Ako želite da saznate nešto više o temi Hankook gume za svog četvorotočkaša, na pravom ste mestu. U pitanju je južnokorejska kompanija, koja ima sedište u Seulu. Po proizvodnji guma, nalazi se na osmom mestu u svetu.

Letnje Hankook gume

Pročitaj više

Izaberite neku od vulkanizerskih radnji gde mozete kupiti HANKOOK GUME

Beograd

Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara Pozovi

Mutata Auto Bulevar se bavi prodajom guma za sve tipove vozila (putnička, teretna i građevinska). U ponudi ćete naći gume najboljih svetskih proizvođača: Michelin, Dunlop, Goodyear, Tigar, Lassa, Sava, Riken, Hankook, Pirelli, StarFire, Cordi...
Pročitaj više

Auto gume Panter
Auto gume Panter
Darvinova 23a
Voždovac Pozovi

Auto centar Panter pruža Vam kompletne vulkanizerske usluge veoma kvalitetno. Radimo sa auto gumama 20. Stručnost i profesionalizam su naše glavne odlike....
Pročitaj više

Auto gume Marso gume
Auto gume Marso gume
Đorđa Kratovca 17
Voždovac Pozovi

Kompanija Marso doo bavi se prodajom svih vrsta auto guma i pneumatika za putnička, teretna i poljoprivredna vozila...
Pročitaj više

Ako želite da saznate nešto više o temi Hankook gume za svog četvorotočkaša, na pravom ste mestu. U pitanju je južnokorejska kompanija, koja ima sedište u Seulu. Po proizvodnji guma, nalazi se na osmom mestu u svetu.

Letnje Hankook gume

Hankook sarađuje sa raznim proizvođačima automobila, snabdevajući ih gumama originalnih dimenzija. Do 1990. godine ostvarena je proizvodnja od sto miliona guma. Nekoliko godina posle, izvršen je prodor na evropsko tržište. 2003. godine potpisan je strateški ugovor sa Michelinom. Danas kompanija proizvodi oko pedeset miliona pneumatika godišnje. Ukoliko nabavljate letnje gume za svog ljubimca, napravićete odličan potez ako se odlučite za Hankook.

Zimske Hankook gume

Zimske gume ovog proizvođača se odlikuju stabilnim i pouzdanim karakteristikama na klizavim, mokrim i snežnim putevima. Pneumatici poseduju ultra visoke performanse, dizajn guma je asimetričan, dok je uloga gaznog sloja dvostruka – poboljšava prijanjanje na snegu i držanje na mokrim i suvim putevima.

Hankook gume od 13’

Gume se proizvode pomoću savremenih tehnologija, koje omogućavaju poboljšano upravljanje vozilom, dok je kočenje na mokroj podlozi unapređeno. Dizajn gazećeg sloja prilikom ubrzavanja, osigurava optimalno prijanjanje.

Hankook gume od 14’

Dobre osobine Hankook guma se ogledaju u tome da profil trostrukog radijusa održava maksimalno naleganje na put, čak i pri velikim brzinama, kao i tokom oštrih krivina na vlažnom asfaltu.

Hankook gume od 15’

Ono što vozači svakako žele da čuju, jeste da Hankook gume štede gorivo. Guma je sastavljena od mešavine silikon-oksida nove generacije, usled čega je smanjena potrošnja goriva. Još jedna dobra osobina ove smese jeste da će vam omogućiti udobnu vožnju.

Hankook gume od 16’

Određeni modeli letnjih Hankook guma, pružaju bolje performanse kočenja na mokroj podlozi, u odnosu na konkurentske gume. Prvoklasni nivo bezbednosti na putu kao i odlično upravljanje, još su neki od mnogobrojnih razloga da Hankook gume postanu vaš izbor broj jedan.

Hankook gume od 17’

Svi znamo da se u današnje vreme dosta pažnje posvećuje zaštiti životne sredine, odnosno ekologiji. U tom smislu, razvijajući svoje pneumatike, kompanija Hankook uspela je da ostvari i ekološke ciljeve.

