Hotel Sidro Beška

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - HOTEL SIDRO


Hotel Sidro nalazi se u naselju Beška, na samoj obali Dunava, na teritoriji opštine Inđija. Lociran ispod beščanskog mosta, naš moderno opremljeni hotel je prava adresa kada Vam zatreba kvalitetno i udobno prenoćište na putu između Beograda i Novog Sada.

Naš ekskluzivni objekat koji se nalazi u prelepom prirodnom ambijentu, sadrži 37 soba (24 dvokrevetnih i 13 trokrevetnih) visokog kvaliteta u rangu 5 zvezdica. Svim našim gostima na raspolaganju su savremeno opremljene sobe, od kojih čak 11 soba poseduje đakuzi kadu.

Ukoliko maštate o odmoru daleko od gradske buke i potreban Vam je adekvatan smeštaj, hotel Sidro Beška je prava adresa za Vas. Naše sobe opremljene su francuskim ležajem, kupatilom, mini barom, klima uređajem, sefom i televizorom. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je WI-FI internet, kao i osvetljen parking prostor sa video nadzorom, a kola se konstantno nadgledaju i čuvaju.

U sklopu hotela Sidro nalazi se i najbolji restoran domaće kuhinje koji je nadaleko poznat, ne samo gostima iz Vojvodine i cele Srbije, već i Italije, Nemačke, Engleske, Francuske. U našoj ponudi nalaze se najlepši riblji specijaliteti, riblja čorba, jela po porudžbini, roštilj, po pristupačnim cenama. Za Vaš kompletan užitak, tu je veliki izbor najkvalitetnijih domaćih i stranih vina, piva, alkoholnih pića, sokova od ceđenog voća i drugih toplih i hladnih napitaka.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji, na samoj obali Dunava, tokom lepih dana svi naši gosti mogu da se opuste na terasi restorana, uz predivan pogled na beščanski most i okolinu, kao i na vrhove Fruške Gore. Dok uživate u Vašim omiljenim specijalitetima, divan provod je zagarantovan i uz zvuke najkvalitetnije “muzike na uvce”, kakva se retko može naći u okolini.

Pored usluga smeštaja, nudimo Vam i mogućnost organizovanja svadbi, seminara, rođendana, krštenja i ostalih proslava kapaciteta do 350 mesta. Naša svečana sala opremljena je profesionalnim klimatizacionim i ventilacionim sistemom, kao i najsavremenijom audio i video opremom. Za svadbe cena kompletnog menija, uz neograničeno jelo i piće, iznosi 18 evra za proslave subotom i 17 evra za slavlja koja se organizuju nedeljom.

U skladu sa Vašim željama i zahtevima kreiraćemo jedinstven ambijent, uz profesionalnu RGBW LED rasvetu (laseri, led bar letve, roto glave). Predstavljamo Vam i nešto sasvim novo i jedinstveno - bojenje zidova, kao i ispisivanje i pravljenje svadbenih scena po zidovima. Svim mladencima kao poklon nudimo apartman na korišćenje, kao i doček svatova sa tamburašima. Prelepi vrt ispred hotela, sa fontanom i uređenim travnjakom, daje idealan ambijent za mladenačko slikanje.

Najpovoljniji smeštaj Beška
Ekskluzivni hotel Beška – idealno mesto za Vašu proslavu iz snova
Kvalitetno i udobno prenoćište Inđija

Radno vreme: 00-24h

Hotel Sidro, Dunavska bb, Beška, Inđija

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Hoteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hotel Sidro Beška
  • Hotel Sidro,
  • Hotel Sidro radno vreme,
  • Hotel Sidro kontakt telefon,
  • pansion Beška,
  • prenoćište Indjija,
  • smeštaj Indjija