Industrijske hale, ili montažne hale se izrađuju fabričkom proizvodnjom čelične konstrukcije, odnosno elemenata. One se u veoma kratkim rokovima dopremaju i montiraju na dogovorenoj, zadatoj lokaciji. 

 

 

Nakon toga, sledi pokrivanje krova i oblaganje fasada.

Montažne hale

U industrijske hale se ugrađuje aluminijumska, PVC ili čelična stolarija. Koji materijal će biti upotrebljen za izgradnju, pre svega zavisi od konkretnih potreba, kao i od namene objekta u budućnosti.

Sve industrijske hale su u potpunosti opremljene rasvetom, elektroinstalacijama, kao i „LAN“ mrežom. Korisno je znati, da se po vašem zahtevu mogu postaviti protivpožarni kao i video sistemi zaštite objekta, odnosno hale.

Evo par reči o čeličnim konstrukcijama, za koje smo napomenuli da se koriste u izgradnji industrijskih hala.

Dakle, svaka čelična konstrukcija se sastoji od primarne i sekundarne konstrukcije. Šta je jedno, a šta drugo? Primarna konstrukcija su zapravo nosivi okviri i stabilizacijski elementi. Oni će osigurati stabilnost objekta i preneti opterećenje na temelje. 

Sa druge strane, sekundarnu konstrukciju sačinjavaju krovna i podkonstrukcija fasade.

Današnje savremeno tržište zahteva ekonomičnost kao i brzinu građenja, pa su čelične konstrukcije, kao i industrijske hale izgrađene od njih, odgovor na takve zahteve. 

Kod montažnih čeličnih konstrukcija bitno je pomenuti i: 

- obloge krova i zidova sendvič panelom;

- svetlosne kupole i trake, industrijska vrata...

Industrijske hale – prednosti

Industrijske hale izgrađene na način kao što smo opisali, donose velike uštede, kao i prednosti, u odnosu na klasičan način izgradnje objekata. 

 

 

Neke od mnogobrojnih prednosti su:

- niža cena;

- brza i jednostavna izgradnja;

- bolja termička izolacija;

- trajnost fasade bez dodatnih ulaganja u njeno održavanje;

- moderan i prilagodljiv dizajn svim vašim potrebama i željama;

Možda najvanija prednost jeste što se industrijska hala može demontirati i jednostavno premestiti na drugu lokaciju.

Ovakve hale se mogu i rentirati.

Veoma su zgodne za mnoge grane privrede kojima nameravate da se bavite, i ukoliko želite svoj biznis da premestite čak i u drugi grad, sa montažnim industrijskim halama, to neće biti nikakav problem.

Industrijske hale – cena:

Prilikom kupovine, za industrijsku halu je potrebno izdvojiti od 17500 evra do 53200 evra plus PDV. Za cenu iznajmljivanja hale, molimo da pozovete firme iz padajućem menija.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Industrijske hale
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

07.09.2018
Uros Filipovic

Ukoliko Vam trebaju kvalitetne i najpovoljnije industrijske hale u regionu kontaktirajte firmu Preprom i necete se pokajati. Vrhunski kvalitet i najjeftinije cene su ono sto ih odlikuje.

08.09.2017
Lea Stankovic

Samo mogu da kazem da su industrijske hale u danasnje vreme daleko vise dostupne nego bilo koje druge hale koje su ljudima potrebne. Nekada je to bilo veoma skupo ali je danas daleko pristupacnije i po pitanju cena i po pitanju nekih drugih stvari.

05.05.2017
Mihajlo Nastasovic

Koliko mi se samo cini, sto se ovih hala tice, samo treba sami da znate sta je kvalitet.

21.04.2017
Simona Vucinic

Koliko mi se samo cini, sve industrijske hale nisu nesot sot posebno treba i mora i moze da se plati.

07.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu, sto se ovih hala tice, sigurno pre ili kasnije mozete da dodjete do nekog kvaliteta. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

22.03.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju one po meni nisu bas toliko jeftine. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

03.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se tice hale kvalitet je veoma bitno.

14.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Mogu samo slobodno da kazem da je kod ovih hala veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.

18.01.2017
Petar Jankovic

Koliko mi se samo cini, sto se ovih hala tice, najbolje je da se sami odlucite za kvlaitet. Sve ostalo i nije toliko vazno.

28.12.2016
Nikolina Pantelic

Nisu vise ni cene za ovakve hale nesto posebno i narocito skupe.

12.12.2016
Ivan Stojanovic

Sve veci broj firmi se odlucuje da udje u posao sa proizvodnjom industrijskih hala. Ako se vec odlucite za tako nesto onda se u tom slucaju sigurno necete pokajati.

24.11.2016
Jana Stankovic

Ako ste vec neki veliki industrijalac, onda su industrijske hale po meni pravo resenje za vas. Ukoliko se opredelite bas za ovo resenje onda je najbolje da posetite agenciju Different Event.

07.11.2016
Biljana Brankovic

Ne samo da nije moglo da se pristo nego je to bilo misaona imenica. Sada je vec situacija nesto drugacija i najbolje je da se posetite Kreativni gradski centar.

15.09.2016
Marko Petrovic

U danasnje vreme je tehnika izrade industrijskih hala toliko na napredovala da je to prosto cudo kako ranije niste mogli da to sebi priustite.

12.08.2016
Dusan Markovic

Da, industrijsku halu ne moze prosto svako da uradi. U svakom slucaju, potrebno je da se izdvoji oko 50.000 eura koliko je meni poznato. Medjutim, sa nekom industrojskom halom u svakom slucaju trajno resavate neki problem.

12.07.2016
Marta Dencevic

Industrijska hala je vec ozbiljna investicija. Naravno ovo se odnosi prevashodno na one koji imaju poslovne potreba takve vrsta. Koliko sam gledala po intrnetu, cene se krecu oko 30.000,00-40.000,00 evra.