El Dorado Residence

  • 1
5.00 | 3 ocena

O nama - HOSTEL EL DORADO


Hostel „El Dorado“ pronaći ćete u ulici Prote Mateje broj 46, na teritoriji opštine Vračar u Beogradu. Smešten u veoma mirnom delu grada, naš hostel je savršen izbor za sve one koji preferiraju mir i tišinu. U neposrednoj blizinu našeg hostela nalazi se muzej Nikole Tesle i Španska ambasada, kao i veliki broj drugih znamenitosti Beograda.

Ono što posebno želimo da istaknemo je blizina najlepšeg parka u Beogradu, parka Tašmajdan u čijem zelenilu možete svakodnevno uživati tokom boravka i noćenja u našem hostelu. Na svega 1.5km od centra grada i Trga Republike, hostel „El Dorado“ predstavlja savršenu odluku za turiste i poslovne ljude koji posećuju Beograd.

U našoj srdačnoj ponudi se nalaze klimatizovane sobe sa besplatnim Wi Fi internetom koji gosti po želji mogu koristiti. Savremeno opremljen hostel u centru grada pružiće Vam komfor i udobnost na kakve ste navikli u Vašem domu. Svaki gost dobija poseban ormarić za odlaganje svojih stvari.

Tokom boravka u našem hostelu možete koristiti zajedničku dnevnu sobu sa velikim televizorom, kompletno opremljenu kuhinju sa svim pratećim elementima, kao i raskošnu terasu sa koje ćete uživati u predivnom pogledu.

Takođe nudimo Vam i mogućnost noćenja sa doručkom u restoranu koji se nalazi na 50 metara od hostela. U krugu od 150 metara od hostela „El Dorado“ nalazi se veliki broj kafića i prodavnica u kojima možete pronaći sve što Vam je potrebno za Vaš prrijatan boravak.

Autobusku i železničku stanicu pronaći ćete na oko 1.8k od hostela, a aerodrsom Nikola Tesla na oko 17 km. Potrudićemo se da se osetite dobrodošlim u svakom trenutku i da uživate u udobnosti koju smo Vam pripremili.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
www.hosteleldorado.com

Kontakt telefon:
063/ 180 66 67

Možete nam se obratiti i putem email-a:
hostel.eldorado@gmail.com

Vrhunski hostel u centru grada na veoma atraktivnoj lokaciji.
Povoljan smeštaj i noćenje u Beogradu,
Noćenje sa doručkom – po želji.
Hostel Belgrade.
Hostel „El Dorado“ Vračar, Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TURIZAM Hosteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu El Dorado Residence
  • el dorado residence beograd,
  • el dorado residence,
  • el dorado residence hostel,
  • el dorado hostel slavija,
  • el dorado hostel na slaviji