TURISTIČKI KOMPLEKS VILA ALBEDO


Smeštaj, prenoćište i odmor na samo 10km od Šapca pronaći ćete u Vili Albedo u Varni . Ukoliko tragate za idealnim mestom za Vaš kratki odmor, naći ćete ga u ovoj čarobnoj kući sa stilom, ispunjenoj originalnim predmetima s kraja XIX i početka XX veka koja se bavi seoskim kulturnim turizmom.

Pored smeštaja, prenoćišta i odmora u prirodi, ova kuća nudi još mnoge zanimljivosti, kao što je - organizovanje malih proslava, prezentacija, radionica, likovnih kolonija, realizacija projekata, snimanje spotova, reklama, filmskih zapisa, i dr. Posebno je interesantna za ljubitelje umetničke fotografije. Za ovakve i slične dogadjaje, kuća može da ponudi smeštaj za 15 osoba.

U etno gostionici ispunjenoj predmetima porodičnog nasledja, uz pocersko osveženje, brojni izletnici su ovde mogli čuti interesantne priče o tradiciji ovoga kraja, o negovanju porodičnog nasledja i kulturnog stvaralaštva. Spoivši tradiciju i običaje, umetnost i savremene elemente, stvoren je autentičan kompleks koji privlači posetioce iz raznih krajeva Srbije i brojnih zemalja sveta.

U pansionskim uslugama Vile Albedo - specijalnu uslugu predstavlja romantična večera za dvoje, povodom proslave nekog jubileja, koja se servira u građanskom ili etno ambijentu.

Za goste na pansionu parking je u dvorištu, a za grupne i izletničke posete, uređen je parking izvan dvorišta. Wi-Fi dostupan 24 sata.

Cena za sve usluge ove kuće je - dogovorna, na upit.
Za više informacija posetite naš sajt www.vilaalbedo.rs

Doživite jedinstveno iskustvo seoskog turizma.
Dobro nam došli.

Vila Albedo, Miloša Pocerca 18, Varna, kod Šapca.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Hoteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Turistički kompleks Vila Albedo
  • Turisticki kompleks Vila Albedo,
  • Turisticki kompleks Vila Albedo radno vreme,
  • Hotel Vila Albedo kontakt telefon,
  • Hotel Vila Albedo rezervacije