Izaberite neku od pet shop prodavnica gde možete kupiti HRANU ZA PTICE

Beograd

Pet Shop Luna 73

Ivana Milutinovića 9
Borča

Pet Shop Luna 73 novootvoreni objekat on nudi najsavremeniju opremu za Vaše kućne ljubimce, kao i najkvalitetniju hranu i vitamine za njihov rast i razvoj....
Pročitaj više

Pre 19 h poslednji put pozvana firma

Pet shop Atos i Maša

Studentski trg 4
Stari grad

Pet shop ATOS I MAŠA Vam nudi veliki izbor kvalitetne konzervirane i suve hrane za ljubimce, kao i opremu, igračke, transportere, jastuke i krevete. U okviru našeg pet shopa se nalazi i veterinarska apoteka u kojoj ćete pored potrebnih terapi...
Pročitaj više

Love to Love

Pilota Mihaila Petrovića 4
Rakovica

Pet shop Love to Love nalazi se u Rakovici. Pet shop postoji više od 13 godina i dobro je poznat po svom asortimanu i više nego velikoj ljubavi prema svim životinjama i ljubiteljima životinja....
Pročitaj više

Moj Ljubimac Pet Shop

Požeška 80

Pet shop „Moj ljubimac“ nalazi se na Banovom Brdu. Ima izuzetno veliki asortiman opreme za akvarijume kao i akvarijumske ribice, ptice, glodare i hrčke....

Moja ljubav pet shop

Majora Ilića 5 (preko puta Palilulske pijace)
Palilula

Pet Shop “Moja ljubav” je mesto za sve nas ljubitelje životinja gde se ljubimci i vlasnici uvek raduju novim susretima....

Stara Pazova

Veterinar Tim pet shop

Svetosavska 20, Novi Banovci

Pet shop “Veterinar Tim” nalazi se u Novim Banovcima u sklopu veterinarske ambulante. U svojoj ponudi ima veliki izbor brendova hrane za pse i mačke, opremu, odelca, slatkiše...
Pročitaj više

Mnogi ljudi vole da im u kući, umesto muzike, uvek pevuši njihov pernati ljubimac – papagaj, kanarinac ili bilo koja druga vrsta ptice, a dobra hrana za ptice ucinice ga jos raspevanijim.

Ptičija hrana

Da bi vaša ptica bila zdrava i vesela, potrebno je da joj obezbedite hranu koja u sebi ima dovoljno hranljivih sastojaka koji su potrebni za njen organizam. Trebalo bi uzeti u obzir da ptice u kućnim uslovima, tj. u kavezu, nisu u svom prirodnom okruženju, tako da nije moguće da same pronađu sve ono što im je neophodno za hranu.

Hrana za papagaje

Tigrice su čest izbor mnogih vlasnika papagaja, i najviše ih ima u domaćinstvima. Veoma su zahvalne za održavanje, ne traže puno nege, a što se hrane tiče, dovoljno je da kupite kutiju odabrane hrane za ptice, namenjene baš tigricama, kao i vitamine i minerale, da biste njihovu ishranu sasvim upotpunili.

Hrana za kanarince

Kanarinci su, pored papagaja, najzastupljeniji u našim kućama. Veoma su veseli i razdragani i iako ne mogu da nauče da govore, kao što to mogu papagaji, svakako unose radost u naš dom. U prodavnicama koje se bave prodajom hrane za ptice, odaberite onu koja je namenjena baš kanarincima.

U ovoj hrani se nalazi sve što bi ptica inače sakupila da se nalazi slobodna i u prirodi. Takva ishrana omogućava zdrav život, a ako je ptica mlada, onda će joj to pružiti uslove za pravilan rast i razvoj.

Hrana za štigliće

Koja hrana postoji u ponudi pet shop-ova možete da pogledate i na njihovim web prezentacijama. Jasno su prikazani svi proizvodi, u slici i reči. Posebno je bitan tekstualni opis, jer će vam on reći šta sve hrana za vaše ptice sadrži, koliko grama ima pakovanje, koja je cena i slično.

Hrana za velike ptice

U ponudi se takođe nalazi i hrana za velike ptice. Pet shop-ovi nude i hranu namenjenu specijalno tim vrstama, tako da je najbolje da se informišete online, i da saznate sve detalje. Takođe, poručivanje isto možete da obavite preko mreže.

Hrana za male ptice

Kada poručite hranu za male ptice ili bilo koju drugu, ona će iz pet shop-a do vas stići za do tri radna dana, a često se dešava da se isporuči odmah sutradan. Potrebno je samo da na računu prodavca bude evidentirana vaša uplata.

Hrana za ptice cena

Cena hrane za ptice varira od toga kojoj vrsti ptica je namenjena, da li su u pitanju papagaji tigrice ili neke velike vrste ptica. Takođe, bitna je veličina pakovanja, ali radi vaše orijentacije navešćemo da je potrebno da se izdvoji od 150 dinara, pa sve do 10 000 dinara, koliko košta hrana za velike ptice, peletirana, kompletno izbalansirana, u čijem se sadržaju nalaze žitarice i sveže voće. Ovakva hrana se potpuno apsorbuje, bez ostataka, a sadrži i sastojke koji su dobri za crevnu floru i digestivni trakt, a ima i izbalansiran nivo gvožđa. Pakovanje koje se prodaje po pomenutoj ceni, teško je deset kilograma. Postoji i hrana za ručno hranjenje ptica, pojedinačnim semenom.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite stranu