Kontakt podaci za vašu firmu

HBO Medical center Hiperbaricne komore

  • 1
  • %
3.7 | 3 ocena
HBO Medical Center je savremen centar za lečenje kiseonikom koji primenjuje najefikasnije metode u prevenciji i lečenju bolesti i mnogih povreda i trovanja. Hiberbarična medicina pokreće mnoge pozitivne procese koji doprinose bržem ozdravlje...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 347b
Voždovac,Beograd

Pre 6 h poslednji put pozvana firma

Carbofit

  • 1
  • %
4.5 | 2 ocena
CARBOfit centar po prvi put u Srbiji predstavlja CARBIOfit tretman koji doprinosi očuvanju Vašeg zdravlja i lepote. Potpuno prirodni tretman ima isti efekat kao hiperbarična komora, jer povećana oksigenacija tkiva poboljšava mikrocirkulaciju...
Pročitaj više
Pukovnika Pejovica 8
Voždovac,Beograd

Pre 7 h poslednji put pozvana firma

Hiperbarična komora Zemun

  • 1
0.0 | 0 ocena
Hiperbarična komora Zemun nudi tretmane čistim kiseonikom u terapijske i kozmetičke svrhe. Za razliku od velikih medicinskih komora, naša savremena komora dostupna je svima, kao dopunska terapija za revitalizaciju, podmlađivanje i poboljšanj...
Pročitaj više
Pariske komune 24
Novi Beograd,Beograd

Pre 6 h poslednji put pozvana firma

Oxybaric Centar Hiperbarična Komora

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
Nudimo Vam tretmane čistim kiseonikom u hiperbaričnim komorama kako biste poboljšali opšte stanje organizma, imali više energije i bolju koncentraciju, ali i da izgledate lepše i mlađe!...
Pročitaj više
Kneza Mutimira 4
Zvezdara,Beograd

Pre 7 h poslednji put pozvana firma

Iskustva i komentari posetilaca

14.07.2019 02:38
Marko Markovic Marko Markovic
Prostor lepo opremljen, prijatan i moderan. Osoblje usluzno i predusretljivo. Voda, caj, sok... Sto se tice komora odlicne i delotvorne, pored otoka i rane od operacije celo telo mi se regenerisalo i oporavilo. Veoma ubrzalo terapijski oporavak. Svaka preporuka.
07.04.2019 11:36
Ranka Milosevic Ranka Milosevic
Molim vas za cenu tretmana Hiperbaricnom komorom!?
21.10.2018 03:39
Milan Batoćanin
Neki cenovnik terapija?
28.03.2018 02:44
Danica Vavaliagakis
Postovani/a, upravo sam procitala usluge Hiperbaricne komore-Zemun, vrlo mi se dopada, zelela bih da koristim vase usluge u HBK-i radi opsteg zdravlja, pa me interesuje cena usluge, recimo za 10 tretmana i koliko cesto mogu koristiti, dali je to dnevno jednom ili 2 puta molim napisite mi, Hvala, vasa Danica Vavaliagakis.
Postovani, imam vec 3 godine artrozu prstiju na rukama,dali tu moze da pomogne HBO terapija? Havla
14.06.2017 08:49
Iva Markovic
Carbofit terapija je vec odavno pokazala efikasnost i kada su u pitanju reumatske bolesti artroza,degenerativne bolne promene na zglobovima,fibromijalgija,dugotrajni rasprostranjeni bol u misicima i kostima,polineuropatija,bolovi zbog ostecenja vise perifernih nerava.
14.06.2017 08:44
Maja Matic
Hiperbaricna medicina je grana medicine koja proucava i u praksi primenjuje povoljne terapijske efekte kiseonika pod povisenim pritiskom koji se smatra najznacajnijim iskorakom u medicini i svrstava se po znacaju sa primenom transfuzije krvi i pronalaskom antibiotika.
02.04.2017 10:29
Jovica Vitakic
Osnovna delatnost Hbo Medical Centra je primena hiperbaricne oksigenacije,lecenje kiseonikom pod povisenim pritiskom.Hbo tretman se sprovodi u hiperbaricnim komorama i podrazumeva udisanje cistog kiseonika pod povisenim pritiskom,pri cemu se pokrecu mnogobrojni pozitivni procesi u organizmu.
02.04.2017 10:26
Andrija Atanaskovic
Efikasnost Carbo terapije je dokazana kada su pitanju vaskularne bolesti,kao sto su losa periferna cirkulacija,Rejnova bolest,spazam malih arterijskih perifernih krvnih sudova,najcesce u prstima,Buergerova bolest,posledica ucestalih upala arterija.
25.12.2016 11:53
Jovica Vitakic
Ako imate problema sa cirkulacijom i prosirenim venama Carbofit je prava adresa za vas.Cirkulacija ugljen dioksida kroz kozu pokazala se veoma efikasnom kada je losa cirkulacija u pitanju,sve preporuke.
25.12.2016 11:50
Ana Milosavljevic
Hiperbaricni tretmani su ubzali rehabilitaciju moje ahilove tetive,preporuka svim sportistima.Centar za poremecaje imunološkog sistema,centar za kontrolu fizicke sposobnosti,centar za pripremu vrhunskih sportista.
Postovani DR.Moj problem je sledec a hteo bih da ga smanjim.Imam problem sa nespavanjem ,imam znake tremora i vaskularna aorta tj.srcana aorta je 4,9 cm ,mogu li koriscenjem barokomore poboljsati moje zdravstveno stanje? Hvala na odgovoru.
20.06.2016 11:23
Goran Sarenac
Uglen dioksid prolazi kroz kozu a njegova koncentracija oslobadja kiseonik iz tela.Carbofit tretman je efikasna prirodna terapija koja postize maksimalne rezultate kada su u pitanju rehabilitacija sportskih povreda,regeneracija tela,mrsavljenje, celulit,hiruske intervencije,slaba cirkulacija.
20.06.2016 11:19
Kosta Savic
Najsavremenija hiberbaricna komora u gradu.Sve preporuke za decu sa bronhitisom.Hiperbaricna medicina je grana medicine koja proucava i u praksi primenjuje povoljne terapijske efekte kiseonika pod povisenim pritiskom.
11.09.2015 03:14
Ružica Manojlović
HBO Medical Center hiperbaricne komore i lecenje kiseonikom su mi pomogli da se izborim sa hroničnom bolešću. Sve preporuke
04.04.2015 10:00
Aleksandra Kostic
Imam tinitus vec skoro 2 godine dosta je jak zvuk i puno mi smeta da li bi mozda sa ovom komorom taj zvuk mogao malo da se smanji?PUNO bi ste mi pomogli
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Hiperbaricna komora