Hostel Vum

  • 3
5.00 | 5 ocena

O nama - HOSTEL VUM


Hostel VUM je novootvoreni hostel u Šapcu koji toplo dočekuje goste od septembra 2017. godine. U prijatno uređenom prostoru na raspolaganju su višekrevetne sobe namenjene svima koji žele da uživaju sa svojim prijateljima, kao i apartmani za one kojima je potreban mir i privatnost.

Zahvaljujući idealnoj lokaciji na samo 1,5km od centra Šapca, hostel VUM nudi idealne uslove za odmor i opuštanje daleko od buke, a opet tako blizu grada. Kapacitet našeg hostela je 50 kreveta koji su raspoređeni u sobama različitih struktura: višekrevetne spavaonice do 18 kreveta, šestokrevetne i četvorokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom, kao i tri apartmana (dvokrevetna soba sa kupatilom).

Hostel VUM je potpuno nov i savremeno uređen objekat koji pruža smeštaj i prenoćište po visokim standardima. Funkcionalno opremljene sobe modernim nameštajem od drveta i kreveti sa antialergijskim madracem, garantuju maksimalno opuštanje i relaksaciju. U zavisnosti od tipa sobe, kreveti su single ili na sprat.

Sa željom da gostima osiguramo vrhunski komfor, svaka soba ima grejanje, TV prijemnike, deo soba je klimatizovan, dok kupatilo poseduje tuš kabinu i peškire. Posebno ističemo da iz sobe postoji izlaz na balkon, a gostima je na raspolaganju i prelepo uređeno dvorište koje predstavlja pravu oazu mira i zelenila.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje rado će Vam ponuditi sve željene informacije o značajnim kulturnim i istorijskim mestima koje treba posetiti u Šapcu, dobrim restoranima i kafićima, kao i noćnom životu.

Telefoni za informacije i rezervacije:
063/236-525
062/592-049
064/553-62-64
e-mail: office@vumdoo.com

Radno vreme:
svaki dan od 00-24h

Hostel VUM, Vojvode Janka Stojićevića 99, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Hosteli
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hostel Vum
  • Hostel Vum,
  • Hostel Vum Šabac,
  • Hostel Vum u Šapcu,
  • Hosteli u Šapcu,
  • Hostel Vum radno vreme