PRIRODNA HRANA ZA PSE

0


Koju hranu psi najviše vole?

Poznato je da pored različitih proizvoda koji su namenjeni za ishranu pasa, kao što su granule, biskviti za pse i slično, psi i dalje najviše vole prirodnu hranu koja se koristi i u ljudskoj ishrani a to je meso, samo u obliku i u stanju koje se preporučuje za njihovu ishranu.

Zašto je meso najznačajnija prirodna hrana za pse?

Meso ima obilje vitamina, gvožđa i neophodnih sastojaka koji pomažu psima da budu zdravi i jaki i da budu duže vreme siti. Prirodna hrana se uvek više preporučuje, ukoliko vlasnik pasa želi zdravog ljubimca.

U kakvom obliku se psima može davati meso i koje vrste mesa?

Za pse je preporučljivo mleveno juneće, pileće i svinjsko meso kao i meso bez kosti u različitim oblicima, važno je da prirodna hrana zbog svog kratkog roka bude transportovana i čuvana u odgovarajučim uslovima.

Na koji načiin se vrši transport mesa za pse?

Transport domaćeg mesa mora se izvršiti u odgovarajućim uslovima i vozilu sa odgovarajućom temperaturom kako bi na adresu stiglo sveže u svom prirodnom obliku.

Zašto je kombinacija junećeg, pilećeg i svinjskog mesa najbolja kombinacija?

Kombinacija junećeg, svinjskog i pilećeg mesa ima najbolji odnos nutritivnih sastojaka za ishranu pasa, najboljeg je ukusa i mirisa.

Da li sve rase pasa mogu da jedu meso?

Meso je prirodna hrana za pse i zato je u potpunosti neškodljiva za sve rase od malih do najvećih rasa koje u zavisnosti od svoje težine mogu pojesti različitu gramažu mesa na dnevnom nivou.

Kategorija: Pet shop Beograd
Podkategorija: Hrana za pse Beograd
Objavljeno: 15.07.2021.
# ID Oglasa: 065638