iOS programiranje je sve popularnije. iOS predstavlja operativni sistem pod kojim rade Apple uređaji kao što su iPhone i iPad. Zanimljivo je to da zajednica iOS programera u našoj zemlji trenutno broji veoma mali broj članova. Kako se popularnost i zastupljenost iPhone i iPad uređaja  u današnje vreme samo intenzivira, potražnja za kvalitetnim iOS programerima je u neprestanom porastu.

Kurs iOS programiranja

Kurs iOS programiranja koncipiran je tako da svoje polaznike obuči o izradi i razvoju različitih  aplikacija za uređaje marke Apple. Cilj obuke je sticanje osnovnih, a potom i naprednih znanja iz iOS programiranja kroz upoznavanje objektno orijentisanog programskog jezika Objective-C i drugih alata koji omogućavaju kreiranje i distribuiranje aplikacija na iOS platformi.

Kroz neposredan rad na stvarnim projektima, polaznici kurseva se suočavaju sa svim problemima do kojih mogu doći tokom programiranja, istovremeno učeći o tome kako ih mogu rešiti. Programeri koji poseduju znanje iOS programiranja mogu raditi na razvoju aplikacija samostalno ili u programerskim timovima.

Škola iOS programiranja

Upis u školu iOS programiranja preporučuje se svakome ko svoju budućnost i karijeru vidi u izradi, razvoju i lansiranju aplikacija za iPhone, iPad i iPod. Zahvaljujući uloženom znanju i kreativnosti, mnogi polaznici iOS kursa, odmah posle završene obuke kreiraju i postavljaju svoje prve aplikacije na App Store. 

Kursevi iOS programiranja mogu biti individualni i grupni. Za ovladavanje iOS programiranjem potrebno je najmanje 60 školskih časova.

Cena kursa iOS programiranja iznosi od 300 do 500 evra. Pošto je spomenuti iznos informativnog 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije iOS programiranje
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Dragana Misic

IOS programiranje je u danasnje vreme veoma popularno i vezuje se iskljuciov za Apple uredjaje. Cene po kojima se krecu ovi kursevi su razlicite i krecu se u proseku od 600 eura za neki pocetni kurs pa na vise.

09.05.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu ono treba da se debelo plati.

24.04.2017
Mihajlo Nastasovic

U svakom slucaju mora da se ios programiranje lepo plati.

12.04.2017
Simona Vucinic

Po meni ako nesto valja u celoj prici onda je to ios programiranje. Pre ili kasnije se ono sigurno isplati za ucenje.

28.03.2017
Todor Markovic

Po meni je jednostavno ovo programiranje i vise nego odlicna stvar.

13.03.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju je kako god da okrenete, ovo posebno zahtevna vrsta programiranja.

21.02.2017
Janko Zivanovic

Ko uspe da nauci ios programiranje, taj je od pocetka na velikom dobitku i konju.

03.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko samo mogu da vidim ovo je jedan veoma perspektivan program za mobilne uredjaje.

24.01.2017
Petar Jankovic

Koliko sam cuo, treba imati dosta novca da biste se u danasnje vreme skolovali za ovaj program.

05.01.2017
Nikolina Pantelic

Ovo je jedno veoma zahtevno programiranje. Bas iz tog razloga je veoma bitno da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

16.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene pitate, po pitanju ove vrste programiranja, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nisat po tom pitanju ne treba da brinete. Samo treba da idete hrabro napred.

30.11.2016
Jana Stankovic

Nema sta, u danasnje vreme se IOS programiranje veoma cesto koristi. Bas je po tom pitanju potrebno da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko planirate da naucite da programirate u IOS - u onda je za vas definitivno najbolje resenje da posetite skolu Edutech u koju zaista mozete da imate puno poverenje.

24.10.2016
Marko Petrovic

Nisam siguran koliko je IOS programiranje u danasnje vreme dostiglo svoj pun efekat na nasem trzistu ali je definitivno ono sto je evidentno je da na zapadu ima veoma veliki uticaj.

24.08.2016
Dusan Markovic

Koliko je meni poznato, IOS programiranje se svodi na upotrebnu IOS operativnog sistema koji se na pravom mestu odnosi na Apple uredjaje (lap topove, tablete i mobilne telefone).

20.07.2016
Lea Stankovic

IOS programiranje je u danasnje vreme veoma popularno i vezuje se iskljuciov za Apple uredjaje. Cene po kojima se krecu ovi kursevi su razlicite i krecu se u proseku od 600 eura za neki pocetni kurs pa na vise.