Hostel Danubio

  • 1
2.50 | 2 ocena

O nama - HOSTEL DANUBIO

Sakriven od gradske buke, u blizini reke Dunav po kojoj je i dobio ime, novootvoreni hostel Danubio, idealno je mesto za sve posetioce Beograda koji tragaju za smeštajem u istorijskom delu grada. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na samo 7 minuta hoda od Knez Mihajlove ulice, do svih turističkih atrakcija možete stići laganom šetnjom.


Naš potpuno novi objekat pruža usluge dnevnog boravka i prenoćišta u komforno opremljenim sobama. U sklopu hostela Danubio nalaze se tri komforne višekrevetne sobe, koje su maksimalno prilagođene potrebama gostiju.


Sve sobe su nove, svetle, prostrane i opremljene udobnim ležajevima, klima uređajem i grejanjem, kao i ormarićima za odlaganje stvari na zaključavanje, što stvara idealne uslove za Vaš prijatan boravak. Takođe, svim našim gostima na raspolaganju su dva kompletno opremljena kupatila.


Za Vaše idealno opuštanje i uživanje, tu su besplatan WI-FI internet tako da uvek možete biti u kontaktu sa Vašom porodicom i prijateljima, kao i TV sa velikim brojem domaćih i stranih kanala. Tokom lepih dana, svi naši gosti mogu da borave u prelepom dvorištu, daleko od gradske buke i gužve.


Svim ljubiteljima kuvanja na raspolaganju je kompletno opremljena kuhinja, sa ravnom pločom i pećnicom, tako da Vaše prijatelje možete obradovati omiljenim jelom. Ukoliko u naš hostel dolazite sopstvenim vozilom na raspolaganju Vam je besplatni parking.


U neposrednoj blizini hostela Danubio nalaze se brojne kulturne i istorijske znamenitosti koje će Vaš boravak u Beogradu učiniti nezaboravnim: gradski park Kalemegdan, Zoološki vrt, boemska četvrt Skadarlija, Gradska skupština, kao i prodavnice, restorani, banke, spa centar i biciklistička staza koja povezuje stari deo grada sa Adom Ciganlijom, Novim Beogradom i Zemunom.


Naša receprcija je neprekidno otvorena i Vama na usluzi, a ljubazno i informisano osoblje sa poznavanjem stranih jezika ponudiće Vam sve neophodne informacije o znamenitostima našeg glavnog grada, kulturnim i sportskim dešavanjima, kao i noćnom životu u Beogradu.


Uživajte i Vi u novootvorenom hostelu Danubio

Dnevni smeštaj i prenoćište u novim i komforno uređenim sobama


Radno vreme: 00-24h


Danubio Hostel, Dunavska 22, Dorćol, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

07.07.2018 02:21
Miodrag Kostic
Hostel Danubio je potpuno nov i pruža usluge dnevnog boravka i prenoćišta u komforno opremljenim sobama. U sklopu hostela Danubio nalaze se tri komforne višekrevetne sobe, koje su maksimalno prilagođene potrebama gostiju i omogucuju Vam maksimalan uzitak tokom boravka.
12.06.2018 03:40
Danijela Markovic
Nov hostel u Beogradu koji je jako lepo opremljen. Smesten na jako lepom mestu,u blizini Dunava. Divan pogled i sam centar grada vam je jako blizu ukoliko se odlucite za Danubio hostel,a verujte da necete pogresiti. Takodje poseduje i jako lepo dvoriste,tako da pun pogodak u svakom smislu te reci.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Hosteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hostel Danubio
  • Hostel Danubio,
  • Hostel Danubio radno vreme,
  • Hostel Danubio kontakt telefon