Allure Caramel Hotel by Karisma

  • 4
5.00 | 5 ocena

O nama - ALLURE CARAMEL HOTEL BY KARISMA


Allure Caramel Hotel by Karisma prvi je u nizu objekata Allure Hotels na teritoriji Evrope, koji su deo svetski priznatog i višestruko nagrađivanog lanca hotela Karisma Hotels & Resorts. Ovaj globalni lanac upravlja velikim brojem hotela na teritoriji Meksika, Kolumbije, Jamajke, Dominikanske Republike, Hrvatske i Srbije.

Allure hoteli su grupacija luksuznih gradskih boutique hotela, namenjenih pre svega poslovnim korisnicama i posetiocima koji žele najviši nivo usluge i personalnog servisa, kao i svetskim putnicima koji vode računa da objekat u kome odsedaju bude jednako upečatljiv koliko i grad koji su upoznali.

Allure Caramel Hotel se nalazi u starom delu Beograda, na Dorćolu, na samo par minuta pešačenja do nekih od najznačajnijih gradskih znamenitosti i zona poput boemske četvrti Skadarlija, Kalemegdanske tvrđave, Knez Mihailove ulice ili ZOO vrta. Takođe, hotel se nalazi na razdaljini od 20km od međunarodnog aerodroma ’’Nikola Tesla’’.
Neverovatna istorija ovog zdanja, duh jedne drugačije epohe, umetnička dela velike vrednosti, stilski nameštaj barokne Evrope, luksuzan i prostran smeštaj, čine naš hotel drugačijim i vrednim pažnje. Svaki detalj u našem hotelu čini jednu fantastičnu celinu, potpuno originalnu i nezaboravnu.

Sve sobe imaju pogled na baštu, prostrana i luksuzno opremljena kupatila sa najkvalitetnijom hotelskom kozmetikom, deo opremljen radnim stolom i garniturom za sedenje, sve neophodne tehničke uređaje, klimatizaciju, kablovsku televiziju, besplatan bežični Internet, sef i mini-bar. Na raspolaganju vam je i naš pilow-menu, kao i aroma terapija po vašem izboru. Usluga koju nudimo je noćenje sa doručkom. Hotel poseduje zaseban i dobro obezbeđen parking.

Pored 17 bogato opremljenih i raskošnih soba i apartmana na raspolaganju su vam i drugi hotelski kapaciteti kao što su: ekskluzivni Aperitiv bar, kompletno opremljena sala za poslovne sastanke sa 25 mesta, velika restoranska staklena bašta pogodna za organizaciju venčanja, koktela, proslava, konferencija, modnih revija, predavanja, tim bildinga i sl. Kapacitet staklene bašte je do 400 ljudi (koktel postavka), dok zatvoreni deo može da primi još 100 gostiju. U sklopu organizacije događaja hotel nudi kompletnu uslugu obezbeđivanja posluženja hrane i pića, kao i svega ostalog što klijentu može zatrebati.

Adresa: Venizelosova 31, 11000 Belgrade, Serbia
Telefon: (+381) 11 33 49 572
E-mail: reservations@allurecaramelhotel.com
Web: www.allurecaramelhotel.com

Iskustva i preporuke posetilaca

25.06.2018 10:55
Darko Nikolic

Hotel Allure u Beogradu namenjen je pre svega poslovnim korisnicama i posetiocima koji žele najviši nivo usluge i personalnog servisa, kao i svetskim putnicima koji vode računa da objekat u kome odsedaju bude jednako upečatljiv koliko i grad koji su upoznali. Nesti zaista jedinstveno. Sve preporuke.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Hoteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Allure Caramel Hotel by Karisma
  • allure caramel hotel by karisma,
  • allure caramel hotel beograd,
  • boutique hotel beograd,
  • hoteli dorcol