Hankook gume od 18’

Zaustavni put Hankook guma je kraći, i to za osam posto u poređenju sa konkurentskim gumama. Pri tome, kontakt sa podlogom je povećan, što pruža sigurniju vožnju. Interesantno je mišljenje vozača, da što više osećaju put, to je vožnja uzbudljivija.Hankook gume imaju smanjen otpor pri kotrljanju, zvuk koji proizvode je izuzetno redukovan, a možda i najvažnije, sa gumama ovog proizvođača možete preći mnogo veći broj kilometara, jer su izuzetno izdržljive zahvaljujući vrhunskom kvalitetu izrade.

Hankook gume – iskustva

Kao što vidimo, zbog odličnih performansi, životni vek pneumatika je veoma produžen, što sve odlaže sledeću kupovinu guma. U tom smislu, svakako je bolje u startu više uložiti u kvalitetan pneumatik, jer će vam on svaki potrošeni dinar vratiti kroz sigurnu i komfornu vožnju.

Hankook gume – cena:

Koliko novca ćete izdvojiti za Hankook gume, zavisi od njihovih karakteristika, kao što su visina, širina, prečnik gume, kao i sezona kojoj je pneumatik namenjen. U tom smislu, za letnje Hankook gume trebalo bi platiti od 4950 din. sve do 31000 dinara, a za zimske pneumatike, od 4800 din. sve do 33000 dinara. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Mladen Todorovic
  24.10.2018 09:40

  Hankook gume su iz licnog iskustva mogu da kazem gume vrhunskog kvaliteta. To su pre svega gume u koje treba i mozete da imate puno poverenje. Veoma su kvalitetne i izdrzljive.

  Filip Milutinovic
  14.09.2017 08:03

  Kada pricamo o ovim gumama, veoma je vazno da umete da odmah prepoznate kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Jovana Milinkovic
  05.05.2017 11:45

  Moje je licno misljenje takvo da su ovo gume koje su zaista nesto sto i vise nego vredi.

  Mihajlo Nastasovic
  21.04.2017 02:02

  Ukoliko nesto valja u celoj prici onda su bas to Hanhook gume. Bez njih se zaista ne moze.

  Lea Stankovic
  07.04.2017 02:04

  U svakom slucaju su ovo gume koje i vise nego valjaju.

  Todor Markovic
  23.03.2017 07:50

  Po meni je samo veoma bitno da se po pitanju ovih guma jasno odlucite za kvalitet.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 09:25

  Kako god da okrenete, ove gume nisu za neko bacanje.

  Janko Zivanovic
  05.03.2017 03:15

  Sto se ovih guma tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je manje vazno.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 04:13

  Moje licno misljenje je takvo da od ovih guma ne postoji nista bolje.

  Petar Jankovic
  14.02.2017 02:29

  Moje je licno misljenje da ovo mogu da budu gume odlicnog kvalitata. Sve drugo je daleko manje vazno.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 08:11

  Na svojim kolima imam bas ovakve gume i mogu samo da kazem da sam i vise nego zadovljna. Odlicno me sluze.

  Ivan Stojanovic
  18.01.2017 11:05

  Mogu samo da kazem da su ovo uvek bile bas onako posebne gume. Ako se vec za njih odlucite sigurno je samo to da se nikada po tom pitanju necete pokajati.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 09:14

  Po pitanju ovih guma, odmah treba da znate da su zaista dobre a pri tome uopste puno ne kostaju.

  Marko Petrovic
  13.12.2016 08:23

  Moje licno misljenje je da po pitanju hankook guma, treba da potrazite neko strucno i provereno lice u ciji kvalitet nemate razloga da sumnjate.

  Biljana Brankovic
  25.11.2016 11:22

  iskrena da budem, nisam bas ni potpuno sigurna kako bi ove gume mogle da izgledaju ali ono sto pouzdano znam je da se po tom pitanju mozete osloniti na kvalitet.

  Jana Stankovic
  08.11.2016 11:03

  Po pitanju ovih guma, mozda je najbolje resenje da posetite Gaz promet i tada se sigurno necete pokajati.

  Dusan Markovic
  16.09.2016 10:52

  Hankook gume su iz licnog iskustva mogu da kazem gume vrhunskog kvaliteta. To su pre svega gume u koje treba i mozete da imate puno poverenje. Veoma su kvalitetne i izdrzljive.