Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hemijsko čišćenje krzna
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hemijsko čišćenje krznenih bundi

Akcija -25% 3000 Din.
Hemijsko čišćenje krznenih bundi - 3.000 din! Hemijsko čišćenje Drale!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hemijsko čišćenje krzna

Krzno je oduvek bilo i biće, neprolazni ženski hir. Kada kažemo krzno, obično mislimo na pravo, prirodno krzno. Bunde od vizona, nerca, polarne lisice, činčile i slično, zaista su stvar prestiža, statusni simbol i mnoge dame žele da ih imaju.

Hemijsko čišćenje krzna

Kako se održava krzno?

Svima nam je poznato da je krzno veoma skupoceno, pa kada već imamo takav odevni predmet, moramo ga i održavati na pravi način. Bunde su nežne, prijatne i tople, ali ih nosimo samo tokom hladnih zimskih meseci.

Ipak, bunde nisu jedini predmeti od krzna, tu su još i šubare, krzneni kaputi, mufovi za ruke i uši, krzneni prsluci, kape i šalovi, rukavice, cipele ili čizme... Osim što nas greju, sve ove krznene stvari daju nam notu ženstvenosti, sofisticiranosti, elegancije i stila.

Kada zima konačno prođe, potrebno je da krzno pravilno održavamo, kako bi bilo spremno za narednu sezonu.

U čemu se najčešće greši? Mnoge pripadnice lepšeg pola čuvaju svoju bundu tako što stavljaju na nju najlonske navlake. Savet je da se stavljaju platnene navlake, sa tkanjem koje je veoma retko, a iz razloga da bi krzno moglo da „diše“.

Ukoliko svoju skupocenu bundu sabijete pored raznih drugih stvari u garderoberu, onemogućavate cirkulaciju vazduha i povećavate temperaturu.

Još jedna greška je stavljanje zajedno predmeta od vune sa krznom. Za svoje krzno odaberite tamno, hladno mesto koje je zaštićeno od vlage. Dosta ljudi ne zna da bi bunde trebalo redovno provetravati, i to na svakih deset do petnaest dana, ali ih ne treba izlagati direktnom suncu.

Hemijsko čišćenje krzna iskustva

Ako posedujete muf, rukavice sa krznom, šubaru, bundu, krzneni prsluk ili kaput, svakako znate da je najbolje moguće održavanje redovno posećivanje servisa za hemijsko čišćenje. Stručno osoblje zna da na pravi način tretira vaše krzno, tako da se ono ni minimalno ne ošteti, a da uvek izgleda lepo i novo.

Hemijsko čišćenje krzna cena

Pošto se zna da je tempo savremenog života jako brz, radnje za hemijsko čišćenje nude mogućnost da dođu na vašu adresu i da preuzmu krzneni odevni predmet, koji će kasnije, nakon tretmana u radnji, biti dostavljen po dogovoru.

Ukoliko imate više komada garderobe za čišćenje i ako novčani iznos usluge premašuje određenu cifru, usluga preuzimanja i dostave je besplatna. Ipak, oko ovih detalja se morate dodatno raspitati kod odabranog servisa za čišćenje krzna.

Budite slobodni da ljubaznom osoblju postavite eventualna pitanja oko održavanja krzna, jer „dobar savet zlata vredi“, posebno kada su u pitanju skupocene stvari poput bunde od polarne licice ili činčile, na primer.

Dugogodišnja tradicija govori o zavidnom iskustvu zaposlenih, kao i o kvalitetu usluga, tako da ćete postati još jedan zadovoljni klijent, koji će redovno poveravati svoje krzno da se hemijski očisti.

Hemijsko čišćenje krzna cena:

Kolika je cena hemijskog čišćenja bunde, zavisi od toga da li je bunda od veštačkog ili prirodnog krzna, kao i od toga koje je dužine. Primera radi, za kratke bunde od veštačkog krzna potreno je platiti u proseku od 1000 do 1500 dinara, dok za duge bunde od prirodnog krzna, cene hemijskog čišćenja se kreću u proseku od 4500 din. do 6000 dinara.

Hemijsko čišćenje jakne sa krznom – cena u proseku od 2400 din. do 2700 dinara, što zavisi od dužine jakne.

Za hemijsko čišćenje kape sa krznom, potrebno je izdvojiti od 700 do 800 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za hemijsko čišćenje koji su oglašeni ispod našeg teksta.  

Iskustva i preporuke posetilaca

03.09.2018
Mladen Todorovic

UKoliko pricamo o hemijskom ciscenju krzna, ako mene pitate samo treba da se posavetujete sa nekim strucim licem u koje mozete da imate puno poverenje.

05.09.2017
Jana Stankovic

Po pravilu ovo hemijsko ciscenje moze i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljneje vremena i nista vise od toga.

20.04.2017
Janko Zivanovic

Mora ono da se dobro i kvalitetno plati kako god da okrenete.

21.03.2017
Petar Jankovic

Po meni je ono nesto sto u svakom slucaju treba da se plati. Sve drugo je mnogo losije resenje.

02.03.2017
Ivan Stojanovic

Ovo moze bez vecih problema da se uradi ali je za to ipak potrebna posebna tehnika.

13.02.2017
Ivan Stojanovic

Mogu samo slobodno da kazem da je ovo vema vazno hemijsko ciscenje. Ako se za njega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.

17.01.2017
Marko Petrovic

Ako pricamo generalno, ovo je posebna vrsta ciscnenja u koju zaista treba da imate puno poverenje da vam krzno nece ocistiti.

27.12.2016
Biljana Brankovic

Mislim da su generalno cene za hemijsko ciscenje krzna inace i vise nego povoljne.

09.12.2016
Dusan Markovic

UKoliko pricamo o hemijskom ciscenju krzna, ako mene pitate samo treba da se posavetujete sa nekim strucim licem u koje mozete da imate puno poverenje.