Interfon - Urmet 925/228
Nedostupno

Interfon - Urmet 925/228

Cena na upit
Interfon -1148/21 modul
Nedostupno

Interfon -1148/21 modul

Cena na upit
Interfon - 1148/22 modul
Nedostupno

Interfon - 1148/22 modul

Cena na upit
Interfon - 1148/20 modul
Nedostupno

Interfon - 1148/20 modul

Cena na upit
Interfon - Urmet 925/102
Nedostupno

Interfon - Urmet 925/102

Cena na upit
Interfon - Urmet 925/101
Nedostupno

Interfon - Urmet 925/101

Cena na upit
Interfon -Urmet 1122/501
Nedostupno

Interfon -Urmet 1122/501

Cena na upit
Interfon - Video set  RL-3TV10A
Nedostupno

Interfon - Video set RL-3TV10A

Cena na upit
Interfon - Video set RL-2TV10MA
Nedostupno

Interfon - Video set RL-2TV10MA

Cena na upit
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Interfoni
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Interfoni

Ako živite u stambenoj zgradi, bilo gde u gradu, svakako na ulaznim vratima posedujete interfon. Ovaj uređaj ima više prednosti, a jedna od njih je da su vrata stalno zaključana, to jest, kada neko dolazi u vašu zgradu, pošto nema ključ jer nije jedan od stanara, ne može da ušeta tek tako, već mora da pozvoni na taster, pa će određeni stanar iz svog stana otključati ulazna vrata zgrade.

 

 

Na taj način ste osigurani od toga da bilo ko može ući u vaš objekat, dok upotrebom video interfona možete i da vidite ko je ispred vrata.

Video interfon

Ova vrsta interfona je kreirana na taj način da zadovolji sve sigurnosne potrebe savremenih korisnika. Uz pomoć video interfona ostvarujete komunikaciju i otvaranje električne brave, a pored toga vršite nadgledanje prostora i bez ostvarenog poziva.

U ponudi na tržištu se nalaze modeli video interfona koji su namenjeni za više ili za samo jednog korisnika.

Interfonski elementi podrazumevaju interfonske slušalice, koje se nalaze u vašem stanu, i one mogu biti standardnog ili modernog dizajna. Pozivne panele možete pronaći u raznim bojama i dimenzijama, sa nazidnom ili uzidnom doznom. 

Moduli za slušalice omogućavaju tajnost razgovora koji se vrši između pozivnog panela i slušalice. U zavisnosti od tipa vrata, uz svaki sistem se montira i električna i interfonska mehanička brava.

Ugradnja interfona

U ponudi firmi koje se bave ovom delatnošću može se pronaći širok asortiman poznatih svetskih proizvođača video i audio interfonskih sistema i kompleta. Sve to obećava vrhunski kvalitet, uz atraktivan dizajn.

 

 

Tako se u ponudi nalaze videointerfonski monitori i pozivni paneli, električne brave, interfonske slušalice, elektromagnetične brave, hands free monitori, interfon moduli, šalterski interfoni, interfonski kompleti...

Na primer, interfonski komplet za jednog korisnika ima sledeće performanse: povezivanje dva nezavisna korisnika kao i mogućnost priključenja dodatnih slušalica paralelno; za otvaranje električne brave nije potreban dodatni trafo, dok je spoljna jedinica metalna i predviđena za ugradnju u zid.

Video interfoni

Video interfone krasi ekskluzivan dizajn, a služe za poziv, to jest dvosmernu komunikaciju, otvaranje električne brave, kao i video nadzor. Ekran i kamera su u boji, a moguć je razgovor bez slušalice, to jest slobodnih ruku. Zanimljivo je da je ugao kamere podesiv, što  znači da se može pomerati gore i dole, levo i desno, u zavisnosti šta želite da se na kameri vidi.

Ljudi takođe vole da čuju da postoje promenljive melodije za poziv. Na sve interfone dobijate garanciju koja najčešće iznosi oko dve godine. 

Video interfone karakteriše lakoća instaliranja i upotrebe, dugotrajnost, izdržljivost, a sve to uz atraktivan i savremen dizajn, po prihvatljivim cenama koje su prilagođene mogućnostima krajnjih korisnika.

Upotebom video interfona vi ste na kvalitetan, jednostavan i pre svega ekonomičan način obezbedili vaš poslovni ili životni prostor. 

