Luksuzni objekti Smart Plus

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - LUKSUZNI OBJEKTI SMART PLUS


Kompanija SMART PLUS nalazi se u Njegoševoj ulici broj 69, opština Vračar i bavi se izgradnjom luksuznih privrednih, poslovnih, stambenih i rezidencijalnih objekata. Svim klijentima nudimo kompletne usluge iz oblasti građevinarstva: projektovanje, izgradnja, opremanje, inženjering i konsalting.

Kompanija SMART PLUS sa posebnom pažnjom bira lokacije za svoje objekte, a čitav kompleks nalazi se na delu opštine Vračar, koji se smatra najlepšom rezidencijalnom četvrti. Zahvaljujući blizini centra grada, naša lokacija omogućava Vam lak pristup glavnim gradskim saobraćajnicama, a u neposrednoj blizini nalazi se dečiji vrtići, škole, dom zdravlja, pijaca, kao i veliki broj površina okruženih zelenilom.

Naši luksuzni stanovi, koji se nalaze na teritoriji opštine Vračar, zasnovani su na konceptu “Zelene zgrade”, koja predstavlja inteligentan, bezbedan, komforan i ekonomičan stambeni prostor. Svaki stan ima unikatni enterijer, a izgradnja luksuznih stanova podrazumeva upotrebu najsavremenijih i najkvalitetnijih materijala, koje su naši dizajneri utkali u svaki kutak zgrade. Na taj način, udobnost, prostranost i funkcionalnost glavni su atributi naših stanova.

Što se tiče arhitektonske strukture, visina zgrade je prilagođena okolnoj izgradnji, a svi naši objekti imaju podrum, prizemlje, dva sprata i povučenu etažu, oblikovano ravnim krovom. Naši luksuzni stanovi su dvostrano orijentisani sa prostranim dnevnim boravkom, spavaćim delom koji predstavlja odvojeni deo stana, kao i terasom sa prelepim pogledom na Vračar i okolinu. U suterenskom delu objekta postoji moderan multinamenski rekreacioni centar.

Ukoliko želite individualan i unikatan stambeni prostor, po Vašoj želji i meri, na raspolaganju su Vam najbolje arhitekte, dizajneri i dekorateri, koji će sve Vaše ideje sprovesti u delo. Za vašu potpunu udobnost odabrali smo najkvalitetnije podove, pločice, sanitarije, prozore i vrata. Takođe, svi apartmani imaju direktan pristup liftom do svojih parking mesta u garaži i ostava.

Svi naši stambeni objekti zasnovani su na tehnologiji budućnosti i predstavljaju “pametan dom”, odnosno dom kojim za Vas upravlja inteligentan sistem zaštite i kontrole, podešen prema Vašim željama i potrebama. Pametni dom pruža Vam na monitoru centralne konzole ceo Vaš prostor predstavljen kao na dlanu, kojim možete da upravljate jednim dodirom prsta.

U mogućnosti ste da regulišete i upravljate rasvetom, regulišete rad klime, grejanja ili hlađenja, ali i da izaberete film ili muziku koju ćete slušati. Sa željom da Vam obezbedimo vrhunsku sigurnost, pametni sistem obuhvata protivpožarni i protivprovalni alarm, kao i video nadzor koji je koristan ne samo kada je sigurnost dece u pitanju, već Vam pruža mogućnost i da određenim osobama dopustite ili onemogućite ulazak u Vaš stan.

Izgradnja luksuznih stanova na teritoriji opštine Vračar
Luksuzni stanovi zasnovani na tehnologiji budućnosti

Sve dodatne informacije o našoj ponudi stanova, možete dobiti na telefone ili e-mail:
Tel: 011/ 34 45 995
Mob: 063/ 66 33 43
E-mail:
office@smartplus.rs

Luksuzni objekti SMART PLUS, Njegoševa 69, Vračar, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

09.05.2018 01:11
Stefan Simovic

Ako ste zamislili sebe u nekom luksuznom stanu,sad mozete da odahnete.SMART PLUS luksuzni objekti vam mogu pomoci da pronadjete za sbe neku luksuznu lokaciju i tu izgradite luksuzan objekat. Sve pohvale za kvalitet koji pruzaju i profesionalnost!

11.04.2017 12:15
Kristina Milosevic

U mogucnosti ste da regulisete i upravljate rasvetom,regulisete rad klime,grejanja ili hladjenja,ali i da izaberete film ili muziku koju cete slusati.Sa zeljom da vam obezbede vrhunsku sigurnost,pametni sistem obuhvata protivpozarni i protivprovalni alarm.

15.01.2017 07:12
Ilija Radovic

Visoko luksuzni stanovi u samom centru Vracara po veoma povoljnim cenama.Cuo sam od prijatelja da je veoma zadovoljan.Stan je opremljen svim tehnickim i tehnoloskim novitetima u svetu gradjevine i ekologije.

02.07.2016 01:59
Milos Topalovic

Izgradnja luksuznih stanova na najluksuznijim lokacijama.Ukoliko želite individualan i unikatan stambeni prostor,po vasoj zelji i meri,na raspolaganju su vam najbolje arhitekte,dizajneri i dekorateri,koji ce sve vase ideje sprovesti u delo.

18.05.2016 11:46
Sanja Kekic

Sve usluge na jednom mestu od projektovanja,izgradnje,opremanja i konsaltinga samo u agenciji Smart Plus.Saradjuju sa najboljim kompanijama i preduzecima.Stanovi su visokog kvaliteta,dizajnirani po svacijij zelji tako da cete biti zadovoljni kupovinom.

21.03.2015 01:54
Ljubica Topalović

Smart Plus je ubedljivo najprofesionalniji igrađevinski investitor u Beogradu. Luksuzni stanovi su im uza specijalnost.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Investitori
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Luksuzni objekti Smart Plus
  • Luksuzni stanovi Beograd Vračar,
  • Izgradnja luksuznih stanova Beograd