Hotel Tash Beograd

  • 1
  • %
3.40 | 5 ocena

O nama - HOTEL TASH


Hotel Tash je smešten na 3. spratu zgrade poznatnog Beogradskog sportskog centra, u neposrednoj blizini Tašmajdanskog parka. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, naš hotel je idealno mesto za sve turiste, jer se nalazi samo 15 minuta hoda od samog centra grada, gde se nalaze muzeji, pozorišta i tržni centri, kao i uzbudljiva mesta za noćne izlaske.

Postoje mnogobrojni hoteli u centru Beograda, ali ono po čemu se hotel Tash razlikuje od drugih hotela, su pojedinačno i pažljivo kreirane sobe, sa naglaskom na najvišem kvalitetu materijala, nameštaja, pastelnim bojama i intimnim osvetljenjem. Svim našim gostima na raspolaganju su 18. moderno opremljenih soba različite strukture i smeštajnih kapaciteta: jednokrevetne, dvokrevetne, kao i jedan apartman.

Sve sobe su opremljene detektorima dima, sigurnosim bravama, radnim stolovima, kablovskom televizijom, telefonom, mini-barom i brzim bežičnim internetom. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju je besplatan parking, uz prethodnu rezervaciju mesta pre dolaska u hotel, kao i besplatni lokalni pozivi bez nadoknade.

U svojoj ponudi hotel Tash Beograd ima na raspolaganju dva bazena, saunu, parno kupatilo i sadržaje za masažu. Takođe, svim gostima na raspolaganju su teretana i termalna kupka, a svi wellness i spa sadržaji mogu se koristiti uz doplatu.

Za sve one koji žele da se bolje upoznaju sa lepotama našeg glavnog grada, hotel Tash omogućio je besplatnu pešačku turu kroz najinteresantnije delove Beograda sa profesionalnim vodičem na engleskom jeziku. Takođe, naš hotel je “Pet friendly” hotel, što znači da sa Vama možete dovesti i Vašeg ljubimca koji će biti dobrodošao u svakom trenutku.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam je na raspolaganju i spremno da izađe u susret po bilo kom pitanju. Ukoliko želite ponudićemo Vam sve neophodne informacije o noćnom životu i znamenitostima, savete o dobrim restoranima i kafićima, kao i pomoć pri organizaciji izlazaka i prevoza od/do aerodroma, autobuske ili železničke stanice i taxi usluge.

Najpovoljniji hoteli Beograd
Garni hoteli u Beogradu

Hotel Tash, Beogradska 71, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

14.03.2017 05:48
Kosta Savic

Ono po cemu se hotel Tash razlikuje od drugih hotela,su pojedinacno i pazljivo kreirane sobe,sa naglaskom na najvisem kvalitetu materijala,namestaja,pastelnim bojama i intimnim osvetljenjem.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Hoteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hotel Tash Beograd
  • Hotel Tash,
  • Hoteli u Beogradu,
  • Hoteli u centru Beograda,
  • Hoteli Beograd,
  • Hotel Tash Beograd