Dodaj firmu

Kako je Lavazza kompanija dala doprinos na svetskom tržištu kafe?

Kako je Lavazza kompanija dala doprinos na svetskom tržištu kafe?

Moderne kancelarije često su tehnološki dobro opremljene. Pored najsavremenije tehnologije, zaposlenima je često važan i kvalitetan aparat za kafu.

Istraživanja pokazuju da je zaposlenima omiljena Lavazza kafa. Pravi razlog je što se ova kafa ispija brzo, a daje osećaj dodatne energije. Ima fin ukus i dolazi u nekoliko različitih oblika.

Pored mogućnosti brzog pravljenja kafe, ove mašine nude niz prednosti za pozitivnije i efikasnije radno okruženje. Od povećanja motivacije zaposlenih i povećanja produktivnosti do negovanja društvenih veza i smanjenja uticaja na životnu sredinu. Aparat za kafu zbližava ljude i samim tim je omiljeni uređaj u većini kancelarija.

Zašto je Lavazza omiljena kafa među zaposlenima?

Lavazza kafa odiše ukusom Italije i pruža vam osećaj uživanja u svakom danu kao da ste na odmoru. Lavazza je jedan od najpoznatijih italijanskih proizvođača kafe, koji se izdvaja po tome što pravi fantastičnu mešavinu kafe i espressa.

Kompanija je osnovana u Torinu 1895. od strane Lugia Lavazze i danas je jedan od najpoznatijih svetskih brendova kafe. U Lavazza kafi nalaze se samo najbolja zrna Arabike i Robuste, iz različitih delova sveta. Ukus Lavazza mlevene kafe ili Lavazza espresso kafe u zrnu je dobro izmerena harmonija slatke arome i kremaste teksture, a krajnji ukus odiše punoćom i finim aromama.

Šta znamo o  kompaniji Lavazza?

Lavazza je kompanije koja se uvek izdvajala ne samo po ukusima, nego i po inovacijama i vrstama kafe. Kompanija je poznata po tome što je prva uvela vakumsko pakovanje, što je u velikoj meri uticalo na duži rok trajanja kafe, očuvanje arome i svežine. Lavazza mlevena kafa, Lavazza kapsule i Lavazza espresso kafa u zrnu, dostupne su u čak devedeset zemaja širom sveta. Poznata je i po tome što aktivno radi na smanjenju emisije gasova sa efektom staklene bašte, kroz podršku lokalnim zajednicama.

Koje vrste Lavazza kafe postoje?

Lavazza kompanija je takođe dala svoj doprinos u istraživanju i razvoju novih tehnologija, koje nam daju nove ukuse i vrste kafe.

Iz Lavazza kompanije izašlo je veliki broj različitih Lavazza kafa i proizvoda. To su Lavazza mlevena kafa, Lavazza kapsule za espresso aparate, Lavazza instant kafa.

Lavazza mlevena kafa

Lavazza mlevena kafa se pravi od pažljivo odabranih zrna kafe, koja se mečju do određenog stepena finoće. Stepen finoće mlevenja kafe zavisi od toga za koju vrstu kafe se priprema.

Za Lavazza mlevenu kafu se koriste najkvalitetnija zrna kafe iz Azije, Latinske Amerike i Afrike. Pakuje se hermetički zatvorenim pakovanjima, koje zadržavajuj svežinu i aromu kafe.

Lavazza kapsule za espresso kafu

Jedna od najomiljenijih kapsula, koje se najviše prodaju su Lavazza A Modo Mio, Lavazza BLUE, Lavazza Espresso Point, a ima još mnogo vrsta kapsula za espresso kafu. Međusobno se razlikuju po ukusu i intezitetu, a svaki ljubitej kage može pronaći pravi ukus za sebe.

Lavazza instant kafa

Lavazza instant kafa se najbrže priprema i ona je idealan izbor za sve one koji ne vole dugu priremu, a žele da uživaju u jakom i dobrom ukusu kafe.

Mešavine ove kafe mogu biti različite, sa jakim i slabijim ukusom, različitih aroma. Lavazza instant kafa se pakuje u teglama, kesicama ili štapićima za jednokratnu upotrebu. Priprema se tako što se u šoljicu sipa jedna do dve odabrane instant kafe i prelije sa vrućom vodom. Neki popularni proizvodi Lavazza instant kafe asortimana su  Lavazza Prontissimo i Lavazza Instant Espresso

Koji su benefiti Lavazza kafe?

Kafa će imati više benefita, ukoliko je njen kvalitet na zavidnom nivou. Svako zrno Lavazza kafe je proverenog kvaliteta. Pored toga u njenom asortimanu je nekoliko desetina različitih vrsta i brendova kafe, koji se pripremaju na različite načine, pa možete izabrati onaj koji vam najviše odgovara.

Lavazza kafa bilo kog brenda dugo zadržava aromu i svežinu. kada se pije u umerenim  količinama, održava budnost i koncentraciju i poboljšava fizičke sposobnosti.

Uživanje u Lavazza kafi podstiče kreativnost i druženje, što će doprineti da vaš socijalni život bude bolji i zabavniji.

Možete isprobavati različite Lavazza brendove i vrste kafe i otkriti onu koja vam najviše odgovara. Uz to uvek možete biti sigurni u kvalitet i svežinu kafe. Važno je da nabavite svoj aparat za kancelariju ili kuću i priuštite sebi vrhunski užitak u trenucima opuštanja, uz pravu kafu bogatog kremastog ili jakog ukusa.

Firme povezane sa tekstom

Prodaja kafe - Kafe Centrala

Online prodaja kafe u zrnu i kapsula svih svetskih proizvođača, na Vašoj adresi u Beograd i celoj Srbiji.
Pročitaj više

Ugrinovacki put 23 deo 36
Zvezdara, Beograd
Idi na vrh strane