Kontakt podaci za vašu firmu

ALU i PVC stolarija Simontal

  • 1
3.0 | 3 ocena
Firma Simontal se bavi proizvodnjom i montažom najkvalitetnije aluminijumske i pvc stolarije. U ponudi imamo najbolje brendove koji će Vaš prostor zaštititi od vetra, kiše, snega i buke: Salamander PVC, Alumil ,Profilco, Gu Bks. Koristimo na...
Pročitaj više
Vuka Karadžića 71
Stara Pazova
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Zdravko Popovic Zdravko Popovic
INTERESUJU ME HARMONIKA VRATA, CIJENA PO KVADRATU, KONTAKT TELEFON I DALI IMATE PRESTAVNISTVO U VRNU GORU I NJIHOV TELEFON
Jovana Lukic
Harmonika vrata idealna su kada zelite da odvojite neku prostoriju od druge ali tako da kda vam zatreba dodatni prostor ta vrata samo pomerite u stranu i dobijate opet pun prostor jedne prostorije. Mi smo odvojili dnevnu sobu od trpezarije i kuhinje harmonika vratima ali kada imamo neko slavlje i zatreba nam dodatni prostor sve se lako resava.
Filip Milutinovic
Harmonika vrata su deo enterijera koji moze definitivno najbolje da se uklopi u okviru neke kuhinje, koja bi trebala da bude unapred isplanirana u takvom jednom fazonu. Zbog toga je uvek najbolje da se u pogledu drvenih vrata i stolarije posavetujete sa nekim iskusnim arhitektom.
Mihajlo Nastasovic
Po svemu sudeci, nikada ova vrata nisu bila nesto posebno skupa.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, ovo su i vise nego odlicna vrata. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
Ivana Petrovic
Nije samo stvar u tome da li se ona na najbolji moguci nacin uklapaju ili ne vec i tome koliko stvarno kostaju.
Marina Zivkovic
Pre svega, ovi stolari su poprilicno bezobrazni po tom pitanju koliko samo haronika vrata moraju u danasnje vreme da se plate.
Jovana Milinkovic
osnovni problem je pre svega u tome sto harmonika vrata dosta kostaju. Ipak je to veoma bitno imati na umu.
Petar Jankulovski
mogu samo da kazem da cene za harmonika vrata u Beogradu nisu ni malo jeftine i uvek je to osnovni problem.
Lea Stankovic
Ni meni se isto kao i mnogima ovde harmonika vrata ne svidjaju. Tako da ih u svakom slucaju nikako ne bih uradila.
Stojance Ristovski
Fora sa ovim vratima je u tome da ona jako puno kostaju a meni se licno ni malo ne svidjaju.
Simona Vucinic
Ova vrata su nesto sto uvek mora posebno da se plati. Naravno, sve zavisi od toga koliko kosta da se naprave.
Milen Jovanovic
Nije po meni problem u tome sto se ta vrata prave od drveta. Po meni je najveci problem u tome sto ona zaista moraju da budu bas onako kvalitetna. E sada, pri svemu tome mi se cak i ne svidja kako tacno izgledaju.
Marta Dencevic
Tacno je da harmonika vrata mogu da se urade od drveta ali je problem u tome sto se taj tip vrata meni generalno ne svidja.
Filip Milutinovic
Mislim da je vreme kada su se radila harmonika vrata ipak daleka proslost i da to vise tako ne treba da se radi.
Ljubinka Sreckovic
Na kraju ipak mislim da ovo mogu da budu jedna veoma dobra i kvalitetna vrata.
Mihajlo Nastasovic
Licno mislim da je po pitanju izbora bas za ovu vrstu vrata od izuzetne vaznosti da budete svesni sa kakvim prostorom tacno raspolazete.
Nikolina Pantelic
Veoma kvalitetna harmonika vrata i to po veoma povoljnim cenama mozete da kupite uradnjiu Kumont. To je prema tome mestu u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Ma definitivno harmonika vrata nisu i dalje za bacanje. Jednostavno, to su i dalje vrata koja imaju svoju upotrebnu vrednost bez svake sumnje.
Todor Markovic
Druze, ne slazem se sa tobom u potpunosti. Pogledaj malo neke modernije projekte i sve ce ti biti jasno. Harmonika vrata imaju ponovo sve vecu ulogu i znacaj.
Janko Zivanovic
Da, potpuno se slazem sa svim dole napisanim. Mislim da se na prvom mestu ovaj tip zavesa, moze videti jos u nekim starijim stanovima.
Ivan Stojanovic
Po meni je bas ovo tip vrata koji je u danasnje vreme poprilicno izasao iz mode. Ne mozete jednostavno da se oslonite na ovaj tip vrata u nekom vizulenom ili esteteskom smislu.
Marko Petrovic
Po meni ovaj tip vrata nikako ne moze da izadje iz mode. Pri tome, ovo je tip vrata koji moze da bude veoma praktican upravo na nacin da se sa njihovom upotrebnom stanovi mogu bez problema pregraditi.
Biljana Brankovic
Mislim da ova vrata ne ispadnu ni malo jeftina. Mislim da bi najbolje bilo da po ovom pitanju konsultujete La Finetru PVC solariju i da licno pitate sve sta vas zanima.
Dusan Markovic
Po meni harmonika vrata, ukoliko su u estetskom smislu kvalitetno uradjena, mogu biti veoma koristan i lep detalj. Ukoliko se odlucite za harmonika vrata, sigurno se necete pokajati ukoliko planirate da pregradjujete neke delove stana.
Petar Jankovic
Do skoro sam mislio da su harmonika vrata potpuno iscezla iz mode. medjutim, sada sam poceo polako da menjam misljenje. Ova vrsta vrata je definitivno korisna za razlicite tipove stanova kako bi se odredjene prostorije pregradile.