Pored ugradnje audio i video interfona, u ponudi je i njihovo servisiranje, ako se za tim ukaže potreba.

Dakle, pošto imate ugrađen video interfon, možete da vidite ako na ulaznim vratima zgrade zvoni dosadna komšinica i da odlučite da li želite da ćutite, ili da kažete: „Nisam tu!“, na šta će možda ona odgovoriti: „Dobro, doći ću drugi put!“

Interfoni – cena:

Interfonski audio kompleti za jednog korisnika se kreću od 180 evra i naviše. Za nazidne pozivne stanice trebalo bi izdvojiti od 120 do 325 evra, a za video interfone treba platiti od 210 do 675 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

30.08.2018
Sinisa Peric
Interfeoni bi trebali da postoje na ulazu u svaku kuci ili stan. To jke nesto sto podrazumeva i postojanje odgovarajuceg kucnog reda.
30.08.2017
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete, interfoni nisu nesto sto je previse skupo ali jeste ipak nesto sto bi generalno govoreci trebalo da vam poboljsa kvalitet zivota. Na nasem trzistu je definitivno mnogo razlicitih proizvodjaca ali su cene naravno i vise nego razlicite i sarene.
07.08.2017
Aleksandra Šmit
Interfoni su danas postali standard i upravo zbog toga osnovni interfonski sistemi nemaju više toliko visoku cenu. Audio interfoni koji imaju unutrašnju jedinicu i spoljni pozivni tablo mogu da se kupe po ceni od 6000 i više. Video interfoni su ipak malo skuplji jer imaju i dodatni vid zaštite, prenos video snimka i da u svakom trenutku možete da vidite ko se naazi ispred vaših ulaznih vrata. Naravno da kod Kineza imate da kupite jeftine interfone koji će možda ili možda neće raditi. Zato je bolje ipak izdvojiti koji dinar više i obezbediti se kako treba. U Srbiji su veoma pristuni Commax interfoni (Južna Koreja) koji imaju kvalitet i pristupačnu cenu.
16.05.2017
Jovana Milinkovic
kako god da okrenete, moraju oni lepo da se plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
28.04.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju oni i nisu bas nesto posebno jeftini.
18.04.2017
Lea Stankovic
problem je pre svega u tome da svi interfoni kako pre tako i kasnije nisu ni malo razliciti.
05.04.2017
Todor Markovic
Po pravilu, sto se interfona tice, sigurno je kvalitet nesto sto ce pre ili kasnije da dodje do izrazaja.
31.03.2017
Simona Vucinic
osnovni je problem sto je vecina interfona danas kineskog porekla i veoma se brzo kvari.
17.03.2017
Janko Zivanovic
Sto se ovih interfona tice, kvaltiet je sigurno pre ili kasnije veoma vazan.
27.02.2017
Marta Dencevic
Stvar je pre svega u tome, da svi interfoni dosta dobro kostaju.
09.02.2017
Petar Jankovic
Licno smatramd a su interfoni poprilicno kvalitetna stavka. Ako se bas za neki kvalitetan interfon odlucie, to je u svakom slucaju daleko bolje nego neko drugo resenje.
30.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Najvaznije od svega je da svim interfoni moraju bas onako dobro da se plate da bi vas sluzili.
12.01.2017
Ivan Stojanovic
Interfoni su sada vec postal standard. Uvek se ocekuje da svaka zgrada danas ima i neki interfon.
22.12.2016
Nikolina Pantelic
Interfoni su ipak nesto u sta mozete da imate puno poverenje da ce sacuvati vasu privatnost.
06.12.2016
Marko Petrovic
Ja licno ne bih smeo da zivim u gradu a da nemam interfon na kapiji.
18.11.2016
Jana Stankovic
Po meni su interfoni i danasnje vreme sastavni deo svake kuce. Zato po tom pitanju iskljucivo treba da se opredelite za Anubis Security.
01.11.2016
Biljana Brankovic
Veoma kvalitetne interfone po veoma pristupacnim cenama mozete da kupite u radnji koja se zove Eco Global i koja po tom pitanju ima zaista i vise nego bogatu ponudu.
08.09.2016
Dusan Markovic
Interfeoni bi trebali da postoje na ulazu u svaku kuci ili stan. To jke nesto sto podrazumeva i postojanje odgovarajuceg kucnog reda.