O nama - HOSTEL SKADARLIJA SUNRISE


Hostel "Skadarlija Sunrise" smešten je u Skadarskoj ulici broj 15 u samom srcu Beograda. U najpoznatijoj boemskoj četvrti u gradu, Skadarliji, pronaći ćete moderno opremljen hostel koji će Vas srdačno ugostiti prilikom Vaše posete Beogradu.

Nastojeći da svojim gostima omogućimo najviši vid komfora i smeštaja, svakom detalju u našem hostelu posvetili smo maksimalnu pažnju. Savršeno uredne i čiste sobe, visoki plafoni, i super komforni kreveti omogućiće Vam da se kvalitetno odmorite i budete spremni za razgledanje Beograda.

Smeštajni kapacitet hostela "Skadarlija Sunrise" čine:

 • - 1 osmokrevetna soba
 • - 2 šestokrevetne sobe
 • - 1 četvorokrevetna soba
 • - 3 dvokrevetne sobe
 • - 1 dvokrevetni apartman
 • - 1 četvorokrevetni apartman


Dok boravite u hostelu "Skadarlija Sunrise" možete koristiri zajedničku terasu i dvorište za sve goste.

Na svega 100 metara od našeg hostela nalaze se brojne prehrambene prodavnice u kojima možete da kupite sve što Vam je potrebno. Takođe tu su i lokalne autobuske stanice sa Trga Republike uz pomoć kojih veoma lako stižete do drugih delova grada.

Najbolji način da upoznate Beograd i sve njegove lepote je da posetite neki od njegovih restorana, kafića i noćnih klubova, koji Vam obećavaju nezaboravan provod. U neposrednoj blizini našeg hostela pronaći ćete ugostiteljske objekte za svačiji ukus, koji će Vam predočiti istoriju i kulturu našeg naroda.

Oko 400 metara deli Vas od Kalemgdanske tvrđave, sa koje se pruža nepregledan pogled na Zemun i suprotnu obalu Dunava. Takođe ako želite da Vašu šetnju do Kalemegdana upotpunite šopingom, popularno šetalište Knez Mihailova koje će se ukazati pred Vama može da Vam ponudi veliki broj modnih butika.

Hostel je otvoren od 00-24h, tako da ste dobrodošli u bilo koje doba dana i noci.

Naše ljubazno osoblje izaći će Vam u susret i potruditi se da budete zadovoljni uslugom, odete sa nezaboravnim uspomenama na prelepe trenutke provedene u našem hostelu i jedinstvenoj Skadarliji.

Uz čašicu dobre rakije, poželećemo Vam dobrodošlicu u Beograd i naš hostel.
Očekujemo Vas.

Hostel "Skadarlija Sunrise" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

07.07.2018 02:22
Dragana Misic
Najlepsi hostel u Beogradu po meni je definitivno hostel Skadarlija. Sve sobe su jako lepe, hostel je veoma cist i domacini su jako prijatni. sve pohvale i preporuke za Hostel Skadarlija.
31.05.2018 03:20
Danijela Markovic
Odlično uređen hostel. U samom srcu Beograda. Prijatni domaćini i fantasičan enterijer! Sve pohvale za hostel Skadarlija Sunrise.
20.03.2014 09:53
Vladimir
Poštovanje Zorane, Cena za dvokrevetnu sobu je 34 eura. Srdačan pozdrav, Vladimir
19.03.2014 09:26
zoran
Koliko kosta prenociste dvokrevetne sobe
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Hosteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hostel Skadarlija Sunrise
 • hostel skadarlija sunrise,
 • skadarlija sunrise hostel,
 • skadarlija sunrise,
 • beograd hosteli,
 • hosteli beograd,
 • hostel skadarlija sunrise radno vreme