O nama - HOSTEL TASH INN


Hostel Tash Inn nudi smeštaj u komfornim, zasebnim sobama u centru Beograda po neverovatnoj ceni od 20 eura. Lociran u Tašmajdanskom parku, naš hostel je idealan izbor za sve goste koji žele da osete duh grada koji nikada ne spava.

Zahvaljujući odličnoj poziciji u jednoj od najdužih ulica u Beogradu, Bulevaru kralja Aleksandra od hostela Tash Inn za samo nekoliko minuta lagane šetnje možete stići do centra grada i brojnih kulturno-istorijskih spomenika.

Sam Tašmajdanski park predstavlja pravu zelenu oazu u kojoj se možete opustiti i uživati u prelepoj prirodi na nekoj od mnogobrojnih klupa ili bašti restorana. U okviru parka nalazi se sportski centar sa zatvorenim i otvorenim bazenom.

Hostel Tash Inn poseduje zasebne sobe sa privatnim ulazom pogodne za smeštaj 2-4 ljudi. Svaka soba poseduje svoje kupatilo sa tušem, klima uređaj, centralno grejanje, TV, frižider i orman za odlaganje stvari.

Pored odlične lokacije, ono po čemu se hostel Tash Inn izdvaja jeste maksimalna udobnost i privatnost gostiju sa željom da se osete kao kod kuće. Naše ljubazno i komunikativno osoblje rado će ponuditi sve neophodne informacije o mestima koje treba posetiti i aktuelnim dešavanjima u gradu.

Gosti imaju mogućnost korišćenja računara, a odličan wi-fi internet je dostupan u celom objektu, tako da uvek mogu da budu u kontaktu sa porodicom i prijateljima. Nedaleko od hostela Tash Inn nalaze se stajališta brojnih tramvajskih i autobuskih linija kojima možete brzo i lako stići do drugih delova grada.

Radno vreme:
svaki dan od 08-20h

Neophodno najaviti dolazak posle radnog vremena

Hostel Tash Inn, Bulevar kralja Aleksandra 61, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

03.12.2014 01:26
Sanja

Pozdrav, zanima me da li imate slobodnih trokrevetnih soba u periodu od 31.12 do 3.1 i koja je cena? Unapred zahvalna!

01.09.2013 12:47
aleksandar

kako da rezervisem sobu za 05.09.2013 na jednu noc, dolazim iz sarajeva, i kolika je cijena

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Hosteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hostel Tash Inn
  • Hostel Tash Inn,
  • Hosteli Stari grad,
  • Hostel Tash Inn Beograd,
  • Hosteli u Beogradu,
  • Hostel u centru Beograda,
  • Hostel Tash Inn radno vreme