju neki bas onako profesionalan servis. Po meni je veoma bitno da znate da ukoliko se vec odlcuite za kvalitet da on nije nista po meni neobicno.

Simona Vucinic

Petak, 31.03.2017. 10:24

U svakom slucaju je ovo i vise nego zahtevan servis oko cijeg kvaltieta ne treba nista posebno da sumnjate.

Milen Jovanovic

Petak, 17.03.2017. 07:15

Pre svega je nekada problem u tome da pronadjete bas onako kalitetan iphone pre ili kasnije.

Marta Dencevic

Četvrtak, 16.03.2017. 09:29

U svakom slucaju je ovaj servis nesto sto je posebno skupo.

Filip Milutinovic

Ponedeljak, 27.02.2017. 11:12

U svakom slucaju za ovaj servis zaista treba da imate dosta para, kako god da okrenete.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 30.01.2017. 10:08

Koliko mi se samo cini, kod ovog servisa je samo veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 12.01.2017. 06:38

Koliko mogu da tvrdim, sto se mene licno tice, ovo moze da bude bas ozbiljan servis. Ako se za njega odlucite sigurno se necete pokajati.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 22.12.2016. 09:06

Po pitanju servisa za ovaj tip mobilnih telefona, odmah treba da znate da treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.

Todor Markovic

Utorak, 06.12.2016. 10:33

Ako mene licno pitate, po pitanju iPhone servisa, samo treba da se odlucite za kvlaitet i ukoliko to bude bio slucaj onda se sigurno necete pokajati. To se narocito odnosi na ovlascene servise.

Jana Stankovic

Petak, 18.11.2016. 11:48

Kada pricamo o kvalitetnom iPhone servisu, najbolje je onda da se po tom pitanju posavetujete u prodavnici iService.rs.

Biljana Brankovic

Ponedeljak, 31.10.2016. 12:50

Mnogo je takvih servisa u danasnje vreme u Beogradu ali su po meni definitivno problem visoke cene.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 08.09.2016. 08:09

Po pitnju iPhone servisa, definitivno je najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim covekom koji ima iskustva po pitanju iPhone servisa. Slobodno zbog toga mozete da posetite Extreme servis.

Ivan Stojanovic

Sreda, 07.09.2016. 12:38

iPhone servis je u svakom slucaju mesto u koje mozete da imate puno poverenje. Ja na ovom mestu ne govorim o nekom servisu posebno vec smatram da je u danasnje vreme potrebno kako bi jedan Iphone servis, zbog svojih usluga, da bi opstao, potrebno je da posluje strucno i odgovorno.

Marko Petrovic

Sreda, 03.08.2016. 11:10

Kao sto su i iPhone teleofni skupi sami po sebi, na isti nacin je i porpilicno skupo njihovo odrzavanje.

Dusan Markovic

Utorak, 02.08.2016. 11:38

Mobile Korner jeste kvalitetno mesto na kojem mozete da izvrsite kvalitetan ophone servis. Medjutim, ono sto je posebno bitno, onda je u svakom slucaju potrebno da izvrsite kvalitetan servis.

Petar Jankovic

Ponedeljak, 04.07.2016. 08:46

Nazalost, nema puno kvalitenih servisa za iPhone telefone. Licno, cuo sam da Mobile Corner (cini mi se da se nalaze u opstini Stari grad) predstavlja jedno veoma kvalitetno mesto koje se bavi resavanje uglavnom onih slozenih problema.