Dodaj firmu

Personalni trener Miloš Kalušević

5.0 | 4 ocena
Član 1 godinu
Cena:
12.000 din.7.000 din.

ŠTA JE ONLINE TRENING?
Online trening je oblik saradnje sa klijentom na daljinu, a svrha je edukacija na području fitnesa i zdrave ishrane, kako bi osoba lakše postigla svoje ciljeve bez ličnog kontakta sa trenerom, a kasnije bila samostalna u ostvarenju vlastitih ciljeva.

Vežbači početnici, a često i oni iskusniji gube se u moru informacija i dezinformacija na internetu, raznim forumima i društvenim mrežama.

Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo pretočim u dizajnirani program treninga i ishrane koju prilagodim svakom klijentu individualno.

Želje i ciljevi mogu biti različiti, a najčešće su: dodavanje mišićne mase, mišićna definicija, redukcija telesne mase, gubitak potkožnog masnog tkiva, poboljšanje sportskih mogućnosti, bolje zdravlje i opšte stanje organizma kao i fizička transformacija

Prednosti ovog oblika saradnje sa personalnim trenerom su komunikacija sa klijentom putem društevnih mreža (Facebook, Viber, Whatsapp, E-mail..) za razliku od privatnih treninga 1 na 1, gde klijent dobije sat vremena treninga, a nakon toga komunikacija prestaje.

• Online trening idealan je za sve one koji nisu u mogućnosti trenirati sa personalnim trenerom uživo 1 na 1
• Želite trenirati, a nemate teretanu u blizini? U tom slučaju možete trenirati i kod kuće sa opremom ili bez opreme uz program treninga, ishrane i edukaciju upravo putem online treninga.
• Online trening je puno povoljniji od privatnih treninga 1 na 1 stoga su idealni za studente i sve one skromnijeg budžeta.

Nedostatak je u tome što personalni trener ne može uživo uticati i kontrolisati pravilano izvođenje vežbi.

Ovo ne predstavlja problem kod vežbača sa iskustvom, za sve početnike šaljem video zapise pojedinih vežbi u kojima je detaljno objašnjeno pavilno izvođenje pojedine vežbe.


KAKO FUNKCIONIŠE SARADNJA SA KLIJENTOM?
Nakon dogovorene saradnje zajedno sa klijentom analiziram situaciju, postavimo ciljeve, ispravljamo moguće nepravilnosti i povrede, zatim klijent ispunjava detaljni upitnik sa podacima koji su potrebni za izradu vlastitog programa.

Neke od traženih informacija u upitniku su visina i telesna masa, fotografija koja daje uvid u fizičko stanje.

Raspored obaveza na nedeljnom nivou, navike u ishrani, zdravstveni status, informacije o alergiji ili intoleranciji na pojedinu namirnicu itd..

Na temelju navedenih informacija zajedno zaključimo cilj te unutar 24 sata šaljem program treninga i ishrane.

Za vreme online saradnje, koja je bazirana na periodu od 2 meseca, program treninga i ishrane po potrebi menjam na svakih 10 do 15 dana, rezimiramo situaciju tako što klijent šalje vlastiti "feedback osvrt na dosadašnji period.

Svakih 10-15 dana klijent mi šalje usporedbu prvih i najnovijih fotografija, te mere kritičnih delova tela kao što je struk.

Pomoću tih parametara razradim i korigujem plan za dalji napredak.

Trening je moguće odrađivati u teretani, fitness centru, dvoranama sa tegovima, ali takođe program mogu prilagoditi i za kućne uslove.

Klijentima odgovaram u najkraćem mogućem periodu, a za sve savete i nedoumice dostupan sam 24/7

Sve informacije su strogo poverljive i diskretne.

Zakaži svoj trening

Kategorija: Individualni trening Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 042104
Firma: Personalni trener Miloš Kalušević
Website: www.personalnitrening.rs
Idi na vrh strane