Side One Design hotel

 • 1
 • %
5.00 | 1 ocena
 • Ulica: Kej Oslobodjenja 19
 • Opština: Zemun
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 060/Prikaži broj

O nama - SIDE ONE DESIGN HOTEL


Side One Design Hotel otvoren je 2014. godine i nalazi se na samom Dunavskom keju, u srcu Zemuna. Zahvaljujući idealnoj lokaciji naš hotel je idealno mesto za smeštaj kako poslovnih ljudi, tako turista koji žele da uživaju u lepotama našeg glavnog grada.

Postoje mnogobrojni hoteli u Beogradu, ali ono je po čemu se Side One Design Hotel razlikuje od drugih je činjenica da se nalazi na samo nekoliko minuta hoda od poznatog Gardoša i da ga okružuje prelepa priroda, kao i mnoštvo tradicionalnih i modernih restorana. U blizini hotela nalaze se i stajališta javnog gradskog prevoza kojim brzo i lako možete stići do samog centra grada. Takođe, na samo sedam kilometara od našeg hotela nalazi se aerodrom Beograd.

Side One Design Hotel poseduje 25 moderno opremljenih soba različite strukture i smeštajnih kapaciteta: jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i komfort sobe. Sve sobe su uređene u modernom dizajnu i opremljene funkcionalnim nameštajem i tehnikom: LCD i kablovska televizija, klima uređaj, kao i mini bar. U sastavu soba nalazi se kompletno opremljeno kupatilo koje poseduje peškire, fen za kosu i set za kupanje.

U cenu noćenja uključen je doručak, kao i besplatan javni parking koji se nalazi ispred ulaza u hotel. Takođe, svim gostima Side One hotela tokom njihovog boravka obezbeđeno je besplatno korišćenje brzog bezičnog interneta u celom hotelu. Side One Hotel Zemun je “Pet friendly” hotel, što znači da sa Vama možete dovesti i Vašeg ljubimca koji će biti dobrodošao u svakom trenutku.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam je na raspolaganju i spremno da izađe u susret po bilo kom pitanju. Za sve one koji žele da se bolje upoznaju sa lepotama našeg glavnog grada, Side One Hotel obezbedio je besplatne obilaske Zemuna i centra Beograda na engleskom jeziku sa profesionalnim turističkim vodičem. Pošto je naš hotel blizu aerodroma, svim gostima nudimo usluge transfera na relaciji aerodrom-hotel i hotel-aerodrom.

Ukoliko tražite smeštaj u Beogradu, posetite nas i uživajte u odličnoj usluzi i modernim sobama. Naše ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju u svakom trenutku, a možemo Vam ponuditi i sve neophodne informacije o noćnom životu i znamenitostima, dobrim restoranima i kafićima.

Najpovoljniji hoteli u Beogradu
Moderno opremljen hotel u blizini aerodroma

Side One Design Hotel, Kej oslobođenja 19, Zemun, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

14.03.2017 05:50
Goran Sarenac

Veoma prijatno i srdacno osoblje,uz odlicnu kuhinju.Sve sobe su uredjene u modernom dizajnu i opremljene funkcionalnim namestajem i tehnikom,lcd i kablovska televizija, klima uredjaj,kao i mini bar.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Hoteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Side One Design hotel
 • Hotel Side One Design,
 • Hoteli u Beogradu,
 • Hoteli Beograd,
 • Side One hotel Zemun,
 • Aerodrom Beograd