Hotel Kruna

  • 0
5.00 | 2 ocena

Hotel Kruna
Izgradnja hotela „Kruna“ je trajala od 2001 do 2008. godine. „Kruna“ je ukupne površine od 1.500 kvadratnih metara i želja nam je da ona bude kategorisana kao hotel sa dve do tri zvezdice. Komisiji za kategorizaciju nadležog ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja podnet je zahtev za kategorizaciju ove godine. Vlasnik i menadžment hotela očekuju da će „Krunu“ uskoro obasjati tri zvezdice.

Hotel Kruna je otvoren 1. juna 2008. godine kada su prvi gosti dobili ključeve smeštajne jedinice u sobnom delu hotela. Pre toga, tačnije od 2003 godine u restoranu (kapacitet sale je za 600 gostiju) su priređivani svečani banketi i ručkovi (svadbe, ispraćaji u vojsku, obeležavanje punoletstva...).


Od prvog dana rada restorana 22.08.2003 godine do danas u „Kruni“ je ugostiteljske usluge koristilo preko 30.000 gostiju. U smeštajnom delu hotela sa 12 soba i 30 ležajeva, opremljenih modernim nameštajem i tehničkim uređajima, uz Internet, plazma-televizore, tuš-masažere u kupatilima, mini bar, sef...) u junu je ostvareno korišćenje kapaciteta od 15%. Najviše inostranih gostiju je iz Austrije, Grčke, Poljske, Albanije i bivših jugoslovenskih republika, a domaćih iz Beograda, Novog Sada, Niša, Čačka, Kruševca, Vranja, Kosovske Mitrovice, Prištine... Uprava „Krune“ očekuje stalno povećavanje korišćenja kapaciteta, koje bi na kraju prve godine rada, u junu 2009. godine, trebalo da dostigne 60%.

Poslovni moto „Krune“: ZADOVOLJAN GOST - KRUNA NAŠEG RADA vlasnik i menadžment su proverili i u organizaciji nekoliko značajnijih skupova. Učesnici susreta menadžera „KBC banke“, koji su u „Kruni“ boravili 24. i 25. jula 2008. godine, su mogli da se uvere u kvalitet ponude kuhinje, komforom kako u sobama, tako i hotelu u celini. Tridesetak učesnika navedenog poslovnog susreta imali su samo reči hvale, kako za uslove boravka i rada u „Kruni“, tako i za ukupnu organizaciju boravka (posetili su Oplenac, razgledali Aranđelovac sa osmatračnice na Bukulji i upoznali se sa tokom rekonstrukcije hotela „Izvor“).


U hotelu „Kruna“ posebnu pažnju poklanjamo kadrovima, tako da zaposleni u „Kruni“ prate trendove u hotelijerstvu, govore svetske jezike, poznaju rad na računarima, a uz stalnu edukaciju, svakodnevno stiču nova znanja i veštine, kako bi „Kruna“ imala što bolju tržišnu poziciju. Svesni da ulaganjem u zaposlene vlasnici ulažu u budućnost „Krune“, iz ovog hotela kraljevskog naziva i ubuduće možete očekivati lepe vesti. Na radost gostiju hotela „Kruna“ i svih zaposlenih u „Kruni“, jer je ZADOVOLJAN GOST – KRUNA NAŠEG RADA

Iskustva i komentari posetilaca

08.09.2015 11:47
Dragica Pavlović
Potrebno mi je noćenje u Aranđelovcu sa doručkom, za delegaciju od 12 osoba. Koja je cena boravka u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama?
15.04.2014 09:29
Radomir
Dobar dan Zelio bi da pitam koliko kosta prenociste za 4 noci za jednu osobu od 20.04 do 24.04.2014. Pozdrav Hvala
31.03.2012 03:41
Velcic Dragoljub
Postovanje Pogledao sam vasu web.stranicu vaseg hotela ali nigde nisam mogao da otvorim cenovnik. Ako ste u mogucnosti posali te mi cenovnik za Juli sa polu pansionom za dve osobe 1/1 i 1/2 Otseli bi kod vas par dana . Dolazimo sa kolima i dali je vas parking obezbedjen preko noci. zahvaljujemo se vasoj azurnosti oko odgovora na ovaj nas meil. Srdacan pozdrav Velcic Dragoljub-Dubravka
01.08.2011 03:05
SLAVICA
odlican i pristupacan smestaj, preporuke iz beograda
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Hoteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hotel Kruna
  • hotel kruna,
  • hotel arandjelovac,
  • hoteli u arandjelovcu,
  • prenociste arandjelovac,
  • prenociste u arandjelovcu,
  • motel arandjelovac,
  • sala za izdavanje,
  • izdavanje sale arandjelovac