O nama - MAKART – PRODAJA KNJIGA ONLINE


Preduzeće Makart bavi se logistikom, skladištenjem, distribucijom i plasmanom knjiga, direktnom prodajom, kao i suizdavaštvom. Zahvaljujući saradnji sa vodećim knjižarskim lancima: Vulkan, Delfi, Evro Giunti, Mladinska, BIGZ, Nolit, Službeni glasnik, sva naša izdanja možete pronaći na policama Vaše omiljene knjižare ili poručiti odmah sa našeg sajta (www.makart.rs) i tako uštedeti Vaše vreme i novac.

Online prodaja knjiga Makart je najveća online knjižara koja u svojoj ponudi ima preko 7.000 naslova od dečije literature, preko beletistrike do popularne psihologije. Svima čiji je izbor kupovina knjiga online odobravamo popust od 20% na sva izdanja.

Još jedna prednost kupovine knjiga preko interneta je to što Vam omogućavamo apsolutno besplatnu dostavu knjiga na željenu adresu. Isporuka knjiga u Beogradu i Novom Sadu vrši se lično, dok za sve druge gradove u Srbiji knjige šaljemo poštom, uz sve plaćene troškove sa naše strane.

Svim ljubiteljima knjiga preporučujemo da posete naš klib čitalaca na adresi Resavska 33 gde mogu direktno da nabave svoja omiljena izdanja. Takođe, osim kupovine preko interneta sva naša izdanja možete poručiti direktno preko broja telefona 011/ 32 30 206.

Sve knjige koje se nalaze u našoj ponudi skladište se u urednom, sređenom i preglednom magacinu u kome su sve knjige adekvatno upakovane i zaštićene od bilo kakvog mogućeg oštećenja. Pored saradnje sa vodećim knjižarskim lancima: Vulkan, Delfi, Evro Giunti, Mladinska, BIGZ, Nolit, Službeni glasnik, naša izdanja se distribuiraju u sve bolje knjižare širom zemlje (preko 330 lokacija), kao i u specijalizovane maloprodajne lance (Trafika, In medio...).

U sektoru logisitke, Makart je svoj rad počeo kao ekskluzivni distributer City Magazina, poznatog besplatnog lifestyle vodiča kroz gradska dešavanja, da bismo tokom godina izgradili respektabilnu mrežu javnih distributivnih mesta, uz ažurnu i aktuelnu listu direktnih adresa manedžmenta u vodećim kompanijama. Neke od kompanije sa naše liste su: Direct Media, Media House, Universal, NIS, SBB, RTS, Mercedes, Renault Srbija, OMV, Carlsberg, Banca Intesa, Pernod Ricard, VIP, MTS, Telenor i mnoge druge.

U svim većim gradovima u Srbiji (Beograd, Novi Sad, Niš, Kragujevac, Subotica, Kraljevo, Čačak), Makart distribuira časopise na preko 2.500 reprezentativnih javnih lokacija, približavajući ih na taj način impozantnom broju potencijalnih čitalaca. Časopisi koje distribuiramo pozicioniraju se kako u specijalizovanim displejima i stalcima, tako i na udarnim i lako uočljivim mestima, dostupni velikom broju čitalaca i posetilaca.

Naša prepoznatljiva distributivna mesta:

 • - Shopping centri
 • - Poslovne zgrade
 • - Prestižne prodavnice
 • - Knjižare
 • - Bioskopi i pozorišta
 • - Info centri, biblioteke i javne ustanove
 • - Wellness, fitness i spa centri
 • - Restorani
 • - Kafeterije i kafići
 • - Hoteli i hosteli
 • - Saloni lepote
 • - Lekarske i stomatološke ordinacije
 • - Auto saloni

Naši logistički kapaciteti pokrivaju kompletnu uslugu, od skladištenja celokupne količine časopisa, sortiranja i razvrstavanja, pakovanja po predodređenim imenima, do same isporuke. Usluge insertovanja, podele posebnih promo materijala, specijalizovanih pozivinica i sl, takođe su deo paketa naših usluga, a koje su se našim klijentima pokazale kao vrlo prepoznatljive i uspešne.

Bez obzira na profil i tiraž časopisa, trudimo se da našim klijentima obezbedimo distribuciju koja će na najbolji način animirati čitalačku i ciljnu grupu kojoj se obraćaju.

U našoj ponudi nalazi se brendiran i kvalitetan business gift program koji je namenjen raznim prilikama, od poslovnih poklona, preko proslava i posebnih događaja, do velikih promotivnih kampanja koje predstavljaju određen proizvod, uslugu ili sveobuhvatnu kampanju.

Naš profesionalan i stručan tim nudi Vam kompletnu uslugu, od idejnih i primenjenih grafičkih rešenja, preko isporuke uzoraka i konsultacije sa klijentom, do izrade i dostave koja može da bude i personalizovana, a na teritoriji cele zemlje. Sve ono čega možete da se setite (rokovnici, kalendari, poslovne torbe, olovke, kačketi, majice, jakne, usb memorije, kišobrani, satovi, marame, zastave i zastavice...) i sve ono što ste zamislili, a ne znate gde da nađete i kako da realizujete, naš tim će Vam obezbediti.

Fleksibilnost i ažurnost u radu, spremnost da izađemo u susret bez obzira na rokove i količine, kao i konstantna želja da klijentu pružimo najviše standarde i omogućimo kompletnu uslugu, čine da naša ponuda bude drugačija od drugih. Proverite zašto!

Takođe, preduzeće Makart izdaje časopis Vino i Fino. To je specijalizovani časopis za prave poznavaoce vina i dobrog života koji štampamo u 10.000 primeraka.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-17h

Kupovina knjiga preko interneta, uz popust od 20% na sva izdanja.
Online prodaja knjiga – brzo, lako i jednostavno.

Makart – prodaja knjiga online, Resavska 30, Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

15.09.2019 11:18
Jasmina Zaporozki Jasmina Zaporozki

Trenutno je izasla prelepa horor knjiga Arnaut Pavle u knjizarama Delfi

07.06.2016 09:24
Kristina Milosevic

Pogledajte Makartov katalog online i pronadjite nesto za sebe.Online prodaja knjiga Makart je najveca online knjizara koja u svojoj ponudi ima preko 7.000 naslova od decije literature,preko beletistrike do popularne psihologije.

04.02.2016 11:00
Anita Djelosevic

Najpovoljnije knjige i jedini koji imaju besplatnu dostavu za Beograd. Najviše volim njihove akcije, kad kupim veliki broj knjiga po izuzetnoj ceni.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Trgovina Internet prodavnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Makart - prodaja knjiga online
 • makart,
 • makart doo,
 • makart doo beograd,
 • makart distribucija,
 • makart prodaja knjiga online radno vreme,
 • makart prodaja knjiga,
 • makart prodaja knjiga online