Kontakt podaci za vašu firmu

Siberian Wellness SD

  • 1
0.0 | 0 ocena
Kompanija Siberian Wellness sa preko 65 predstavništva širom sveta i preko 15 prodajnih objekata u Srbiji je jedna od vodećih kompanija koja promoviše moć prirode koja se može iskoristiti za lečenje različitih hroničnih tegoba i u službi koz...
Pročitaj više
Terazije 32
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Ivana Petrovic
Nisam bas sigurna koliko svima moze da pomogne unosenje hroma vestackim putem.
Stojance Ristovski
Nema sta,hrom je zaista nesto veoma bitno. Mada, nikako ne bih preporucio da ga sami koristite.
Marina Zivkovic
Generalnog sam misljenje da je za mnoge hrom idealno resenje. Mada, najvaznije je da ti ljudi nauce da ga na pravilan nacin koriste.
Milen Jovanovic
Moje licno misljenje je da sto se tice hroma on u svakom slucaju treba dosta da kosta.
Jovana Milinkovic
Koliko mi se samo cini, po pitanju hroma je veoma vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace daleko manje vazno.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, za mnoge je hrom idealno resenje i jednostavno od njega nema boljeg resenja.
Lea Stankovic
Sto se hroma tice, veoma je vazno da se ovde opredelite za kvalitet.
Mihajlo Nastasovic
Hrom je veoma vazan u svakodnevnoj ishrani. Ukoliko se odlucite da ga koristite sigurno pr ili kasnije ne biste trebali da se pokajete.
Simona Vucinic
Sto se tice hroma, samo treba da se odlucite za kvalitet i ako bas to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Todor Markovic
Po pitanju hroma, samo treba da se odlucite za kvalitet i da budete sigurni da ovakve dodatke kupujete iskljucivo na proverenim mestima.
Marta Dencevic
najbolje bi bilo kada biste mene poslusali i kada bih vam rekao da je veoma vazno da znate zbog cega hrom i zelite da konzumirate.
Janko Zivanovic
Zaista nikada do sada nisam se bavi konzumiranjem preparata kao sto je to primera radi hrom.
Ljubinka Sreckovic
Zaista smatram da je po pitanju hroma, idealno resenje da posetite mesto ruska apoteka u koje zaista ne biste trebali da se pokajete.
Nikolina Pantelic
Ako vec putem jedne redovne ishrane ne mozete da unesete dovoljne kolicine hroma, jedino sto treba da uradite je da posetite radnju Diastar.
Jana Stankovic
Po pitanju hroma, ubedljivo je najbolje resenje da posetite radnju koja se zove WVS i da tamo uradite i kupite, pitate.
Biljana Brankovic
Hrom je zaista kada govorimo o redovnoj u potrebi i vise nego od visestruke korisiti i to po razlictim osnovama. Zbog toga, zaista ne treba da se plasite vec slodno pocnite da ga redovnu konzumirate.
Petar Jankovic
Po pitanju razlicitih nutricionistickih suplemenata, najbolje je da posetite radnju WVS u ciji kvalitet je ubedljivo najbolje da se sami uverite.
Ivan Stojanovic
Ukoliko smatrate da je potrebno i neophodno da u sebe unesete dovoljne kolicine svega, onda je hrom u svakom slucaju idealno resnjee za vas. Hrom je sastavni deo jedne kvalitetne i normalne ishrane.
Marko Petrovic
Svima bih preporucio da pre bilo kakve upotrebe odredjenih dodataka ishrani, u koje svakako spada i hrom da se posavetuju sa nekim strucni licem.
Dusan Markovic
Po pitanju hroma, njegovog znacaja u udelu i zdravlju bi moglo dosta da se polemise ali je osnovno pitanje zapravo u tome da li svako do nas zna sta je najbolje za njega. Ukoliko hje odgovor potvrdan onda bi u svakom slucaju trebali da posetite nekog profesionalca i da se sa njim strucno posavetujete.