Kontakt podaci za vašu firmu

Laser centar Happy Lady

  • 1
  • %
5.0 | 2 ocena
Laser centar Happy Lady nudi usluge laserske epilacije celog tela najsavremenijim diodnim laserom. Diodni laser predstavlja brzo, efikasno i trajno rešenje za uklanjanje neželjenih i uraslih dlačica sa tela. Neka i Vaša koža bude glatka i be...
Pročitaj više
Preradoviceva 9b
Beograd

Estetska dermatologija Dr Bojic

  • 5
5.0 | 3 ocena
ESTETSKA DERMATOLOGIJA DR BOJIĆ Potreba da se izgleda bolje i mlađe dovelo je do razvitka posebne grane medicine: estetske dermatologije. Bazirana je na anti-age tretmanima i postupcima. Pravilnom negom i određenim dermatološkim tre...
Pročitaj više
Rackoga 7, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Dragana Misic
Ukoliko trazite mesto, gde biste mogli da uradite kvalitetan hemijski piling, ona je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite kozmeticki salon Stil. To je kozmeticki salon u kojem rade iskljucivo profesionalni kozmeticari koji svojim klijentima stoje na raspolaganju tokom radnog vremena.
Petar Jankulovski
Ako vec pricamo iskren nije ovo ipak tretman koji vam moze pomoci po pitanju svih bolesti. Kako god da okrenete, hemijski piling nikada nije bio ni malo naivan. Kod hemijskog pilinga a posebno u Beogradu je veoma vazno da pronadjete zaisat neku proverenu dermatolosku ordinaciju.
Stojance Ristovski
Meni se licno hemijski piling nista ne svidja. Odnosno, moja zena ga je nekoliko puta do sada radila ali je uvek problem u tome sto se nakon og tretmana bar meni bukvalno nista ne primecuje.
Milen Jovanovic
hemijski piling je deo funkcionalne oblasti estetske hirurgije i zbog toga sa ovom intervencijom ne treba da se igrate. U tom smislu je ipak najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim mestom.
Marina Zivkovic
Ono sto mi moja zena kaze je to da je u Beogradu surova realnost da dermatoloske ordinacije naplacuju veoma visoke cene po pitanju hemisjkog pilinga, narocito ukoliko su po tom pitanju na dobrom glasu.
Filip Milutinovic
Ukoliko se odlucite za hemijski piling u nekom proverenom leaserskom centru, sigurno ne biste trebali da se pokajate.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mogu da vidim ipak je ovo tretman u koji po svemu sudeci mozete da imate puno poverenje.
Jovana Milinkovic
Oridnacija za plasticnu hirurgiju Colovic je mesto u koje mozete da imate puno poverenje kada govorimo o kvalitetnom hemijskom pilingu.
Lea Stankovic
Moje licno misljenje je da po pitanju hemijskog pilinga posetite dermatolosku ordinaciju Dr. Centar.
Simona Vucinic
Po pitanju veoma kvalitetnog a u isto vreme i povoljnoj hemisjkog pilinga, definitivno treba da se obratite estetskom centru Be You.
Marta Dencevic
Po pitanju hemijskog pilinga lica, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite ordinaciju Orea i da se bas tamo licno uverie u kvalitet.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam je vec potreban kvalitetan hemijski piling, ubedljiov je onda najbolje resenje za vas da posetite salon Stil.
Todor Markovic
Hemijski piling je po savetu moje zene ipak mozda najbolje da uradite u lasersokm centru DreamSkin.
Nikolina Pantelic
Po pitanju hemijskog pilinga, zaista ne treba nesto previse da oklevate. Po meni je himijski piling zaisat i vise nego kvalitetan tretman.
Janko Zivanovic
Hemijski piling je nesto sto moze samo da doprinese vasem estetskom izgledu a nije nikako nesto sto moze da vam naskodi.
Petar Jankovic
I moja zene cesto ide na kozmeticke tretmane razlicite prirode i svrhe kod doktora Bojic i bas mi je rekla da je i vise nego zadooljna.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetan estetki piling, onda je definitivno najbolje resenje za vas da posetite centar Dr Bojic. To je centar u kojem radi iskljucivo vrhunski profesionalac u kojeg mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetan hemjski piling, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Ukoliko odlucite suprotno, rizikujete da narusite kult estetike i lepote kod jedne zene.
Dusan Markovic
Ako nista bar u danasnje vreme postoji dosta tih detmatoloskih salona u kojima kvalitetno mozete dobiti odredjene tretmane. To se na ravno odnosi i na tretman kakav je hemijski piling.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnom hemijsko pilingu, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Prima Harmonija salon lepote. To je salon lepote u koji mozete imati puno poverenje i slobodno ga posetiti tokom radnog vremena.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite mesto, gde biste mogli da uradite kvalitetan hemijski piling, ona je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite kozmeticki salon Stil. To je kozmeticki salon u kojem rade iskljucivo profesionalni kozmeticari koji svojim klijentima stoje na raspolaganju tokom radnog vremena.
Ivana Petrovic
Nisam do sada koristila ovaj metod ali moje prijateljice jesu. Kazu da im dosta podmladi kozu. Naravno, jako je bitno da ovaj tretman uradite na kvalitetnom mesto. Pre svega, zbog toga sto se koriste odredjeni hemijski elementi i jedinjenja pa je vazno da isti budu odredjenog kvaliteta.