Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hemijsko čišćenje bundi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hemijsko čišćenje krznenih bundi

Akcija -25% 3000 Din.
Hemijsko čišćenje krznenih bundi - 3.000 din! Hemijsko čišćenje Drale!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Očistite hemijski BUNDU u radnji sa najdužom tradicijom!

Akcija -30% 2100 Din.
Očistite hemijski BUNDU u radnji sa najdužom tradicijom po ceni od 2.100 din samo u Servisu za hemijsko čišćenje Raša! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hemijsko čišćenje bundi

Verovatno je veoma teško pronaći pripadnicu lepšeg pola koja ne uživa u nošenju bunde, i uživanju koje meko i toplo krzno donosi sa sobom. Skupocena bunda predstavlja na određen način i statusni simbol, prestiž, a takođe bunda je i oličenje ženstvenosti. Možemo zaključiti da je bunda hir koji nikada neće izaći iz mode.

hemijsko čišćenje bundi

Hemijsko čišćenje bunde od nerca

Krzno predstavlja „ljubav na prvi pogled“ kada je reč o ženama svih starosnih dobi. Verovatno vodeću poziciju ima čuvena bunda od nerca. Bunda je jednostavno, zajednički imenitelj svih pripadnica lepšeg pola, bez obzira da li se bave politikom, sportom, ekonomijom, da li su domaćice, sekretarice ili pravnice...

Da biste svoju skupocenu bundu od nerca održavali na pravi način, biće vam neophodna usluga servisa za hemijsko čišćenje.

Hemijsko čišćenje bunde od polarne lisice

Prirodno krzno je uvek popularno, pa je bunda od polarne lisice čest izbor mnogih žena. Jedini pravi način održavanja ovog skupog odevnog predmeta je poseta radnji za hemijsko čišćenje, čije će osoblje na pravi način tretirati prirodno krzno.

Hemijsko čišćenje bunde od činčile

Reč je o bundi od prirodnog krzna činčile, i predstavlja oličenje dobrog ukusa. Krzno je svake sezone veoma moderno, dok je održavanje najbolje prepustiti profesionalcima.

hemijsko čišćenje bundi cena

Hemijsko čišćenje bunde od vizona

Pošto su poslovne žene najčešće preplavljene gomilom obaveza, servisi za hemijsko čišćenje nude uslugu dolaska na vašu adresu i preuzimanja bunde. U dogovoru sa vama, hemijski tretirana bunda će biti dostavljena, tako da ste koristeći ovu uslugu značajno uštedeli vreme.

Hemijsko čišćenje bunde od astragana

Krzno je stvar luksuza, pa je tako i kada je reč o bundi od astragana. Vaše krzno će najbolju negu dobiti u profesionalnim radnjama za hemijsko čišćenje.

Hemijsko čišćenje bunde od nutrije

Bez obzira da li imate kratku ili dugačku bundu od nutrije, neophodno joj je održavanje na poseban način, u skladu sa njenim kvalitetom. Ljubazno osoblje odabranog servisa učiniće da se uvek iznova vraćate, zadovoljni uslugom.

Hemijsko čišćenje bunde od veštačkog krzna

Mnoge dame se iz različitih razloga odlučuju da ne nose pravo krzno, već veštačko. Bunde od veštačkog krzna, takođe su elegantne i prefinjene, a da bi uvek izgledale lepo, brigu o njima prepustite osoblju servisa za hemijsko čišćenje.

Hemijsko čišćenje bunde od eko krzna

Ovo je krzno koje imitira pravo, prirodno krzno. Čest je izbor mnogih dama, a da bi vaša bunda od eko krzna uvek blistala punim sjajem, potrebno ju je održavati na pravi način, a to vam mogu priuštiti samo profesionalci.

Hemijsko čišćenje bundi cena:

Koliko ćete izdvojiti za uslugu hemijskog čišćenja bunde, zavisi od toga da li je bunda od veštačkog ili prirodnog krzna, kao i od toga koje je dužine. Primera radi, za kratke bunde od veštačkog krzna potreno je platiti u proseku od 1000 do 1500 dinara, dok za duge bunde od prirodnog krzna, cene hemijskog čišćenja se kreću u proseku od 4500 din. do 6000 dinara. Sva roba se dobija na ofingeru i nalazi se pod zaštitnom kesom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise za hemijsko čišćenje koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

03.09.2018
Mladen Todorovic

Hemijsko ciscenje bundi nije bas jeftina usluga i svakako bi trebalo da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

05.09.2017
Ljubinka Sreckovic

Trebate samo da budete uporni po pitanju bundi. Kada ste vec izdvojili toliko novca za njih, onda biste trebali i da ih dobro i kvalitetno odrzavate. Nista drugo ni ne treba da vas brine.

04.05.2017
Janko Zivanovic

Sva sreca pa se ovo u danasnje vreme moze uraditi bez nekih velikih problema.

20.04.2017
Nikolina Pantelic

Sto se hemijskog ciscenja bundi, odmah treba da znate da treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je mnogo losije resenje.

06.04.2017
Petar Jankovic

Moze i mora ono lepo da se plati. Sve drugo je samo gubljeje vremena po meni i nista vise od toga.

21.03.2017
Jana Stankovic

U svakom slucaju je po meni ovo ciscenje koje ce trebati da se dosta plati.

02.03.2017
Ivan Stojanovic

U svakom slucaju je ovo nesto sto mora da se debelo plati.

13.02.2017
Ivan Stojanovic

Koliko mi je poznato samo, ovo je veoma vazno hemijsko ciscenje. Sve drugo je sto se mene tice, daleko manje vazno.

17.01.2017
Marko Petrovic

Postoje razlicite bunde ali sto je bunda skuplja to je lepsa. Samim tim tada i zahteva odredjeno odrzavanje.

27.12.2016
Biljana Brankovic

U svakom slucaju bunda ne bi trebala da se pere. To je jedino treba da imate u pogledu toga i zato je hemijsko ciscenje ipak jedino resenje.

09.12.2016
Dusan Markovic

Zaista ne bih mogao da vam nesto kazem po pitanju odrzavanja bundi ali je to ipak nesto o cemu svaka zena treba da vodi racuna.